När smärtan tar över mitt liv..


Ligger på soffan och är nyvaken, somnade som ett litet barn redan klockan nio. Jag mår inte så bra just nu och behövde verkligen sova. Mitt huvud har dunkat i en vecka nu och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det gör då ont och inget hjäper :S
Men jag har hittat några tabletter som jag fick utskrivna för ett tag sedan, de skulle ta tills natten. Så tänkte snart ta dem och sedan gå och sova igen. Hoppas på att ett under har skett när jag vaknar i morgonbitti. Annars kommer jag aldrig orka med fler såna här långa arbetsdagar!

Att besöka läkaren är bara att glömma, har varit där flera gånger nu och de gör inte mycket åt saken. Säger bara åt mig att jag får skylla mig själv som inte ligger på soffan hela dagarna, typ! Jag borde gå till en massör som hjälpte mig lite..

Det börjar bra!


Goddag!
Första dagen på den här veckan har börjat rulla iväg och jag ska snart iväg och jobba!. Stängning står på schemat för den här dagen, är ganska skönt att ha såna här dagar nu på hösten!
Imorse blev jag väckt tidigt av Magnus och inte bara en gång utan två, kunde inte somna om. Så jag knallade upp redan efter klockan åtta.
Passade på att betala lite räkningar som jag såg på nätet är på väg hem till min brevlåda. De ska egentligen inte betalas förräns i slutet av Oktober, men varför inte betala de medan jag har pengar och ork :)
Kanske skulle ta och passa på att betala alla räkningar så att jag har MASSA pengar att handla för nästa månad. Alla min löner kan då användas till shopping ;)
Passsade även på att ta ett jätte varmt bad och njöt en stund, frågan är nu bara när tröttheten ska slå till? :S Måste vara pigg till boxningen ikväll, får helt enkelt slå mig pigg ;)

Nej nu ska jag göra mig klar för arbetsdagen och träningen :)

Vi hade trevligt?


Blev dålig uppdatering igår då Nora slog till med storseger, 10-3. Och var då klara för division 5, det skulle ju så klart firas på kvällskvisten. Så efter matchen passade vi på att shoppa en del och käka mat innan bilen kunde rulla mot Nora igen. Stressade sedan hem för att bytta om och åka in mot firandet igen, och kvälllen kunde börja!
Kvällen var trevlig och jag sov sött som ett litet barn på bussen hem och vaknade av att vi var vid statoil och jag skulle av vid nästa stop.
Slutet gott, allting gott!

Det vaknas fotboll och lite annat!


Nu beger jag mig snart mot Örebro, där det vankas fotboll och sen säkert lite annat också ;)
Återkommer med mera när jag väl är i Nora igen om ett par timmar eller så.
Håller tummarna för att det ska gå vägen för a-laget. Hoppas, hoppas, hoppas!


Sönderkörd?


Goddag!
Nu sitter jag här hemma igen på soffan med min dator i knät. Har just kommit hem från mitt första jobb och inävntar just nu att jag ska iväg och jobba på det andra jobbet. Full fart som alla andra dagar!
Men innan jag ska börja jobba igen så inväntar jag min syster Ida som jag tror snart ringer på min dörr, då vill hon ha skjus upp till sitt jobb. Men snart kan hon köra dit själv och behöver inte tjata på mig eller mamma varje dag  ;)

Det är något konstigt med mitt huvud, jag har haft ont i det i flera dagar nu :S Min arbetskamrat påminde mig om att det var precis så här jag hade det när jag var sönderkörd sist. Men jag känner mig inte trött på det sättet, så vi får väl se.

Upp tidigt men ändå glad!


Godmorgon!
Nu sitter jag här igen och önskar att klockan var 7 timmar till så att jag befann mig någon annanstans än på jobbet. :) Jag är hima trött och har fått för lite sömn de två senaste dagarna.

Ikväll är det Idol igen och jag ska sitta som klistrad framför tvn och kolla när Mathias, Robin E och säkert några till underbara tar sig vidare i tävlingen. Förhoppningsvis Emelie A också, klart vi vill vissa upp vad vi har för begåvning här i vårat lilla Nora ;)  

Nu ska jag gå och jobba lite innan det är dags att gå hem igen, när man väl sätter fart så springer timmarna iväg snabbare än man riktigt förstår.  OCH MY: Heja nu fram DJRUGÅRDEN till storvinst ;)

Så lätt att älska?



Vad är det som gör att jag älskar Idol år efter år?


Så annorlunda ibland?



Vissa dagar är bättre än andra. Jag mår bra av att träna.


Bättre dagar i livet.



Jag har haft bättre dagar i mitt liv!


Vakenhet och att vara arg?


Godmorgon!
Sitter här på jobbet ännu en onsdag, känner mig väldigt trött eftersom sista timmen i sängen spenderades vaken. Konstigt det där att man inte kan sova när man väl får, och speciellt när kroppen vill ha många timmar fler sömn än vad jag dessa dagar kan erbjuda.
Men nu är jag iaf här och har en arbetasdag på 11 timmar framför mig, sedan är det dags att bege sig hem ännu en gång.

Igårkväll skulle jag försöka mig på att uppdatera mitt internet, det hela slutade med att jag fick plocka bort hela skiten från datorn och just nu har jag inget alls. Min dator vägrar hitta modemet igen, även fast datorn känner av det. Hoppas på att hitta en lösning idag. Är inte så lätt att klara sig utan mitt kära internet och jag var tydligen väldigt lätt för att bli arg.

