Shopping till helgen!


Godmorgon!
Fråga mig inte varför jag är vaken så här tidigt, för jag kommer iaf inte att kunna svara på det! Förmodligen så kommer jag att besöka sängen en sväng till innan den här förmiddagen är slut.

Igår efter jobbet så tänkte jag att jag skulle passa på att åka in till Örebro för att shoppa lite, så varför inte börja med den nya Stadium outlet-butiken som öppnade i torsdags.?! När vi kom dit så var det en gaska lång kö för att ta sig in i affären eftersom bara 150 personer för vistsas där inne samtidigt. Men tiden gick snabbt och inom ett par minuter så var vi där inne, passade på att köpa mig en ny jacka och ett par nya mjukisbyxor. NICE!
Insåg ganska snabbt att jag borde köpa mig nya bhar eftersom de jag har inte sitter där de borde. Eftersom butiken Change just nu kör med Black & White-erbjudande så tyckte jag att det var en utmärkt idé att försöka hitta mig en av varje färg. Och jag gillar verkligen den affären eftersom de kan erbjuda bhar i str. 65-90 A-J. Men det är inte direkt några H&M-priser där inne, 420 kronor fick jag punka upp för en bh, Tak gode gud att jag fick den andra på köpet. Det är inget paradis att ha bröst.

Grattis Frida!


Idag har jag fått en massa grattis-sms!
Ja för det är faktist så att det har varit Fridas dag idag!

Så less!


Just nu är jag så himla less på allt. Allt är så tråkigt och jag är inte alls på bra humör. Vart tog allt bra från gårdagen vägen? Försvann det lika snabbt som mitt goda humör? :S Förmodligen så kommer jag ägna hela kvällen framför tvn och sedan blir det att krypa i sängen tidigt. Kan hända att jag vaknar med bättre humör imorgon så jag orkar med mina13 kommande arbetsdagar.

Man slutar aldrig att förvånas..


Det här är sjukt:

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4408266.ab

Söndagar = sport!


Det går många dagar och ibland veckor imellan mina inlägg. Nu tänkte jag passa på att uppdatera medans jag ändå har tid.
Sitter just nu i soffan och kollar lite tv, just nu är det hockeylandskamp Sverige-Finland! Håller tummarna på att vi ska ta hem matchen, för gör vi det så tar vi även hem hela skiten. Det är nog vad svenskhockey behöver.
Hade även tänkt att se damerna köra störtlopp i VM, men tack vare inkompetenta arrangörer så fick de lov att ställa in dagens störtlopp. Det var tråkigt eftersom jag hade hoppats på att få se Anja köra hem vårat första guld!

Nu är det dags att gör mig redo för lite träning!



Inkompetenta?


Jag börjar bli sämre och sämre på det här med att blogga. Jag tar mig inte tid att skirva några inlägg då och då! Tiden ägnas åt jobb, träning, familjen och en speciell människa.
Och många tankar går till älskade Viggo som har en helgipsad arm, stackars älskade barn. Men en finger åt det inkompetenta sjukhuset. Är det inte deras jobb att se sådana saker?, ja man får inte mycker över för dem när de gång på gång inte klarar av sitt yrke. Än en gång, bllllääääää på dem :(

Nu ska jag se lite på tvn, sedan ska jag krypa isäng!