Lite brunare och lite knubbigare?


Godkväll!

Nu är jag hemma igen efter en dags arbete och efter att ha tvättat upp all tvätt som låg i hela min lägenhet. Det känns himla skönt nu när det är färdigt och jag har en hel del rena kläder. Har säkert inte tvättat på över tre veckor förrutom två maskiner som jag körde hos mamma för ett tag sen. Med andra ord så fanns det en del att tvätta.

Nu är det bara en enstaka dag kvar på jourdagis, sedan är det helg och på måndag ska jag tillbaka till vanliga dagiset igen. Det känns lite konstigt men ändå väldigt skönt att vardagen blir som vanligt igen. Och roligt att få träffa alla dessa barn som jag inte har sett på så länge. Lite brunare och lite knubbigare? ;) Men iaf lika goá och glá.

Snart dags att krama kudden!

Dags att dra vidare.


Godmorgon!
Nu packar jag ihop alla mina saker och åker till nästa jobb. Vädret ser underbart ut, så jag ska nog kunna överleva den här dagen också =)

Återkommer med mer när jag är hemma igen!

Tröttheten?


Godkväll!
Nu sitter jag här på jobbet och kan knappt hålla mig vaken. Mamma berättade idag att man tydligen kan bli trött av en av mina mediciner, så jag skulle tro att det är den tröttheten som har slagit in.
Det kommer troligen bli sängen tidigt ikväll, men der gör inte så mycket eftersom jag är i behov av en massa sömn! Och förhoppningsvis så blir min sömn bättre än vad den var natten till idag.

Imorgon ska jag direkt från mitt nattjobb till de små kidsen på mitt andra jobb. Det ska jobbas ända till 16.00, tiden kommer troligen att gå ganska fort!

Nu blir det tv innan jag ska krama kudden!
/Frida

Ännu mer medicin


Ringde doktorn idag för att vara säker på att jag inte har någon infektion i kroppen. Fick en telefontid redan efter bara 5 minuter. Efter det så fick jag en tid till vårdcentralen samma dag för provtagning och pratatstund med doktorn själv. Nu är jag hemma igen från farbror doktorn med pencilin utskrivet. Det är helt makalöst att jag drabbas av allt hela tiden.

Ett försök att bli frisk!


Godmorgon!
Är det möjligt att jag ska må dåligt mitt uppe i en jobbig arbetsperiod? Jag tycker att jag bara mår sämre och sämre, jag har sovit jätte dåligt inatt pga alla dessa olika saker i min kropp. Får vi får se, jag får fortsätta med min medicin så hoppas på att jag snart är människa igen och att jag ska kunna sova bra en hel natt!
Det är inte meningen att jag ska vara vaken redan eftersom jag la mig ganska sent i gårkväll.

Nu ska jag åka till jobbet och kolla hur ställningarna är där!

En dag som denna


Över 30 grader hos mig!


Det är över 30 grader inne i min längenhet och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen :S
Den här värmen gör mig tokig och jag äger inte äns en fläkt. Svetten rinner som kranen själv och mitt hem ser ut som ett bombnedslag. Men vem orkar städa i den här värmen?? Absolut inte jag!

Jag måste ut, långt bort från den här instängda värmen.

Ut, ut och ut!


Hemma igen från jobbet, passade på att besöka apoteket på vägen hem. Doktorn var snäll och skrev ut behövlig medicin åt mig, tack gode gud för det :) Så nu hoppas jag att inom några dagar ska må fint igen, hoppas kan man ju alltid.

Jobbet gick bra idag och imorgon är jag ledig från kidsen och jobbar istället på mitt andra jobb. Pengarna ska ju alltid in från nåt ställe, och variation är ju bara nåt jag mår bra av!

Nu måste jag ut igen!

Väderguden?


Godmorgon!
Nu är det snart dags för en ny arbetsdag, får se hur den blir och hur många små knoddar vi har att ta hand om! Men innan dess så ska jag få en samtal från vårdcentralen, hoppas att de har något vettigt att säga mig. Men det ska man aldrig hoppas för mycket på.

