Kom hit..


En ny dag, ännu en ledig dag. Och änne en dag i mitt nya hem. Det är redan mitten av den här veckan och inom det närmaste så är det redan September. På lördag ska min syster fulla halv-jämt och på torsdag ska jag fylla jämt.

Nora marknaden är över för det här året och jag tycker att det är lika skönt varje år att glida runt bland en massa folk och bara kolla på allt som har att erbjudas. Fredagkväll blev det bara en snabbis ner för att kolla på de yngra varianterna av tonåringarna. Inget för min del.lördags kvällen blev det lite mer av min smak. En förfest hemma hos mig med en del folk som för min del även slutade hemma hos min runt tolv. Haha!

Har varit iväg och tränat igår och idag med Karin. Var skönt att få röra på kroppen och köra slut på sig, haha!
Och efter det passade vi på att kolla på lite fotboll när Nora spöade Fellingsbro, härliga tider ;)

Nu längtar jag så innerligt efter min söta pojk. Vill att han ska vara här och kramas med mig nu.

Erat val..

Ännu en ny dag i mitt liv, bland dem sista som 19-åring. I morgon händer det, i morgon är det dags. Jag tar mina saker och lämnar det här för gott. Bort, bort, bort härifrån. Frida ska göra något nytt av sitt liv. Blir ett stor besök av Örebro på fredag för att shoppa. Shoppa som aldrig förr för att få nya saker till mit hem, nya saker till bara mig själv :) Ibland mår man bra, så där riktigt bra. Det är inte ofta MEN det händer och det är det som är viktigaste. Ofta är jag nere på botten och klarar knappt att krypa och då önskar man sig vidare i livet, bort härifrån. Men så kommer det dagar då jag får träffa min älskade. Det är han som gör att jag inte alltid har det så jobbigt. Han är en av de få människorna som finns nära mig i livet. Alla andra verkar ha sprungit härifrån och gömt sig för att slippa komma mig nära och se hur jag egentligen mår. Är ni för fega och inte bryr er så är ni iaf inte mina vänner. Det är erat eget val, jag har klarat mig själv så länge och kommer troligen göra det ett tag till. Det ensamma livet är det tråkiga livet. Men det är mitt liv och som det är nu så är jag bara på väg ännu längre ner. Önskar att även jag kunde få vara lycklig. Men det är tydligen inte så det ska vara.

Det spelar ingen roll längre om jag hör av mig till anndra människor, jag får iaf inget tillbaka. Sitter ändå här själv och sjukt ensam. Ett besök eller ett samtal skulle vara så bra för min del. Men det är för mycket begärt. Det är igen idé att tycka synd om sig själv. Jag får bara skit för det ändå.

Sötast..

En ny dag och nya möjligheter. Dagen igår lutade åt att jag kanske skulle ut och träffa lite folk, Ja och så blev det. Vi satt och tog det lugnt hemma hos Mathias men efter bara en liten stund så kilade vi över till Robble för att fortsätta där. Tog sedan taxin in till parkfesten och där fanns det massa folk som jag kände igen. Roligt! Efter att ha varit ifrån Mathias och Erik ett tag så hade de lyckats häva i sig en hel de alkhol och båda var dyngraka, Åhh  så roligt att kolla på dem. -Frida var har du varit jag har letat efter dig? Haha, dessa människor. Öppna fönstret och spy ;)

Nu ska jag göra något vettigare av det hela, här blir jag inte lyckligare.

När liten blir stor..

Frida Siv Regina Gustavsson- det är bara jag det. På väg mot min 20:onde födelsedag. Närmare bestämt exakt 20 dagar kvar tills jag får besöka systembolaget. men vad ska man dit och göra när det finns Tyskland? ;) Istället för att sitta här och skriva om mitt liv så ska jag inom det närmaste besöka banken och fixa lite så att jag på lättaste och bekvämaste sätt kan betala min hyra, nu när jag ska stå på egna ben i min egen bostad. Överlever gör man ju alltid men tråkigt kommer det nog bli till en början.

Idag ska jag göra en av de sista dagarna på jobbet. Ska både bli tråkigt och skönt. Längtar lite tillbaka till dagis och alla dess söta barn. Men att variera sig lite med alla dessa olika jobb som jag har, har bara varit bra och roligt för mig..

Nej nu ska jag göra mitt sista försök innan jobbet att gå ut i solen och njuta lite av det vackra vädret som gör mig glad :) Ha en trevlid dag så hörs vi eller vem vet vi kanske ses i min nya bostad ;)