Underbara väder!


Så var jag hemma igen efter ett dygns arbete. Det kändes helt underbart när jag öppnade dörren på jobbet imorse och solen sken. :) Inte nog med det, det var jätte varmt också! Jag längtade efter att få sätta mig i bilen och åka hem och sedan ut i solen!.
Nu iväntar jag bara att alla ska vakna så att vi kan hänga lite i solen, jag är livrädd att jag ska ta livet av någon när de får en chock när de får syn på mina ben. Blekare än döden själv. Ja och då kan ni väl tänke er hur fan jag ser ut? :S Så lite färg på dem idag skulle görasig fint!

Nu hoppas jag bara att sommaren är här för att stanna.

image219


Jag försöker iaf!


Godkväll!
Nu är jag så där seg att uppdatera igen. Har inte hänt så mkt  i mitt liv.
Värmen är äntligen här och det är jätte skönt. Men det för med sig en nackdel också, jag får sån huvudvärk varje kväll. Antagligen dricker jag alldeles förlite under dagarna, men jag är alldeles för upptagen för att äns hinna tänka på att hämta vätska!
Men det löser sig säkert någon gång.

Nu tänkte jag smart gästa sängen för jag börjar bli riktigt trött, jag lyckades somna med datorn i knäet när jag pratade med min syster på msn. Jag vet inte hur jag lyckas med alla konstiga saker!

Imorgon vaknad det en massa jobb, ungefär 21,5 timmar. Lagon fint att avsluta månaden med ett sådant pass.

Om mig:


För 5 år sen:
Var jag 17 år gammal, Jag opererade mitt hjärta det året. En jobbigt operation som jag för alltid kommer att minnas. En smärta som inte kan beskrivas med ord!

För 3 år sen:
Var jag 19 år gammal och det året träffade jag mitt ex Mathias. Vi tillbringade sedan över två år tillsammans. Detta år fick jag även mitt älskade körkort. Tog även studenten just det året.

För 1 år sen:
Köpte jag min första EGNA bil. Fick ett nytt, till jobb!

För 3 månader sen:
Hade jag nyss blivit singel. Livet var just då inne i en jobbig period. Jag flyttade till en ny, större lägenhet som jag trivs mycket bra i.

I går:
Firade jag mamma lite, sedan jobbade jag hela eftermiddagen och kvällen!

Imorgon:
Ska jag jobba på coop och efter det så blir det gymmet!

Om ett år:
Kommer jag för hoppningsvis jobba lite mer och trivas mycket bättre med livet. Hoppas även att min älskade syster mår bättre då.


Ibland blir jag bara så besviken...

Godkväll!
Nu är snart denna skitdag/downdag över. Och det ska bli jätte skönt.
Hoppas att jag vaknar i morgon och är pigg och glad, jag behöver verkligen det just nu.! Helst vill jag inte ha några mer motgångar i mitt annars så positiva liv. Drömma kan man ju alltid, ven fast att jag vet att livet inte är så enkel. TYVÄRR!

Nu ska jag kolla klart på den svenska landskampen
och efter den så blir det direkt sängen. Jag har ont i huvudet och behöver sömn., ganska mycket sömn faktist. Även om jag inte får sovaut i morgon så måste jag skrapa ihop en del timmar ändå.
Men hur smart är det av mig att vänja min stackars kropp med att den åtminstonde ska få 9 timmars sömn varje natt? Så klart att den blir besviken varje gång den inte får vad den brukar och vad den vill ha!

Försöker att bara vara!


Vet inte riktigt vad jag vill skriva här, det händer så mycker saker. Men det är så mycket som egentligen bara angår mig själv och några få andra människor! Så därför uteblir mina inlägg stundvis.
Jag skriver så ofta jag orkar och när jag har något att skriva, vilket är väldigt sällan!
Men nu går jag in i en period med ganska lite jobb, så säkerligen kommer det hända lite mer i mitt annars så tråkiga liv!

Annars så har den senaste veckan ägnads åt att käka en massa tårta och fikabröd, födelsedagar och morsdag måste ju firas ;) Älskade Wille, Moa och mamma!

Besökte även Ikea igår, jag passade på att förnya sovrummet med ännu lite mer malm-saker. Denna gång blev det en fin byrå. Nu fattas bara en litet säng bord. Bilder kommer när jag har fått ordning på allt!

Jag tänker på min älskade bror Sebastian!


image216 Jag och bror julen -05.

Heja!


Nu gäller det.
HEJA SVERIGE!



Uppe med tuppen!


Godmorgon!
Ännu en gång är jag uppe med tuppen. Men idag är jag extra trött då sömnen i natt uteblev en del, jag råkade somna på soffan under kvällen. Sov iof. max 15 minuter, men det räckte för att förstöra kvällen! Vilket inte var ett smart drag av mig. Men jag är iaf nöjd att jag äns tog mig hit.
Nu hoppas jag på att dagen ska gå fort så att jag får åka hem och sova. Men innan dess så ska jag besöka tandläkaren, kanske typ det tråkigaste som finns och det dyraste! Pengar som jag helldre skulle lägga på annat =)

GRATTIS älskade Moa på din 8-årsdag!