Hoppas på fint väder senare idag så att man kanske kan ta sig ett bad innan jag tänkte gymma lite! Nu när jag äntligen har tid till att träna så måste jag passa på att göra det, för nästa vecka kommer det inte att finnas en sekund över till att träna i överhuvutaget. :( Men det ska jag försöka lösa på något sätt!

Ha en trevlig dag!

/Frida


Ett sätt att bli gladare!


Tänkte börja med att skriva att jag tycker mindra om Tele2, de verkar vara helt inkompetenta. Och för att äns kunna komma fram till deras kundservice så måste man trycka sig fram genom miljoner olika saker. Inte nog med det, 90% är samma skit som man redan har tagit sig igenom. Om och om igen, gång på gång! Blä på dem.

Idag fick jag jobba över en timme, men det gjorde inte så mycket för jag hade ändå inget att göra. Så jag gick hem klockan sex istället. Nu sitter jag här framför datorn och fördriver tiden lite tills det är dags att sova för natten.

Jag har sedan i torsdags funderat på vart mitt lönebesked har tagit vägen
eftersom det ännu inte har kommit nåt. Ringde nyss min gamla granne så att den personen kunde kolla min gamla brevlåda. Och ja där låg det sedan många dagar tillbaka. Bra posten, ni lyckas bra. NOT!

Innan dess så ska jag kolla på lite friidrott, det är grejer det ;)


Tider över för annat?


Godmorgon!
Så var det dags att jobba igen! Vilket inte alls känns så roligt, men det ska nog funka. Timmarna rullar nog iväg och klockan är snart 17.00, och då får jag knalla hem igen!
Jag lär boka in en dag med messa shopping också, behöver en helt ny garderob.

Igår när jag var på besök hemma hos min syster så räknade vi ut hur mycket jag ska jobba nästa vecka, resultatet blev 65 timmar. Då är min fråga: Orkar man verkligen det? Jag är inte så säker.

Dålig dag och dåligt humör!


Just nu är inte mitt humör på topp. Jag känner mig nere/ledsen och jag är trött på vissa människor som gör så jäkla svårt för sig själva och andra. Och inte nog med det, jag somnade på sängen av att jag var ledsen. När jag vaknade sen så var det på fel sida och jag var inte ett dugg gladare. Tvärtemot faktist.

Så vill jag bara sova för natten
och slippa tänka på jobbiga problem som finns där hela tiden. Men jag är ganska duktig själv på att skapa problem och göra så att jag mår dåligt över dem. Hjälp mig bort från allt sånt!

Nöjesbutiken


En dag som denna är jag extra nöjd över att det har öppnat en ny affär i våran lilla stad Nora. Inte nog med det, den nya affären ligger i samma hus som jag bor. Bekvämt tycker jag att det är.
För en liten stund sen kom jag hastigt och lustigt på att det vore ju fint att ha med sig lite tidningar till stranden. Och eftersom de har öppet 9-22 varje dag så var det ju alldeles perfekt en söndagmorgon! Jag behövde inte äns tänka på att jag faktist ser ut som ett lk, på vägen dit är det inte många som hinner se mig.

Enkelt tänkte jag och sprang ner för alla trapporna och köpte mig lite tidningar. Och det fanns lite att välja på så tiden på stranden ska jag nog kunna fördriva enkelt. :)

Nu inväntar jag bara livstecken ifrån Kakan och sen blir det stranden!

Ses vi på trängan?


Godmorgon!
Jag är redan vaken och har fått huvudvärk av min hosta. Och kommer snart att bli tokig på den här skiten.
Men när jag ändå är vaken så här tidigt så ska jag passa på att packa saker som ska med till stranden, eftersom jag tänkte spendera hela dagen där. Söndagar är till för att slöas bort, vilket jag kan vara väldigt bra på.

Igår fick jag dricka min alkohol
men kvällen började med att jag var på dåligt humör och mådde dåligt så jag stannade kvar här hemma i Nora. Det fick duga när jag inte var på topp. Full blev jag iaf och somnade med kläderna på, det blev precis som det ska vara!

