Underbart!


Goddagens!
Sitter ute i det underbara vädret och njuter av solen :) Är väldigt skönt och bra att ha en egen uteplats.
Det är bara en hammock som saknas så är jag nöjd ;)
Nellie är och leker på dagis och Björn är på sitt jobb, så jag har det lugnt och skönt här hemma.
En timme kvar tills jag ska slänga mig på cykeln och hämta henne och sedan fortsätta njuta av vädret.
Ikväll skas vi kolla när 2 av Nellies favourite tjejer spelar fotboll, ska bli kul att få dem för första gången.

Nehepp in i duschen innan jag ska vidare!

Skönt med semester.


Goddag!
Helgen har jag och Nellie spenderat i Västerås tllsammans med våran lilla My.
Vi shoppade, åt massor och bara umgicks. Tom. lillhönan ville vara med och umgås väldigt länge, efter halv 10 gav hon upp och somnade. Jag tycker inte att det är okej att hon är vaken så länge, senast halv 8 ska hon ligga i sin säng men igår var det inte möjligt. Hon blev så himla ledsen hela tiden :(

Idag lämnade jag in min dator på lagning, den laddar inte som den ska. Och jag hade en himla tur då garantin går ut på tisdag. Hoppas bara den lagas ordentligt nu.

Det går inte att blogga från min Iphone så jag får försöka blogga från Björns dator ibland :)
Nu ska vi fira mormor och farmor. <3

Liten minisemester.


Godmorgon!
Som vanligt så vaknar jag innan Nellie och har svårt att somna om :(
Tänkte passa på att sitta här tills min lilla skrutta behagar vakna. Vrålhungrig är jag också, det finns bara ett botemedel åt det och det är att gå ner och äta. Men ibland är det så himla skönt att få sitta vid datorn i lugn och ro utan ett barn som väldigt gärna vill vara med och skriva lite. Helst skriva med hela kroppen, med alla styrka hon äger. Söthönan!

Idag ska jag och Nellie packa massor inför våran lilla minisemester i helgen. Björn jobbar hela helgen så vi tänkte passa på att åka då och det passar så bra för det är min första lediga lördag på ca 8 veckor. :) Men innan vi åker så ska jag jobba hela eftermiddagen. Det är inte lätt att åka bort med småbarn, man behöver ha så mycket saker med sig. Vagn, säng, stol, kläder i massor om en olycka skulle hända, mat ja och mycket annat. :)

Nehe nu får det bli frukost, hinner säkert äta innan hjärtat vaknar.

Kvällsmöten


Godkväll!
En väldigt trött Frida ska snart hoppa ner i sängen, först ska jag bara vänta på att tvättmaskinerna ska bli klara.
Vi har haft möte på jobbet ikväll och jag var inte hemma föräns typ kvart i 9. Lagom seg och lagom trött.
Min lilla tjej hade somnat utan att äta upp sin välling så jag fick väcka henne lite halvt så hon kunde käka upp allt, sedan tvärsomnade hon direkt. Jag är så trött så jag vill inte riskera att hon ska vara hungrig så hon vaknar inatt och vill äta.
Skönt att det funkar att hon äter halvsovandes :D

Idag har vi även spenderat större delen av dagen i Örebro, shoppandes både det ena och andra ;) Fick med mig ett par nya träningsskor hem, så nu har jag tre ordentliga par. Syrran köpte allt som fanns i alla affärer, kul för henne!

Nehe nu kallar sängen på mig!

Äntligen!


Äntligen är tisdagkväll här och det betyder att jag ska kolla på Dh. Det ända program som jag ALDRIG missar, det viktigaste på hela veckan.
Idag hade vi samtal på dagis, det första sen hon började där. Allt verkar gå jättebra, hon är nästan alltid glad när hon är där. Trivs bra och sköter sig väldigt bra. Inte riktigt som här hemma där hon "härjar" och stojar värre än värst. Skönt iaf att det går så himla bra, hon äter bra och sover bra där.
Nu tar det 6 månader innan det blir ett nytt samtal, mycket kommer att förändras tills dess. Förhoppningsvis blir det ännu bättre. Då kommer Nellie att vara stor på dagis eftersom väldigt många -10or ska börja där, spännande :)

Imorgon ska jag iväg med min fina familj och handa lite. :)

BB

Söndagkväll!
Kvällen tillbringas i sängen med datorn, kollandes på Big Brother. Ikväll tycker jag att ingen behöver lämna huset, om någon måste det så borde Peter eller Sara få lämna. De är så tråkiga!!
Igår var vi på kalas hos Nellies kusin Wille som fyllde 4 år och imorgon ska vi till Nellies andra kusin Moa som fyller 11 år. Vad har hänt med tiden? Det går så sjukt fort, jag tyckte att det var igår som hon föddes.

Annars händer inte så mycket,
i veckan fick jag mitt sommarschema. Kommer nog gå bra hoppas jag. Nellie och Björn ska få MASSA tid tillsammans medan mamma jobbar. Min fina älskade familj <3

Nya tag


Nu är jag så där dålig på att blogga igen. :(
Igår var jag inne i Örebro och sålde Nellies babyskydd. När vi skaffar ett syskon till Nellies så köper vi ett nytt. Ja om hon nu får nogt syskon, jag hoppas på det iaf :)
Idag är det förskolans dag här i Nora och alla förskolar samlas för att ha roligt tillsammans. Men på min dotterns dagis får inte de minsta följa med vilket betyder att Nellie får stanna kvar på förskolan. Tråkigt :(

Jag har fått massa jobb inplanerat den här veckan också, ska bli kul att testa på en nygammal förskola. Tänkte gå dit så hoppas att det är uppehåll just då.

Nehe nu ska det fixas lite här hemma.



Älskvärda lastbilar


Godmorgon!
Just nu är det bara jag som är vaken i detta hushåll. Nellie sover fortfarande för natten och har inte vaknat en ända gång. Det är fjärde natten i rad som hon gör det, annars brukar hon äta en gång runt 3. Skönt att hon börjar inse att hon är en stor tjej nu. :D Hoppas bara det håller i sig så nu.
Men nu tycker jag att hon ska vakna för hon behöver få i sig lite mat innan hon ska iväg till dagis och leka med alla kompisar.
Jag själv ska iväg och joba 10,5 timmar. Får se hur det går i värmen, skulle vara så mycket skönare att ligga i solen och sova. Men det kan jag göra imorgon ;)

Igår hade vi en liten tjej som svävade på de rosa molnen ganska länge. Hon fick nämligen åka lasbil med sin farfar och det är bland det bästa hon vet. Hon ÄLSKAR lastbilar väldigt mycket. Hon blev jättearg på mig när jag skulle sätta in henne i bilen igen. Min lilla sötnos!


Jäkla Iphone!


Godkväll!
Jag blir så sur när det inte funkar att blogga från iphonen, suck :( Är det någon som vet varför?
Nu har jag anmält mig till vikariepoolen igen och nu börjar det rulla in lite jobb, kul att ha nåt att göra när jag är ledig ifrån systemet. Tråkigt bara att skruttan måste vara på dagis lite mer då, även fast det säkerligen är bra för henne.

Imorgon är det dags för sista babysimmet för den här terminen, det tycker både jag och Nellie ska bli tråkigt. Men förhoppningsvis som fortsätter vi till hösten igen, iaf om lillskrutta får bestämma :) Hon blir så glad när vi kommer dit och verkar trivas väldigt bra.

Nu ska jag kolla lite på hockeyn innan jag kryper ner i sängen! Imorgon är det dags att jobba lite :)