GRATTIS!

image215

GRATTIS älskade Wille på din 1-årsdag!

Tidiga dagar.


Godmorgon!
Klockan är just nu 05.45 och jag är redan på jobbet. Har hunnit göra allt som ska göras, nu inävntar jag bara de små barnen! Slog mitt rekort imorse och gick upp en kvart tidigare än normalt ;) Och så lyckasdes jag vara på jobbet redan innan 20 i 6. Eloge till Frida!
Nu inväntar jag att jag ska bli så där trött som jag alltid blir så här tidigt på dynget, "ögonen står i kors och jag vet knappt vad jag heter". Ja det är nog så de flesta kommer att få se mig idag ;)

Nu till frågan, är det verkligen mänskligt att vara uppe så här tidigt på dygnet?

Idag är en mycket bra dag för idag fyller min älskade skatt år. Hurra!

Bra skit!


Nu är det snart dags för DH, det bästa på hela veckan :)
Efter det så blir det sängen ganska fort, jag måste vara på jobbet redan innan klockan sex. Som tur är så är inte alla dagar sig lika. Men nu ska cykeln in i förrådet innan jag får lägga mig på soffan framför tvn.

Trevlig kväll!

Man kan inte alltid vara glad!


Gång på gång bevisar jag för mig själv och andra att jag är alldeles för snäll.. Jag gör saker som jag egentligen inte behöver, bara för att andra vill det. Ska jag verkligen behöva det? Och jag ska behöva ta skit av någon sur jävel när jag har gjort vad alla människor borde göra i vissa situationer?
Jag borde bli starkare och inte lyssna på en massa skit som inte har något större värde.


Det är ju inte så konstigt att jag aldrig lärde mig stava när mitt liv började så här ;)

Jag är alldeles för snäll!

Nu var det tänkte att jag skulle ligga och sova sött som ett litet barn, men när jag inom det närmaste var på väg till sängen så ringde min telefon. Det var lite folk som ville bil hämtade, jag försökte ljuga ihop en fin story om att jag hade druckit alkohol och inte kunde köra bil. När jag i självavärket låg på soffan endast iklädd en morgonrock och kollade på filmen "alla älskar Alice".
Ingen trodde på min story så det körde sig direkt. Och snäll som jag är så ställde jag ju upp!
Så jag fick dra på mig lite kläder och åka till festen, slutade med att SJU stora människor klämde in sig i min fina kärra och vi började färden till Nora.

Då började snacket:


-Kör inte så fort, vi är faktist bara 25 år och vi vill inte dö än. (Till saken hör att jag endast körde70-80 km/h för att slippa höra tjatet.)
-Lugna ner dig, hon håller ju hastighetsbegränsningen. (Någon som försvarade mig iaf.)

Sömn på golvet!

image213

Imorse var jag seg och la mig på golvet en stund!

Behöver man verkligen det?



Ska man alltid säga vad man tycker och tänker? Eller ska man bara ta emot en massa skit?

Varför måste det hända?

image212

Dagar som denna behöver man kramar!

Jobbiga besked..


Hemma igen efter 12 timmars arbete, 9-21. Alltså hela dagen, från att jag vaknar tills jag somnar.
Idag när jag satt i kassan på jobbet så ringde min pappa till min mobil flera gången.jag blev orolig så jag ringde honom direkt jag fick en sekund över. Han gav mig då ett dödsbesked :S Varför varför varför?



Snälla jag hjälper till..

image210

Så här lär ni nog inte få se mig igen. ;)



Mitt onda jag!


Nya tider och idag är det dags att jobba igen efter att ha varit ledig en dag! Men min kropp är inte helt hundra, jag är förkyld. Jag nyser och snorar om vartannat. Halsen verkar med full styrka.
Natten har inte alls varit rolig med tanke på att jag vaknar hela tiden av att kroppen säger ifrån. Var helt säker på att jag hade feber när jag vaknade, men som tur är så är jag skonad ifrån det.

Nu ska jag åka hem till min mamma
en stund innan det är dags att åka och jobba! Sen ska jag försöka mig på att gymma om jag inte känner mig jätte dålig. Men det ska nog gå bra ;)

Vilse i en skog!


Sådär, tillbaka hemma igen efter mycke bilåkande.
My frågade mig i morse om vi inte kunde ta ungarna och göra nåt. Dagis, skola och fritids är stängt i Nora just idag, så barnen var rastlösa. Så jag och syrran åkte och hämtade dem. Vi tog bilen och åkte runt lite. Syrran fick säga vart vi skulle, helt plötsligt säger hon att vi ska åka ut till Hammarby. Lagom nära tyckte hon och på köpet skulle hon få se vart en människa bor.
Vi tog oss iaf till Hammarby men sedan var det kört. Det fanns vägar överallt och vi testade de flesta. Måste nog erkänna att vi nästan åkte vilse, höhö! Men i slutändan så tog vi oss runt Norasjön och kunde ta oss till Noraglassen. Fin avslutning på våran resa!

