Jag lever!


Den här gången gick det iaf inte typ tre veckor imellan inläggen.
Jag har egentligen inte så mycket att säga, sitter här hemma efter ett bankbesök. Nu väntar jag på att det ska bli dags att åka och jobba. För efter jobbet så ska jag på kalas, alla som känner mig vet hur mycket jag killar godsaker ;)
Annars händer det nog inte så mycket annat, håller på att fixa och dona med massa jobb i sommar. Jag hade tänkt mig att ha lite ledigt, men nej nej nu är jag uppbokad för jobb HELA sommaren. Känns både bra och dåligt!

Tänker avsluta med att säga att det är MYCKET orättvisst att syrran ska få tillbaka mer än dubbelt så mycket som mig på skatten. Jag som kände mig ganska nöjd med min, Det är fusk att hennes siffror är minst 5 stycken och börjar inte på 1.(Om inget konstigt skulle hända.)

Små älskade odjur!



Mina små älskade pojkar är på besök hos mig. Underbart=)
Snart beger vi oss ut isnön!

Älskade Viggo!



GRATTIS älskade Viggo på din 4-årsdag!
Önskar att jag hade fått kramats med dig idag!

Mycket att göra på lediga dagar!


Godmorgon!
Det är dumt att säga att jag bloggar för ofta, det går veckor imellan inläggen.

Hur som helst så var jag uppe med tuppen i morse, klockan åtta tyckte min kropp att jag inte behövde sova längre fast att jag var jättetrött. Så passade på att skjutsa min andra hälft till hans samling med laget. Det vaknas fotbollsmatch idag, den försa utematchen för den här säsongen.
Sedan åkte jag och tvättade bilen,det behövde vid det här laget. Jättefin är den nu :D Förmodligen kommer den bara vara så fin i några timmar. Men jag är glad så länge den ser fräsch ut, nu fattas bara att dammsuga den. Men det lär ta ett antal veckor till innan det blir gjort.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska besöka gymmet. Det var ganska skönt igår kväll när jag kom dit, hade hela gymmet alldeles för mig själv. Gjorde allt i min egna takt och utan massa pladder, så fort trodde jag inte att man kunde hinna med allt som jag brukar göra.