Mys, tv och mycke annat!


Är precis hemkommen från mina mostrar där jag har spenderat kvällen med att kolla på Idol och bara ta det väldigt lugnt!. Robin E och Kevin var helt sjukt bra och jag önskar verkligen att de är just de två som vi om några veckor kommer att få se i finalen. Låter inte det bra?
Förövrigt så är vintern alldeles, alldeles för nära. Det är minusgrader ute och bildörren var svår att öppna, vinterdäcken måste snarast på min kärra om den ska ta mig till alla ställen som jag begär. Resan hem ikväll blev lugnare än någonsin. då jag var motligt intresserad av att ligga i diket och ropa på hjälp!

Jag tänkte alldeles snart ta och krypa i sängen för i morgon står det jobb på schemat, hela dagen lång. För att sedan göra något annat av intresse. Just vad återstår att se.

Lov och mycke arbete?


Godmorgon i alla stugar!
Nu sitter lilla Frida här på jobbet igen och önskar att sängen var mycke närmre än vad den egentligen är :( Men om 7 timmar så ligger jag förmodligen i den och vilar upp mig lite inför mitt andra jobb ikväll, jag längtar nästan redan dit! Hem alltså ;)

Vädret just nu är hemskt just nu och inget som jag någonsin kommer att gilla, imorse var det minusgrader och IS på mina bilrutor. Med andra ord tog det 5 minuter längre att ta sig hemifrån hit till jobbet, ändå körde jag utan att knappt kunna se något alls.! Jag är en alldeles för stressad människa för att ha tid med att vänta på att det utanför rutan ska bli synligt.
Nog om min bil nu! Tänkte gå och jobba lite faktist!

Ha en bra dag!

Rosa Bandet-galan!



Ikväll gick den viktiga galan av stapeln. Galan om bröst cancer. Jag måste nog säga att det har två jobbiga timmar som har passerat i mitt liv. Att få se de drabbade som kämpar på varje dag men ändå förlorar kampen om livet. Jag vill bara gråta och hoppas på att ingen i min närhet drabbas. Men egentligen då vill jag att ingen människa alla ska drabbas, alla borde få ha ett värdigt och friskt liv.
Det minska man kan göra är att skänka pengar och hjälpa forskningen frammåt, ända fram till slutet då det  troligtvis kommer att finnas en medicin som är bättre än aldrig förr.


Samtal, jobb och körkort!


Godkväll!
Dagen är inom det närmaste över och jag ska krypa i säng, börjar känna mig väldigt trött nu! Dagen började idag med att jag hade medarbetarsamtal på förmiddagen. Lagom när jag var klar med det så ringde min telefon, en kompis hade precis fått sitt körkort och ville bli hämtad. Snäll som jag är var jag snart i Kumla och hämtade upp personen ;)
Sedan hemma igen så blev det jobb ett par timmar och ett gymbesök efter jobbet! Gött att vara tillbaka på gymmet igen! Välkända ansikten träffade jag på som jag inte sett på länge då jag ägnat min kropp till annan träning! Roligt att se dem och roligt att höra att han ser skillnad :D
Syrran min har varit gullig och färgat mitt hår, tror att det blev helt okej ;)

Nu kryper jag i säng! Godnatt!

Nya tag?


Godkväll!
Ligger här på soffan och mår inte så bra, känner mig trött och sliten. Skulle vilja gå och sova för natten nu, men vet hur det hela skulle sluta när jag vaknar om några timmar och inte kan somna om på JÄTTE länge.
Så jag får helt enkelt se vad jag ägnar den här kvällen åt, troligen inte mycket alls. Imorgon är en ny dag och jag har två träningspass framför mig innan lovet sätter fart. Och jag får ägna en hel vecka åt att gymma!

Nu ska jag vila en stund!

Dåligt med sömn eller lat?


Godmorgon!
Ännu en tidigt dag är kommen, men den här dagen var värre än vanligt. för idag känner jag mig väldigt trött. Har fått alldeles för lite med sömn, men vad gör det en dag som denna? Jobbar kort dag och kan åka hem och sova när jag har jobbat klart. Försökte vara lite snäll och ändrade min arbetsdag till öppning, vilket betyder att vara här och klar med allt innan klockan sex, istället för min andra tid som var 08.45-15.30. Jag behöver en kortdag så jag hinner med lite annat i livet än att bara jobba!
Tänkte även passa på att åka in och klippa mig, tror att det var över fyra månader sen sist. Är kanske inte så konstigt att det har dragit iväg lite?