Måndag igen..


Godmorgon/Goddag!(välj själva)

Ännu en dag i rad så har jag blivit väckt, min sömn blir inte riktigt som den borde och jag är inte riktigt som jag ska. Vaknade av det första smset redan tidigt i morse men då var det lugnt, bara att somna om. Men sedan när det andra kom då var det kört. Det går inte att skicka sms till mig klockan nio på morgonen. Så då var det bara att kliva upp ur sängen.
Fick panik över att se hur min lägenhet såg ut, saker överallt. Jag bestämde mig helt enkelt för att städa lite och diska. Sagt och gjort, så nu sitter jag här med disken i diskstället, sängen bäddad, och alla godispåsar där de borde vara; soporna. Och golven så så när på rena! Det är så jag trivs iaf.

Min pappa var och hälsade på här i min lägenhet för första gången igår. Då jag har bott här i två månader och min pappa bor i trappuppgången brevid så har han aldrig varit här innan. Komiskt! Han tyckte att min lägenhet var stor. Vilket jag känner av ganska bra då den ska städas ;) Men hur lyckas han ta sig hit när det är som stökigast? Det var saker precis överallt :S

Nej nu ska det käkas frukost ute med syrran!

Helgen i ett..


Sådär då var jag hemma igen efter en helg med arbete och fulla människor. Själv har jag varit nykter och inte druckit en droppe alkohol.

Fredagskvällen spenderades hemma hos Wille med lite grillning och lekar. Alla grillade korv utom jag och Kakan, för vi grillade kyckling. Mums ;) Under kvällen fick vi lite olika hemliga uppdrag, mitt gick ut på att vara med på så många kort som möjligt. Vilket inte var så svårt, hö ;)
Det var väldigt trevligt fast jag var nykter och körde. Anledningen till det var att jag skulle upp och jobba på lördagen. Orkade inte vara bakis på jobbet och så orkade jag inte hålla på att fixa skjus.

I lördags jobbade jag nästan hela dagen, var hemma i Nora igen strax innan åtta. Träffade Ems och My en sväng men de försvann iväg till krogen. Vilket jag inte alls var någe sugen på!
Jag och Kakan bestämde oss för att ta en skön kvällspromenad. Och det var jätte skönt, vädret var fortfarande jätte fint. Vi gick runt lite överallt här i Nora, bland annat längs strandpromenaden.

Idag har jag jobbat kväll och var inte hemma förräns efter halv tio. Men hade ingen lust alls att sitta här hemma, det är alldeles för ensamt så ännu en kväll irad så tog jag mig en promenad. Även denna gång längs strandpromenaden. Det är så fint där :D Och jag kan rensa huvudet lite, mycke tankar som kommer och går just nu.

KAKAN, jag vill ha alla kort. NU!



Fredagsafton.

image208

En början på en rolig fredagskväll! :)

Tillbaka igen, med mina tankar.


Sådär nu är jag tillbaka och tänkte blogga lite. Har varit har lust eller varit på humör för att orka skriva av mig.
Men nu gör jag ett försök iaf att få ur mig lite. Livet har inte varit så roligt på sistonde, jag har tänkt och grubblat alldeles för mycket över vad jag gör med livet, vad jag vill göra och även om vad jag borde göra.
Det har varit jobbigt och jag har varit nerstämd. Men jag har bestämt för mig för att ta en dag i taget och bara låta mig själv må bra under tiden. Jag orkar inte se alla dessa problem som finns på vägen.

Kvällen idag har varit jätte fin,
jag har varit ute i Vikersvik och gått skogspromenad. Finns bara en sak att säga, det var UNDERBART! Men det började inte så bra eftersom det regnade lite när jag satt i bilen på väg dit. Men väl där så sken solen och himlen var blå. Jag längtar tillbaka! Vill, vil, vill, vill bara ha mer!

Nu vankas det lite DH, vilket är det bästa varje tisdag. Bara några minuter kvar ;)





Jag älskar dig!

image207

Viggo och moser! En riktig down-dag idag :(

Lilla Frida och lite till..

image206

Jag gör mitt bästa att försöka gå ;)

Dagen efter?

 Nu är det bara 18 timmar kvar av det här arbetspasset och jag längtar verkligen efter att ta helg och lite ledigt. Så  imorgon vi 14.30 åker jag hem och behöver inte tänka på arbete på två dagar, skönt!

Men innan dess så ska jag åstakomma en del på jobbet. Man hinner göra mycket på 18 långa timmar.

Idag har det varit en jätte seg dag, jag har varit trött och hängig. Tog en lång promenad i morse men orkade inte gå hela vägen hem så mamma kom och hämtade mig :) Men kände redan innan mamma kom fram att jag hade nog orkat gått hem ändå. Men då var det försent att ändra sig!

Underbara Björn G

Vad är Kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka.
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner något man cant deny.
When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen.
När Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla.
Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut.
Då ser man galen ut.
Det har egentligen inte hit att höra.
Det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång.
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns.
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv.
Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt? Vad är mod? What is love?
Baby don´t hurt me, don´t hurt me no more.