Så mycke kärlek..


Länge sen jag tog mig tid att skriva några rader här, men nu när jag ändå är hemma hos mamma på rast de sista minuterna så tänkte jag passa på att skriva lite. Har fått reda på något alldeles underbart och roligt. Åhh vad glad jag blir. ;D

Annars händer inte mycker i mitt liv. Jag jobbar så mycke jag kan och så sover jag och den andra tiden svider det i mtit hjärta av saknad av den pojken som har tagit mitt hjärta. För nio månader sen kom han in i mitt liv. Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort. Känns som om jag nyss slutade plugga och nu har jag redan fått dela så många saker och så lång tid med en pojk som jag inte skulle klara att leva utan. Han är så underbar.

Passade även på att åka till dagis i går och kidnappa Viggo utan att syrran visste om det, efter ett tag åkte vi till syrrans jobba och plockade upp henne. Åhh så glad hon vart av att se oss. Lika glad vart lilla grabben när jag kom och hämtade honom. Och hans nya ord han har lärt sig att säga : -Frida, Frida. Är så stolt över honom.

Nej nu är det nog dags att åka till jobbet och väcka de små trollen och göra mellanmål åt dem..

Vart är världen på väg? :S

Det har tagit mig ända tills idag för att förstå vem det är som har blivit mördad i Vivalla. Att ingen har berättat. Min brors kompis och våran förra granne. Visste inte äns att de hade flyttat från Nora. Är djup chokad. Kan inte förstå vart världen är på väg. Ingen förtjänar att bli mördad.

På torsdag blir det tårta för hela slanten :)