Annars är allt ungefär som vanligt i mitt liv, jag jobbar, försöker sova, tränar när det går och tiden utöver det ägnas i min underbara soffa. Tur är väl det att jag gillar den, vad skulle jag annars ägna alla mina dagar åt?

Tårta och ledig tid!

Godmorgon!
Idag är jag på jobbet tidigare än vanligt och har redan hunnit med att göra massa saker som ska vara färdiga tills de små kommer om en liten stund! Vaknade 30 minuter innan min klocka skulle ringa i morse, låg i 10 minuter och försökte somna om. Men eftersom det inte alls gick som jag hade tänkt så gick jag upp istället och började sortera tvätten tills det är dags att tvätta i eftermiddag!
Idag är det också min lillebrors födelsedag, hela 19 år fyller han!!!! Vart har den tiden tagit vägen? Kändes som om det var alldeles nyss som han var 10 år och var liten och snäll ;)

Idag är en bra dag, för idag jobbar jag kortdag. Går hem redan klockan ett och så är jag ledig från det andra jobbet ikväll. En av fyra onsdagar är så här bra och det är just idag ;) Så idag blir det tårtätning, tvättning på hög nivå och sedan besöka en kompis. Jag ska nog få allt att gå ihop bra.


Hemma bra?


Så var jag hemma från Borlänge, en mycket bra föreläsning.


Besök:
www.cp-bloggen.blogspot.com

Tiden går fort och nya dagar kommer!


Tiden tickar på fort och inom det närmaste så är helgen och ledigheten slut. Mycket tråkigt tycker jag, men måste jobba ihop lite mer pengar som jag kan leva för. 3 dygn av ledig tid gick fortare än jag hann med att tänka.
Dagen i morgon ska tillbringas i Borlänge av alla städer i världen, jag ska dit på föreläsning med jobbet. Hoppas på en rolig och spännande kväll och att tiden går fort. Det kommer bli några timmar i en bil och det bästa av allt är att jag slipper köra hela vägen dit och hem. Ibland ska man ha det bra, dagar som i morgon ;)

Natti, dröm sött!

Tvivel..


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vaknar som as
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

Somna sött som ett späbarn!


Min stora fråga är: Vad vore en fredag utan idol?
Är trött så jag knappt kan hålla mina ögon öppna, dagen har varit alldeles för lång. Men jag var bara tvungen att kolla klart på Idol. Robin E är kvar så jag kan somna som ett litet späbarn nu. Sov så gott det bara går. Godnatt!

Sista för den här gången!


Godmorgon igen!
Sista morgonen den här veckan är nu här och i morgon får jag sova precis hur länge jag vill! Det känns underbart men innan jag får ta helg så har jag en arbetsdag framför mig, men det är ett kort sådant på bara 6 timmar =) Vid lunch går jag hem och tar ledigt ända tills på måndag runt lunch. 3 HELA dygn!

Vad helgen har att erbjuda har jag inte riktigt bestämt än, men något kommer det alltid att bli. Jag är inte direkt tjejen som sitter still och rullar tummarna, nej helst ska det hända saker hela tiden. Varje sekund av min vakna tid och lite därtill. Idol är iaf bokat på schemat, sedan är jag helt öppen för förslag.

Dags att jobba. Trevlig helg på alla er som snart tar lite ledigt!

Eget bestämande.

Godmorgon!
Just nu sitter jag på jobbet och mår inte riktigt så bra som jag borde. Istället för att lyssna på du borde göra si och du borde görs så, så gick jag hit och kämpar på så mycket jag orkar. Det känns bättre när jag själv bestämmer över min egna kropp och inte alla andra. Orkar jag så orkar jag, inte svårare än så.

Nu tänkte jag gå och hämta en frukt, min mage behöver ha nåt i sig och det är två timmar kvar tills det är dags för frukost. Men jag ska nog överleva även denna morgon!

Inte en helt normal kropp?


Nu känns det som om inget är som det borde, jag mår verkligen inte som jag önskar att jag gjorde just nu. Min kropp är helt slut och jag somnade ihop krypet som ett litet späbarn i soffan efter att jag hade fått i mig matt efter jobbet . Vaknade av sms en timme senare, inte nog med det jag hade feber också och jätte ont i nacken. Att vrida på huvudet är bara att glömma.

