Shopping!


Imorgon inkasserar ja en del pengar och då ska det shoppas, betala allt som jag har kvar på bilen, och sedan ska jag köpa det som finns nedan: Kommer bli fin fint! Alltid lika kul att få handla nytt.
Nu väntar jag på att sista maskinen med tvätt ska bli färdig så jag även kan hänga den tvätten. Luktar så otroligt gott här hemma just nu efter sköjmedlet. Kunde jag lägga ut dofter på internet så skulle jag göra det =)


Min gud!

image76
image77

Det finns ingen tjej i världen som är som denna tjej! Helt fantastisk!

Nora-marknaden!

image75
Nu var det över för i år. Tack och hej!

Gustavsson-Gregemo-Kvarnström-Andersson

image72

Syskonen samlade.


Natti

image64

Kyrkan!


I morgon ska jag till kyrkan och jag, jag längtar verkligen. Ska bli så mysigt
.
Skämmer bort de där små så sjukt mycke. Mer än jag har gjort med mig själv de senaste åren.  Vill alltid att de ska vara finast och ha det så bra. Måste lägga upp bilder på de fina presenterna som jag skämmer bort grabben med ;)
Avslutade mitt sommarvikariat i torsdag, känns ju sådär kan jag säga. Vet inte riktigt vad jag ska göra eller vad jag vill göra! Dags att börja fundera ut det snat.
Dags att fylla år om tre veckor också, 21 år vad är det för en himla onödig ålder :S Kan någon svara på det? Känns iaf himla onödigt att fylla år. Men men det måste man göra varje år.
Syrran ringde i veckan och frågade om jag vill följa med  och åka bort då men jag vet inte hur jag vill göra, suck!

Nu ska jag iaf gå och slänga ihop lite tacos för jag börjar bli hungrig!
Sedan vad kvällen har att bjuda på kan man ju undra, har inte den minsta aning om vad man ska hitta på en lördag som denna.

Helg


Ännu en gång packade vi in oss i bilen för att åka in till Örebro och och ta en bowla-runda.
Det började med att mina jeans gick sönder så jag kokade av ilska. Sedan fanns det inget klot som passade mig. Det kunde inte bli så mycke värre än det var då. Började med att jag fick 58 poäng på först rundan. Och ja det var verkligen sammanlagt. Har ALDRIG någonsin gått så dåligt förrut.. Desto bättre gick det sen. Lyckades skrapa ihop 135 poäng på en runda. Ganska stor skillnad på 58 poäng och 135 poäng, närmare bestämt 78 poäng ;)
Kändes skönt att mina jeans inte tog över hela min lördagkväll..
Sedan for vi hem till sängen.

Blev väckt av telefonen redan innan nio på morgonen. De ringde och bad mig komma och jobba. Berättade för dem att jag redan skulle jobba den dagen. Var bara att packa sig upp ur sängen och åka och jobba tidigare. Trött som bara den intog jag jobbet. På kvällen var det slut jobbat och jag fick åka hem, skönt!
Sedan var den helgen över och det var dags att sova. Somnade inte förräns strax innan två.

Nu är det måndag och jag ser fram emot nästa helg med ledig tid och kyrkan. Kommer bli mysigt.

Nu ska jag lägga mig på sängen och läsa en jätte bra nok som jag lånade av mamma, den heter "när blodsbanden brister". Men jag blir sjukt förbannad unde tiden som jag läser. Lönebesked i morgon, fint!


Fin fin vinst över Hammarby idag!

Värme


Satan vilket väder vi har fått tagit emot Sverige och jag avgudar till hundra.
Började dagen med att hända på stranden någon timme, skulle sedan iväg och bara köpa mat. När jag sedan kom tillbaka till stranden så fanns det inte en ända parkering så långt ögat kunde nå. Fick de upp det där med stranden. Åkte istället hem till min mor och fick äta upp min sallad där.
Åkte sedan iväg för att ta en glass med familjen Gustavsson-Gregemo/Nilsson. Sedan åkte jag och Viggo in till Nora för att hänga på stranden med Sara och Fanny. Ungen var som en fisk i vattnet. Älskade det till tusen och vägrade gå upp ur vattnet. Han skakde som ett asplöv men vägrade erkänna att han frös.. Gjorde allt för att jag inte skulle bära upp honom ur vattnet. Lurade sedan upp honom för att äta lite frukt innan det var dags för att hoppa i vattnet igen.
Vi avslutade sedan kvällen med att ta ett kvällsdopp för att sedan hem och sova för den trötte sötnosen efter en jobbig och varm dag!

Har även träffat Elin och Wilma idag. Oj vilken bebis, stor som ett hus. Haha! Men ack vad söt!

Ännu en ny blogg


Gå in och besök den på:
Http://www.metrobloggen.se/fridagustavsson

Basket

image62

Varje dag den senste veckan har jag läst om tjejerna på bilden.. De har gjort något stort och tagit Svenska landslaget till något stort. Vårt ladslag har aldrig någonsin tagit sig till VM äns. Idag gjorde de något ännu större, de har nu tagit sig ända till semi. Och med deras hjärtan av guld och deras incke räddsla för bättre länder så har de tagit sig dit dem är nu.. Och jag är säker på att de kommer komma längre än så, med namn som Frida, Elin och Frida tror jag stenhårt på vårat landslag! Go for it girls!

Åhh vad sport kan göra mig glad!

Bowling!


Nyss hemkommen efter en bowlingrunda i Örebro.. Kan tilläggas att jag och Anders borde utses till dem sämsta, för det var vi verkligen. De tre bröderna Gunnarson var alldeles för bra för min del.. Ja  kan nog tilläggas att de var alldeles för bra för fler än bara mig!  Hade för hög nivå för att jag skulle vara i närheten av dem.. Men man spelar inte alltid för att vara bäst, man ska ha kul också!  Känns även ganska sjukt när man sätter på sig ett par skor med storlek 35 på, får alltid göra det när jag ska bowla!

Hade lite funderingar på hur jag skulle fira min födelsedag eftersom jag fyller om en månad och många ska snart lämna Nora. Men med brist av intresse så får jag nog lov att skippa det.. Tråkigt nog..
Nog för att det inte firades förra året heller, men men! Släkten kommer iaf och det betyder en del..

I morgon ska iaf Karin firas, roligt för henne att bli uppvaktad några veckor innan den riktigt födelsedagen, men då bor hon inte i Nora längre..

Snart är det även daigs för dop för jordens sötaste bebis. Viggo upp i dagen.. Alltså helt underbar!

Är tillbara i Nora nu efter tre veckor tillsammans med min kära pojkvän. Är lite ensamt där hemma i lägenheten, men är väl sånt som man måste överleva..