Nu ska jag packa ihop alla saker, så vi ses på Trängan!

Min tur att dricka alkohol?


Hemma igen från stranden och det var helt underbart att få sola och bada lite. Fegis som jag är så badade jag iaf minst 3-4 gånger ;)

Idag var jag tvungen att besöka apoteket på universitetssjukhuset i Örebro. Jag behövde medicin mot min jobbiga hosta, annars skulle jag snart bli ännu tokigare. Passade även på att besöka systembolaget så det blir nog lite alkohol till kvällen. Jag är alltid annars nykter och kör så ikväll tänkte jag passa på. Det är jag värd. ;)

Nu ska jag fixa och dona så allt blir färdigt till kvällen!

Stranden here I come.


För den som undrar så vankas det stranden nu.
Vädret är underbart och jag är en riktig blekis, med andra ord så behöver jag lite färg. Och det ska jag få nu.(hoppas jag.)

Skriver mer när jag är hemma igen!

Så var jag framme vid mitt mål..


Sådärja, nu sitter jag här hemma och har tagit helg.
Jag har även hunnit med att gymma och gästa stranden efter jobbet. Och det kändes så underbart att veta att jag inte behöver stressa till något. Kunna göra allt i min egen takt.
Hemlagad mat har jag bjudit mig själv på också, det händer inte så ofta eftersom jag känner att jag inte har tid att stå framför spisen. Jag äter oftast på jobbet eller nåt annat lätt, allt för att göra det så lätt som möjligt för mig själv!

Nu ska jag ge mig iväg ut, först träffa vänner och sedan vidare ut i natten :)

Snart, snart, snart!


Sådär nu var det äntligen fredag som jag så länge har tjatat om ;) Jag har bara typ 8 timmars arbete kvar och det känns underbart! Sedan är det HELG! Pengar finns det på kontot och jag har snart ledigt? Kan det bli bättre?

Nej nu ska jag åka till moster och ladda telefonen innan jag åker till nästa jobb, dagiset! Bäst att passa på när man har en sekund över ;) 8.00 prick ska jag vara bland kidsen!

Älskade syster!


I alla väder och i alla kläder så kommer jag finnas här för dig.
Jag vet hur jobbigt du har det och du vet att jag finns här. Aldrig längre än ett samtal bort. Eller hur?
Du är min syster och jag älskar dig. Det ända jag vill är att du ska bli frisk. NU!

http://saragustavssons.blogg.se



Smärtor hit och dit!


Måste man må så här när det är sånt underbart väder ute? Och måste man verkligen jobba? Ja tydligen är det så. Mitt huvud dunkar av smärta, allt pga. värmen och min hosta. Jag hostar tills mitt huvud är på väg att sprängas, det är skitjobbigt. Hoppas att det inom en snar framtid försvinner. Jag vill vara frisk och kry.
För nästa vecka vankas det alldeles för långa arbetsdagar.

Men vet ni vad? Det är bara 22 timmar kvar tills det är dags att ta helg. ;)
Då ska det tränas och solas och umgås med folk.



Värre än vanligt!



Nu sitter jag på jobbet igen, med huvudvärk och halsont. Och tröttare än vanligt när telefonen ringde imorse, först trodde jag att det var ett skämt men ICKE. Det var bara att gå upp och försöka få på sig lite kläder och vakna till liv.
Nu ska jag fortsätta hosta lite så det snart blir fredag :) För när det väl är fredag så är det snart HELG. Och inte vilken helg som helst, det är ju faktist löning.

Nu ska jag fortsätta  jobba lite. Ha en bra dag!

/Frida!

Tyvärr så måste man jobba!


Sådär nu sitter jag hemma igen, färdig duschad och färdig sminkad. Allt på grund av att jag slutade tidigare idag, underbara föräldrar som hämtar sina barn när det är sånt fint väder ute =) Det gör mig glad.
Nu inväntar jag att Kakan ska komma och hämta upp mig, sedan blir det Örebro och lite Ola åt Kakan.
Jag ska bara njuta av att ha lite ledig tid innan det i morgan vankas öppning och sedan jobb i typ 33 timmar. Det ska nog gå bra för när de timmarna är över så är det HELG!