Stoppade i mig alvedon och sedan gick jag bort till Jonte för att ta en promenad med honom och Mysan. Skruttan gav upp redan efter en halvtimme medans jag och Jonte fortsatte i 45 minuter till. Jag behövde verkligen det och nu när jag är hemma igen så mår jag lite bättre. Ska snart försöka sova så jag orkar ta mig ur min säng i morgon.

Rally brudarna


Kvällen är här och jag ligger just nu på soffan och kopplar av lite. Kvällen har ägnats åt träning och sedan blev det mys på bion. Nu är jag lagom seg och trött för att kunna ligga här på min underbara soffa och få tiden att gå.

Bion som vi såg var "Rally Brudarna". Den var riktigt rolig och jag skrattade hela tiden, roligt att lite av den är inspelad i vårat kära Nora eller rättaresagt i Pershyttan! Man kände igen en del av vägarna brudarna körde på, vägar som man själv har varit ute och kört på.

Nu ska jag ligga på soffan en stund till, kanske tom. somnar här. Vi får se!


Sömnproblem?


Godmorgon!
Frida är redan vaken och har redan snart varit det i någon timme. Förstår inte varför jag inte kan få sova ut när jag ändå är ledig, behöver sjukt mycket sömn. Jag är fortfarande trött men kan inte riktigt slappna av så att jag kan somna, ligger och kollar på nyhetsmorgon för att fördriva tiden lite.
Har även tvättid inbokad om någon timme, måste ha rena kläder att ha på mig i veckan.

Igår tog vi bilen in till Örebro för att kolla landskamp,Sverige-Portugal.
Spännande match och trevligt sällskap, och efter det så blev det lite lekande med sanning eller konka.Jag klarade mig nog undan alldeles för lätt ;)  När de skulle dra sig vidare till krogen så rullade älskade volvon mot Nora igen, här fördrevs tiden tills jag somnade som ett utslaget sött litet barn.

Rosa-band!


Idag köpte jag mina två första rosa-band någonsin. Och fler lär det bli.

En karl för världen?


Varför är Peter Gustafsson bög?

Dags att lyssna på signaler..


Godkväll!
Min kropp börjar säga ifrån och känner sig helt färdig, men jag har nog tänkt att göra en ordentlig arbetsdag till på 12 timmar och sedan ta några dagar ledigt. Men ska inte lova mig själv för mycket för ändå står jag där på jobbet som om det vore en vanlig dag.
När tom. mina mediciner börjar ge mig ännu fler sjukdomar så är det väl bäst att börja lyssna på kroppen, den har något viktigt att säga mig. Annars skulle den inte strula så mycket som den gör just nu.

My säger att jag är tjejen med konstiga sjukdomar. Mycket mysko! Men än är det inte vara över..

Anledningen:


Anledningen till att jag INTE tränade idag är att jag inte ville att älskade Mysan ska bli arg på mig.

Dags att sova, natti!



Kan det bli värre?


När det börjar så bra med medicin och allt, då kommer den här skiten. Väntar på att det ska bli morgon så jag kan ringa doktorn och få hjälp, ännu en gång. Nu har jag ont ännu en gång på nytt ställe ska tilläggas. Jag hatar det här.


Att tycka om!



Det är bäst så!


Snart överger hoppet mig!


Jag bara hoppas, hoppas ,hoppas att det här snart ska vända. Idag blev jag förbjuden att träna pga vi inte vet varför jag har så ont. Men vet inte hur jag ska få det svaret utan läkarhjälp? :S Imorgonbitti får det bli ett till samtal och då får de fasiken hjälpa mig, annars lär det inte bli någe arbetande i helgen.
Imorgon är jag ledig och ska ägna dagen åt att förska ta ikapp sömn och tid med mig själv.

Robin E och Kevin kvällens kungar!

Nu får det vara nog!


Den här dagen har varit värst hittills, önskar att jag fick gräva ner mig och kom tillbaka igen när jag mår bra. Orkar inte med det här längre.
Sköterskan idag predika i 15 minuter för mig i telefonen om hur jag ska göra, typ träna och vila. Jag orkar inte träna när det är som värst och det finns ingen tid att vila. Vad ska jag ta mig till? :S
Glasögonen får sitta på sin plats under tiden som det är så jobbigast, det underlättar lite av spänningen. Men det är långt ifrån som det borde, väldigt mycket långt borta!




Loulou är en störtskön brud.