Störst av allt är kärleken..


Tiden och dagarna tickar på alldeles för snabbt. Det är inte många dagar kvar på den här månaden och på söndag är Nellie redan 8 veckor.
I början av veckan var jag iväg och vägde Nellie, hon väger nu 4980 gram och är 56,5 cm lång. Det går så himla fort, kan inte riktigt förstå att hon har gått upp 2200 gram på 7 veckor. Min lilla lilla älskade tjej.

Håller även på att planera lite inför dopet, men väntar på att prästen ska ringa angående tiden för det är inte bestämt än. Ska bli himla mysigt att samla alla för att fira just min dotter.


Den stora kärleken..


Godkväll.
Passar på att skriva lite här medans min älskade dotter sover en stund innan det är dags för sista matstuden för den här dagen.
Allting går bra här hemma. Nellie är fruktansvärt snäll och gör inte mycket väsen av sig. Äter sover och ler en hel del åt sin mamma och då smälter jag. Hon är den största lyckan i mitt liv.
Hon växer som hon ska. Sist vägde hon 4650 gram, hon har alltså gått upp sammanlagt 1870 gram på 6 veckor. Ifrån vikten hon gick ner till, till vikten hon är på nu. Så duktig, hon gör sina föräldrar himla stolta.
Dagarna tillbringar vi antinge hemma eller på familecentralen och anledningen till det är att jag gillar att träffa andra föräldrar.
Skönt att slippa känna sig ensam här hemma. Nellies mormor kommer förbi varje dag också, det är trevligt :)


Min älskade..



Jag kan inte sluta titta på denna underbara tjej <3