Ett försök att lyckas!


Goddag!
Idag är jag en bättre människa för idag har jag fått sovmorgon :) Jag har nyss klivit upp ur sängen och ska snart hämta Sebastian. Då ska vi tvätta min bil och efter det så ska jag jobba, men det bästa av allt är att det inte känns så jobbigt ;)

Återkommer ikväll och berättar vad som har hänt den här soliga dagen :D

/Frida


Ett gott försök!


Så var det dags att avsluta dagen också, i morgon behöver jag inte gå upp lika tidigt för så vankas det stängning på schemat. Det är iof inte alls roligt men även såna dagar får man stå ut med. Sedan torsdag är det en masto-dag med typ 18 timmars jobb typ och 15,5 på fredag. Sedan tar jag HELG!  

Godnatt!

Dags att jobba


God morgon!
Nu var det dags att jobba för min del. Klockan är redan 20 i sex och jag känner att jag behöver mer sömn. Men det får jag lösa efter jobbet.

Ha en bra dag!


En slutkörd Frida.


Så har arbetena satt igång ordentligt igen, jag gjorde min andra arbetsdag irad idag. Och nu när jag kom hem så var jag helt slut. Jag är trött och helt färdig. Det känns som om det var länge sen som jag började så här tidigt.  Men hur ska jag lyckas ta mig till jobbet innan klockan sex morgon? :S Somnar jag inte på arbetstid så kommer jag iaf vara mycket nära.
Jag vill bara ha semester och få sova hur mycket jag vill.

Nog om mitt jobb, nu ska jag snart iväg till gymmet. Det behövs.

Lätt och svårt.


Hejsanhoppsan!
Nu sitter jag här igen och har nyligen kommit ur badet. Var skönt att lägga sig i ett varmt bad efter att man har gymmat, så skönt att få koppla av. Nu inväntar jag att få svar på vad kvällen har att erbjuda, men det blir inte särskilt sent ikväll eftersom jag ska jobba JÄTTEtidigt i morgon :( Jag känner inte alls för det men det är trots allt lördag och bra betalt. Det får gå för den här gången.

Ibland blir lätta saker jätte svåra och jag förstår inte riktigt varför? :S


Uppfostran och kärlek!

Godkväll!
Ligger just nu på min underbara soffa med musik från mp3n i öronen. Jag är trött och seg, känner mig lite nere över ingenting alls. Underligt tycker jag själv. Hur kommer det sig att man kan gå från en glad människa till att känna sig mest ensam i hela världen på mindre än en sekund?
Idag har jag kramats med en bebis på arbetstid, hur underbara är inte de små liven?

Min kusin frågade mig förra veckan vad det är som gör att "alla" barnen trivs så bra med mig, känner sig trygga och kommer till mig om det är nåt. Jag hade inget svar att ge henne.
Men jag började genast fundera på saken och har kommit fram till att de troligen märker på mig hur lugn jag är i deras närhet, jag är inte rädd och klarar av alla delar. Från skrik till skratt. Jag ger dem kramar när de behöver och jag säger ifrån när det behövs också.
Jag borde vara glad över att jag föddes till att klara av att ta hand om andra, förhoppningsvis så kommer jag om några år även att få eget kött och blod att uppfostra till en egen liten människa. Att älska i alla väder och kläder.
Hoppas kan man ju alltid!

Men jag vet att jag kommer känna mig väldigt misslyckad som människa om jag inte någon gång i livet kommer att få egna barn. Kanske är dumt att känna så? Men för mig är det en del av livet, Så är det bara!
/Sivan

Ibland ska man inte lova så mycket!

Så var snart tre dagar med ledig tid över och i morgon ska jag jobba igen. En vanlig arbetsdag med 8 timmar, efter det så har jag tre dagar ledigt :)
From. nästa vecka så ska jag börja jobba heltid igen och just nu har jag panik över det. Jag har ingen lust alls att jobba. jag vill bara vara ledig och inte göra nåt alls om dagarna. Hela dagarna känns förstörda när jag ska behöva jobba till typ 17-18 varje vardag, plus att jag har tagit på mig nätter på det också.

