Skaka rumpa!


Så sitter jag här en söndagkväll och undrar vad den närmaste veckan har för saker att erbjuda. Vad det är för jobb som jag ska ge mig på.? Inget jag vet just nu men det brukar droppa in olika undan för undan.

Sitter och tänker tillbaka på vad som hände i fredags. Minns att jag hade en härlig kväll tillsammans med Karin. Efter att hon hade ringt och frågat mig vad vi gjorde så började jag fundera. Vi gjorde en massa konstiga saker, ja vi hade iaf kul och vi träffade på en massa folk som vi inte hade sett på länge.

Så var vi även och kollade på Lindesberg när de spelade handboll i onsdags. Var så kul att äntligen få kolla när de de vinner alldeles framför mig :) Var i väg med Karin och min karl. Fick åka hem med bara ett lyse men det funkade bra det ochså.



För övrigt kilar tiden iväg fortare än jag hinner med, 11 månader idag!

;)

101686-12101686-11

Så fina, mina nya saker ;)

yes!


101686-10

Så sitter jag här själv igen, framför den där underbara tvn. Idol är vad som står på programmet. En ny stund med Johan och Erik skulle jag aldrig tacka nej till. Så därför gör jag inte det idag heller. Är så nöjd över fredagens avsnitt. Kunde inte ha slutat bättre.

Nu tycker jag att Karin kan komma hem och göra mig sällskap i min ensamhet i Nora. Men nu börjar jag bli lite nervös över vad som komma ska snart. Är ju inte första gången men jag är rädd iaf, haha! Vilken mes jag är.  Men jag vet att det kommer gå bra för det gör det alltid.

onsdag ska vi ha det roligt, vi ska kolla på något som jag har saknat länge. Det är bara när Karin ställer upp som man kan få ha det så där roligt och nu är det dags igen. YES!

KUL KVÄLL!

Måste tacka Karin för en skit rolig kväll i lördags. Eftersom grabbarna skulle ut på äventyr och lilla Karin skulle komma och besöka mig och min karl i Frövi så bestämde vi oss för att följa med dem. Och det är jag en dag som denna väldigt glad över.

Det helade började med att vi stressa runt hela Frövi för att göra olika saker innan vi skulle få besök. Fixade en massa saker ute hos Mathias bror Andreas, en av sakerna var mat. Gött =) Sedan hade vi lovat att hälsa på Mathias faster. Är nog en av Frövis trevligaste 50+- tjejer ;) Där fick vi kolla på Sikta mot stjärnorna från 1995. Farbror Stig var med just det året och han var jätte bra. Väl hemma 5 minuter innan Karin skulle komma städade vi ihop allt och kastade ihop lite smink.. Och vi LYCKADES  tydligen hinna med allt ;)
Vi började förfesta och folket ploppade in en efter en. Klockan gick fort och helt plötsligt står ett välkänt ansikte, (ja iaf för mig och Karin.) mitt framför oss. Personen skulle tydligen köra oss. Väl där framme var det väldigt lite folk, men helt plöstligt var det hur mycke som helt. Undra vart ifrån alla kom helt plötsligt.? :S
Hade på mig mina stövlar vilket jag var livrädd över med tanke på hur sjuka mina fötter blir. Men jag märkte inget av dem på hela kvällen. Konstigt det där. Lyckad kväll kan man lätt säga iaf!

101686-8101686-10

JOHAN!

101686-7



Ingen är gladare än mig just nu, ÄNTLIGEN är Johan tillbaka där han ska bara. Bland de bästa. Och jag självklart pratar jag om Idol. Sen jag såg den grabben för första gången för några år sedan har jag trott på honom. Och jag har alltid vetet att han än dag kommer stå där på Idol-scenen. Ja nu gör han det som en av de bästa. Det gör mig lycklig. När alla andra har hoppats och trott att han inom det närmaste kommer få lämna Idol så har jag vetet att han kommer att stå där kvar som en vinnare. Kunde bara se halva Idol igår men efter hans första låt blev jag lycklig. Alla runt omkring mig satt och sa att han var skit och kommer att få lämna Idol i går men jag håller fast att han är guld, om tre veckor står han där i final och kommer ge sin final-kompis en riktigt hård match. För mig spelar det ingen roll om Johan eller Erik vinner men någon av dem kommer att göra det. Må bästa man vinna. För en man, ja det kommer det att bli.

Han dumstämplar mig för att jag avgudar Idol men eftersom alla är så bra så kommer jag förtsätta göra det.

IDIOTER


Hemma igen efter ha jobbat väldigt, väldigt länge. Men segast var i morse när jag gick ifrån natt jobbet till dagiset. Segt som satan. Så nu borde jag egentligen sova men det orkar jag inte, *skratt*.

Undrar vart Nora är på väg,? när man åker hem till Nora i 5 minuter och mötter en hel del massa poliser utanför min dörr för att de ska ta idioter som går in till folk med yxa och bassebollträ för att slå ihjäl folk.  FY FAN! Är glad att jag inte blandar mig med sånt där folk.

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1067632

IDOL

Sitter här i min ensamhet framför tvn med Idol som tar upp min tid. Den lilla stackars snyggingen som skulle åka ut i första programmet tog just precis mitt hjärta. Vad gör grabben med oss? Hur kan man bli så bra så fort? Nu sitter jag här med hela tre fovourieter, ja nu längre är inte BARA Johan och Cissi mina favouriter, snygg-Erik är med där nu också. Är beredd att sura till en del ikväll om nu någon av dem måste lämna Idol.

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, fjortisarna har slut på pengar på mobilen.