Dödskrysset?


Krysset ute på havet var mycke trevligt och avkopplande även fast jag var i tjänst hela tiden. Men ändå är det skönt att vara hemma hos mig själv igen. Inte behöva bry mig om någon annan hela tiden, bara mig själv i centrum. det behöver jag!

För att göra någon annan glad så åkte jag och hämtade de små pojkarna på deras dagis direkt efter att jag hade slutat jobba. Viggo blev så glad när han såg mig i fönstret att han spang ut utan skor och strumpor och slängde sig efter mig. KÄRLEK!  Det är svårt att inte älska dem!

None

Ut på havet och vingla?


Nu beger jag mig snart ut på havet, har jag berättat att jag får betalt för att göra det?
Troligen så hamnar jag väl i vattnet och får simma i land, med min underbara tur. (Förhoppningsvis inte.)
Hursomhelst så hoppas jag att vi kommer få det jätte roligt och träffa roliga människor. Antar att det inte endast kan vara vi på den stora båten.
Välsigna mig med att det är mat som även kräsna lilla Frida kan äta. Orka vara utan mat i över 29 timmar.

Innan jag ger mig iväg så ska jag lämna min kära Volvo på laginng och service, förhoppningsvis så är den bättre än någonsin när jag kommer hem på söndagkväll.

Ha en underbar helg alla ni!



Lyckliga stunder?



Den lyckligaste stunden i livet var den när du kom.


Innan tuppen?


Godmorgon alla vakna människor!
Klockan är inte äns tuppen-dags än, men ändå sitter jag här varje onsdag och låsas som om det är helt naturligt att vara uppe mitt i natten. Normalt eller?

Hursomhelst så är det viktig fotboll som gäller idag, men hur kommer det sig att kanal 8 vägrar infinna sig på just min tv? Jag blir ARG, och hur kan man vara så dum så man placerar en VMkval-match på just kanal 8?? Jag blir ännu ARGARE!

Nu är det dags att ta emot de små barnen. Ha en bra dag på era jobb! 

Kanske över?


Så var min egna dag över och även min mormors dag.
Sitter på jobbet just nu och känner mig jätte seg, skulle vilja sova snart. Men vet inte hur den här natten kommer att sluta, det sägs att man inte får sova nåt. Hur ska jag då lyckas med en lång arbetsdag imorgon? Synd att jag ska få dess smällar så sent.

Kryssning i helgen alltså? Gött!

Kanske bara min egna dag?


7 September 2008, Idag fyller Frida Siv Regina 22 år.
Inte nog med det, jag har namnsdag just idag också. Allt på samma gång. Idag har alla Reginor Namnsdag
Nu inväntar jag lite gäster.


24 enstaka?


24 enstaka timmar kvar som 21 år, låt mig njuta!
Kommer nog troligen sova bort en del av dem, men det är en stund av dagen som jag trivs mycket bra med. Fotboll står också på schemat för morgondagen, viktiga matcher som ska vinnas. Sedan vankas det utgång och då är mina sista timmar över. Efter det kommer ni med paketen va??

Natti.

tre dagar och 22 år!


Det sägs att jag kanske har tre dagar ledigt framför mig. Kanske är helt underbart? Under den tiden så måste jag även fira min 22:a födelsedag. Men om någon frågar så fyller jag 20 år, inte en dag mer ;)

Godnatt alla ni!

Äntligen här igen?


En ny säsong av Idol är nu här och jag ligger här laddad till tusen för att följa detta underbara program. Varje kväll i en tid framöver så är jag bokad framför tvn :) Och nöjd kommer jag troligen att bli. YES!

Annars så är även den här arbetsdagen på 11 timmar över och jag lär decka tidigt ikväll, är helt slut i kroppen och hjärnan!

En ork att klara det mesta?


Godmorgon!
Sitter på jobbet och är jätte trött, huvudet mår inte riktigt som det ska heller :S Men det har nog med att jag inte är riktigt frisk! Hostar och mår som en död sill, alltså borde jag klara det mesta!

Idag ska jag besöka min syster så att hon ska kunna bjuda mig på lite tårta, eftersom jag var för upptagen för att åka dit på hennes födelsedag! Men eftersom jag slutar vid halv åtta ikväll så ska jag nog hinna dit en stund.

Fullpropad?


Godkväll.
En ny månad är här och det är September. En månad full av en MASSA födelsedagar, den första av dem är just idag då syster Therese fyller 27 år. Efter det så är det min tur och det är på söndag, bäst att passa på att njuta av de sista dygnen som 21 år ;) Sedan går det bara utför.

Dagen idag lyckades jag klara av bra fast att jag inte riktigt är frisk. 14 timmars arbete gick fort och det är himla skönt. För i morgon vaknas det öpnning, med andra ordet ska jag vara där typ 20 i 6. Men det ska nog gå bra!

Nu ska jag försöka sova lite!


När kroppen säger ifrån..


Sådär, helgen är nu över och det är dags att jobba ännu en vecka. Men just idag jobbas det inte, men kropp är helt slut och det finns inte en chans att jag skulle orka jobba. Så jag tillät mig själv att ta en dag hemma istället, att jobba när jag har feber är nog inte så smart.
Om jag ska orka med mina 14 timmars arbete i morgon så måste jag må lite bättre än så här, då passar det bra att jag ligger här i min säng och försöker bli en människa igen.