Helg snart!


Torsdagen är snart över och fredagen närmar sig med stormsteg. Skulle ha varit en ledig helg för hela familjen Gustavsson/Andersson. Men killen i huset ska jobba extra hela helgen, vilket är nåt som inte hans familj tycker om. Men sen har vi förhoppningsvis 4 hela dagar ledigt tillsammans. Det ser vi mycket fram emot.

Idag var vi på bvc på kontroll, prinsessan växer för fullt. Nu väger hon 8720 gram och är 71 cm. Min alldeles lagom, go, runda, älskade prinsessa. Hör bra gör hon också :D

I tisdags så var vi på babysim igen, oj så Nellie älskar att vara i vattnet. Plaska och sprattla så mycket det bara går. Den kommande 6 veckorna kommer bli ännu bättre för henne.



Älskade, älskade du..




Nellie, mamma älskar dig över allt annat.
Du är det bästa som någonsin har hänt mig.
Tack för att jag får vara din mamma. <3

Tidig natt, pengar och nya kläder.


Godkväll.
Nu är snart även denna lördag i sitt ände. Nellie somnade redan 18.10 för natten, hoppas hon sover så bra som hon alltid gör annars. Sista dagarna har hon sovit mellan 18.30 och 08.00. Jag har vaknat innan henne och har inte haft något att göra, jag är en bortskämd mamma ;)

Bytardagarna är över för den här gången och nästan alla Nellies saker blev sålda och vi blev 600 kronor rikare. Synd att det inte var lika bra som det brukar vara. Kläderna var slitna och fulla, så det är nog inte så konstigt att alla Nellies saker försvann under den första kvarten ungefär ;) Personalen som tog emot kläderna tyckte att mycket av det såg alldeles nytt ut, skämdes lite när jag erkände att det var alldeles nytt. Några av plaggen hade tom. prislappen kvar. Men vad gör man när man äger alldeles för mycket kläder till ett barn som växer värre än gräset självt.

Sovande prinsessa.


Godmorgon!
Jag är egentligen vaken alldeles för tidigt och helt i onödan men jag kan inte sova.
Nellie sover sött i sin säng och Björn sover här bredvid mig. Normalt brukar Nellie ha ätit sin välling för någon timme sen och sedan ha somnat om igen. Men just idag verkar hon trött och sover sååå länge utan välling. Så idag kanske vi får hopppa över vällingen och gå henne gröt direkt istället. Fast det beror ju på om prinsessan behagar att vakna snart.

Ikväll ska vi lämna in massa kläder på bytardagarna, alla kläder som finns här hemma kommer inte att användas. Min mamma var här och hjälpte mig att plocka ihop allt. MEN hon ville inte att jag skulle sälja nåt alls efterson hon vill och tror att vi kommer att få fler barn. Det spelar ingen roll om vi får det eller ej, för så här mycket kläder i 50/56 kommer nog aldrig ett barn stt behöva. Och likadant 5 overaller i ungefär samma storlek? Nej det behöver man inte.

Så nu är det ihopplockat och klart och ska lämnas in ikväll. Sedan är det försäljning under lördagförmiddag och då ska det shoppas :D

Valsöndag?


Godkväll!
Prinsessan sover sen några timmar tillbaka, hon somnade vid halv sju medans hon åt sin välling. Hon är så trött på kvällarna nu för tiden att hon somnar fort och sedan sover hon jättebra hela nätterna. Ibland vaknar hon mellan 5-7 och vill ha välling men somnar alltid om direkt efter igen. På så sätt har hon nöjda och utvilade föräldrar.

Ikväll tänkte jag hålla mig vaken lite längre än vanligt, jag tänkte nämligen kolla på valvakan. Får se hur länge jag står ut innan min ögon måste slå ihop. Jag tror att det är alliansen som kommer att ta hem det hela. Vi får se om några timmar om jag har rätt. Vad tror ni?



Så här glad är man när det är dags för käk.



Även glad när vi har ändrat i sängen :)



Min prinsessa är så söt och go så jag tror att jag smälter. <3

En lycklig stund i bilder..



Det är så här man oftast får se min dotter.



Klappa mammas ansikte är ett måste varje dag.



Tre väldigt söta bebisar.



Även mamma Frida gillar att bada :)

Det lilla vattendjuret.

Godmorgon!
Nu har jag varit så där dålig igen på att uppdatera bloggen, jag gör ett försök nu.

Igår åkte vi till Lindesberg och badade med Thea, Ellinor, Tore och Ida. Nellie gillade det jättemycket och spratllade som aldrig förr ivattnet. Hon fick avända sin baddräkt för första gången och var hur fin som helst i den.
När vi hade badat klart och skulle åka hem så somnade Nellie på 2 sekunder i bilen. Vi hade egentligen tänkt och stanna hos min syster och säga hej en stund. Det resulterade i att jag fick springa upp och hämta syrran och sedan stå vid bilen och prata, funkade det också :=) Vi ska ju iaf tillbaka på torsdag eftersom syrran fyller 25 då ;)

Nehe nu ör det frukosttime så att vi kan gå på vagga-gunga-gå sen. Öven det gillar min prinsessa, men säg nåt som hon inte gillar. Att vara i centrum är alltid roligt enligt henne.

Livet och kärleken.




En toknöjd tjej i sin nya bilstol som henne mamma och pappa köpte till henne idag.




Prinsessan gillar våran nya cykel väldigt mycket. Finns så mycket att kolla på när vi snabbt susar förbi intressanta saker.


Nu ska jag kolla klart på Idol och njuta va de få människor som verkligen kan sjunga.

Min dag idag.


Idag fyller jag 24 år, jag har haft vänner och släktingar här hela dagen. Vi har fikat och haft det trevligt tillsammans, jag har även fått öppna lite paket. Jag blir så glad av alla dessa människor som tänker på en och gör en sån enkel sak som att säga GRATTIS.
Blev även glad över all grattis-inlägg som jag har fått på facebook, det har redan passerat 100 stycken.

Nellie sover sen en stund tillbaka, jag lät henne vara vaken ända till strax innan 7 idag. Hennes farmor var här och ville mysa med henne. Så klart fick hon det :D

Nehe nu ska jag göra mig redo för Idol och landskamp. Vilken underbar födelsedag jag har haft och kommer att ha resten av dagen.

TACK ALLA NI!

Så rätt..

Du kommer till en tid I ditt liv när du inser: Vem som betyder något, Vem som aldrig gjorde det, Vem som inte kommer att göra det, Vem som alltid kommer att göra det. Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna. Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid.........


7 månader.


Igår blev våran dotter 7 hela månader. Jag tycker att tiden går alldeles för fort. Vill inte äns tänka tanken att jag ska börja jobba ordentligt igen och behöva vara ifrån henne hela dagarna.

Idag ska vi iväg på föräldragrupp, var jättelänge sen vi sågs allihoppa tillsammans. Hoppas att alla kommer bara :)
Igår var jag iväg till BVC med Nellie, hon växer precis som hon ska, exakt efter det tjocka strecket på kurvan. Hon är bara så perfekt man kan bli. Lagom tjock och lagom lång ;)

Nu vaknade min prinsessa så nu springer vi iväg :)