Vår


Solen gör mig så glad :D Är så skönt att kunna gå runt där ute utan att frysa ihjäl.
Käkade lunch ute också. Mysigt ;D Och så mycke friare dessutom.
Passade även på att ta den första cykelturen också! Kändes att det var länge sen.
Christina var alldeles förvånad hur fort jag kom cyklandes. Och fort ska det gå, annars är det inte nödvändigt.
Har även passat på att försöka räkna ut hur mycke som jag ska betala tillbaka på skatten, det ser verkligen inte bra ut, haha. Tur att jag är tätt. Ironi gör livet lite roligare (ibland).

Förövrigt börjar jag bli alldeles för uttråkad nu.
Kan inte sitta stilla många minuter. Sabben går varm hela tiden! Önskar att jag hade något att göra. Är inte så lätt när jag inte har någon här som kan liva upp mig. Stor problem jag har, kan tänkas.
Är väldigt arg för att det inte är någe DH ikväll, som jag har längtat efter det. Får längta en vecka till. Kan bli mer spännande när det dras ut på tiden! Är iaf LOST i morgon och det kan inte missas, och så är det en viktig handbollsmatch och fotbollsmatch samtidigt. Hur ska jag göra men den viktiga dagen? Vet inte alls :S

Våren kan ibland vara lika underbar som sommaren, och då är det verkligen underbart!

Trevligt

101686-35101686-34

Blixt

101686-33

Sjukdomen kom som en blixt från klar himmel och tog över min kropp. Blev dyng sjuk på bara ett ögonblick. Var totalt borta och började leta fram nummer till Pernilla. Hej det är Frida, jag kommer inte i morgon jag är sjuk. Då var det bara att avboka jobb för de närmaste dagarna. Men sedan tog jag ork till mig och gick och jobbade några fulla dagar med sjukdomen i kroppen. Pengar behövs och visa där behövde verkligen mig och jag behövde dem för att inte ta livet av mig att tristess. Jag över levde iaf och jobbade ihop ett dygns timmar av de dagar som var kvar av slutet av veckan.

Har även gjort saker åt mitt hår. Bort, bort med vinden. Skönt kan tänkas, men saknaden är alldeles för stor. Slutspel för hela slanten nu och vi tycker mycke lite om Hammarby. Skulle ha varit i Stockholm  morgon men eftersom jobbet tog tiden i från mig. Tiden då jag skulle ha bokat min plats. Platsen till lycka. Ja det gör mig faktist lycklig. Vinster är stort och det är det ända jag vill tro på. Vinst för oss alltså. Vi har allt emot oss och vi slår ur underläge men jag tror och hoppas.

Nej nu var det nog dags för en film för att fylla upp kvällen med.

Buu



TOTALT KNOCKAD!

=)


GRATTIS älskade lilla du!

101686-23

Hopplöst


Så sitter jag här, ännu en gång och har tid att skriva lite. Har vilat ut efter resan på 55 mil. Har varit jätte trött idag och sovit till och från. Det bästa av allt under min resa var att jag kom hem med en svindyr bh som jag hann med att köpa under dessa 10 minuter typ och såklart ett antal polkagrisar att äta på ;) Tjejerna i bh-affären var de bästa man kan tänka sig och tog direkt fram något som skulle passa mig. Hon sa direkt att ni med dessa kupor måste ha just sådan här bhar. De passar er bra. Och rätt hade hon i det.

Har även hunnit med en ny tatto idag, haha ;) Härliga saker jag och min vägg-i-vägg-kompis pysslar med.
Liva upp den tråkiga kroppen lite. Sedan satt jag på en film som jag somnade framför av ren trötthet. Kroppen var helt slut och behövde den sömnen.
Nu inväntar jag bara världens bästa DH för att sedan sova igen så jag orkar upp och jobba imorgon!

Är förövrigt riktigt arg över hur pinsamt let´s dance börjar arta sig. Svenska folket försöker att förstöra programmet genom att låta den där Lasse vara kvar. Mannen som inte äns vet hur man tar ett steg fram!!!! :S
Kändes tungt att se att Anna med alla dessa tior var tvungen att lämna programmet framför honom. Jag hade gärna sett henne i final, där hon var värd att vara. Nu hoppas jag att det nästa fredag är dags för den där Lasse att åka ut! Hejdå!!!!!
Sedan är det även dags för final av melodifestivalen på lördag, Heja Sebastian, Måns och Andreas Johnsson. Det ser jag mycke fram emot. Någon av dessa tre söta killar vill jag ska vinna. Dem är så duktiga hela högen. Lyssnade förövrigt på alla låtar från melodifestivalen när vi var på väg hem igår. Alla somnade under andra skivan förutom jag, så jag fick lyssna på den om och om igen. Men det gjorde inte så mycke!


Förövrigt är det roligt när de duktiga poliserna som ska vara förebilder för folket, sätter sig i en bil och sedan kör FULL. Det är hög klass av mogenhet våra poliser vissar. Är ännu roligare när det är de poliserna som tror att de är så duktiga.

Nya händelser

Nu var det ett tag sen jag skrev här i min blogg, så jag tänkte passa på att göra det nu när jag ändå har tid för det. Hade suttit och skrivit ett jätte långt inlägg men när jag skulle spara det så loggades bloggen ut och allt försvann. Så nu skriver jag om det som jag kommer ihåg. ARG!
Har passa på att testat något nytt i veckan, nämligen att sigga i bygg-kassan. Haha var ju också nåt som verkligen passade mig, haha. Blev mest en massa "Vad är det här?", haha! Men ingen klagade alla stod bara där och log. Flera passade på och fråga om jag var ny eftersom de inte hade sett mig i den kassan innan, haha!
Jag och min tokiga vägg-i-vägg-kompis passade på att åka iväg till Örebro i lördags för att hon skulle proppa en kundvagn full med en massa saker på ikea för en massa pengar. Sedan passade vi även på att handla fin-fina-kläder på Gina. Åhh så roligt och trevligt vi hade de. En liten männika fick oss också skrattande att springa ut från McDonalds.

Vi passade även på att åka iväg på handboll i måndags. När  jag kom hem därifrån så skrev en kille till mig på msn och frågade: -Var det dig jag såg i gult på handbollen? Han hade tydligen suttit och kollat på mig och tyckt jag att verkade trivas där som en tok där. Jag tror att han har gansak rätt i  det. Jag verkligen avgudar att sitta där med högpuls och skrika när det behövs. Vägg-i-vägg-kompisen passade även på att kolla domarna för horor när hon var som argast. Då var hon ganska söt.

Har även passat på att stor städa min lägehenhet idag. Tänkte lägga upp lite bilder på det men det funkar inte. Lägger nog upp dem på Http://sivans.bilddagboken.se istället. Ta en titt där.
Har hållt på att flytta runt på en massa saker för nu vill jag ha det lite annorlunda. Micke gav mig en massa nya ideér igår och det gjorde mig glad. Superglad faktist.

Måst nog passa på att äta lite nu innan det är dags att springa till jobbet.