Men snart är hösten här igen och då kommer alla att jobba, inte BARA lilla jag!

Nej nu måste jag skynda till badet. Så går det när man lovar de små att göra saker med dem. Dummmmma mig. Efter det så blir det grillning med annat löst folk.

/Fröken dum!

En dag i sport.


Sitter just nu här med min mamma och syster som hastigt och lustigt kom på besök. Jag som var 100 % säker på att det var Kakan som ringde på dörren. Men icke, tror att familjen saknade mig och ville kolla hur jag har det här i mitt hem.  Jordgävning var det första ord min mamma sa, jag är bered och hålla med henne, LITE!
Men det är inger jag mår dåligt över, tvärtom jag trivs ganska bra här i mitt hem. Lite saker här och där gör mig inte så mycket.

Nu ringer Kakan och vill att jag ska komma. Dags att skynda.

Nu väntar gymmet och efter det så vankas det tennis. Jag blev helt kär i den sporten och jag ska faktist lära mig nu.

Tiden förändrar..



Med tiden förändras saker och ting!

Längtar tillbaka!



Hur man än gör så blir det aldrig som förr!

Jag bestämmer!


Godkväll!
Sitter här på jobbet med en blödande tå, tror att dagen varit hård på stranden ;) Allt från vollyboll till fotboll försökte vi tjejer oss på. Gick ju så där, men vi försökte iaf. Är ju alltid nåt. :D Jag hade kul under tiden som vi lekte! Men sedan rann tiden iväg och jag var tvungen att springa iväg till jobbet.
Så nu sitter jag här och inväntar att jag ska bli trött så att jag kan sova för natten. Men det lär nog ta sin lilla tid!

Åhh vad jag just nu önskar att jag också fick ha lite semester och kunna göra saker, dag som natt. Men längta kan jag ju alltid göra.


Dåliga jag?


Jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg just nu. Jag tar mig aldrig mig riktigt tid, försöker istället att göra ett bra jobb på mitt nya jobb.  Än så länge går det bra.


Idag har jag iaf varit inne i Örebro och käkat på resturang med vännerna. Jätte gott och jätte mätt. Allt var helt enkelt mycket bra. Jag trivs!

Mitt nya jobb.


Första dagen på nya jobbet är nu avverkad. Och än så länge känns det bra. Barnet tycker om mig och känner sig trygg med mig. Kan det börja bättre? Min första dag började med att vi byggde en massa lego tilsammans, och hon kom och öppnade dörren åt mig med ett leénde på läpparna. Jag smälter så lätt. kände mig som smör i solsken. Ja ni kanske förstår?

I morgon är det dags för andra dagen på nya jobbet och då står shoppning på schemat. Lyxigt eller vad? ;) Ja det kommer nog säkerligen bli bra det där. Får se också hur sena dagarna kan bli, och det kanske blir lite Allsång på Skansen på arbetstid. Är jag inte värd det?

Nu ska jag göra mig klar för sängen, i morgon väntas spåret och gymmet innan jag åker till jobbet.

Så var det över för den här gången!

None

En helg med fest är nu över!

Sista tidiga morgonen nu :)


Godmorgon!
Nu sitter jag här på jobbet igen och har ännu en gång skjutit upp min hitgång. Tog mig lite sovmorgon och det har aldrig varit så behövligt som det verkligen var idag. Igårkväll så var det helt omöjligt att somna, jag försökte på alla sett. Men min kropp vägrade slappna av ett tag, det är tankar hit och dit. Tillslut efter några timmar i sängen så somnade jag, ÄTLIGEN!
Så att jag sitter här just nu känns inte alls bra, jag är trött och har fortfarande ont i huvudet. När ska det ge sig? :S

Nu är mitten på veckan här och jag har tre dagar kvar på förskolan innan jag tar lite ledigt i helgen. På måndag börjar jag mitt nya jobb, vilket betyder LÅÅÅÅNGA sovmornar. Det kommer uppskattas ett tag nu.

Trevlig dag!