Idol


Nu är saken klart, Marie Picasso ska ta hem hela skiten. Finns ingen annan vinnare än henne! Jag avgudar den tjejen till tusen. Tack och hej!



Goa.

image131
Undersöker vad moster håller på med!


Läser boken,      Ägnade förmiddagen igår åt att kolla på Lost!

Roomservice!


Hur lyckas man förstöra ett rum så där som de gjorde på roomservice ikväll??

Ut med den där himla snubben och in med Frida igen. TACK!
Aldrig någonsin har ett rum blivit så dåligt. USCH!

DH


Nu väntar jag på att bästa DH ska sluta och sedan ska jag sova för hela slanten. En så där tidig morgon tar orken ur mig. Men har stängning i morgon så då börjar jag inte lika tidigt. SKÖNT!

v.48


Så var det måndag igen, eller rättare sagt snart tisdag. Och som jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle vara ledig idag. Så blev det så klart inte. Men behövde bara rycka ut i några timmar. Har hunnit med att tvätta upp alla kläder och även mina sängkläder. Är så himla skänt att ha nya i sängen!

Blir att sova tidigt i dag för är dags för en öppning på dagis i morgon och det måste man nästan göra mitt i natten, haha! Nejdå ska nog gå bra.

Och så var den spännande VMkval-lottningen igår. Och jag måste nog säga att vi fick en fullt godkänd grupp. Svåraste motståndet är Portugal och vi har ju tagit poäng av dem förr, så varför inte göra det igen? ;) Jag tror att vi kommer att så spela fotbolls-VM 2010. Jag längtar redan!

Med den här veckan så är det bara 5 veckor kvar av det här året, sedan är det redan 2008.



Söndag!


Så var det söndag igen och jag har jobbat idag. Pengar behöver man ju tyvärr.
Men nu är jag äntligen hemma och snart börjar lottningen till VM-kvalet. Hoppas på en bra grupp för vårat Sverige. Hoppas kan man ju alltid, fast får vänta ända tills runt fem så börja lottningen för våran del. Kul :D

I går var jag inne på en ny bh-affär som har öppnat inne i Örebro. Verkar vara en jätte bra affär. De mäter och kollar vilken storlek man ska ha. Tydligen har 9 av 10 kvinnor fel storlek. Jag var en av dem. Nu har jag äntligen en bh som passar mig och mina bröst. Allt tack vare ett besök på just den affären!

Nu vankas det matlagning, på återsende!

Hur?


Eftersom jag var på fest igår så kunde jag inte kolla på utröstningen av Idol.
Messade därför min mamma för att kolla vem som åkte ut. Hon svarade att hon inte visste. Bad henne då slå på tvn för att kolla. Tills var får jag: Det var inte Daniel, utan den andra. Då måste det ha varit Andreas tänkte jag. Och det var himla synd. Efter en halv minut ringde mamma och sa att hon hade sagt fel. Var ju faktist DANIEL som hade fått lämna idol. Det är den märkligaste som har hänt i hela Idol-historien.

Daniel och Marie skulle vara i final och jag är besviken..
Varför kunde inte den där konstiga tjejen utan skor åka ut för :S Nu måste iaf Amanda få lämna Idol nästa vecka. Usch för henne! Blä!

Helg!


Så var det äntligen helg, så himla skönt.
Fast att jag ska jobba på söndag! Men det är fint med lite extra pengar! Plus att jag förhoppningsvis är ledig på måndag ;)

Ikväll vankas det party. Hoppas att det blir kul.

Måste också säga att jag är överlycklig över att vårat älskade landslag har tagit sig till EM. Sommaren är både räddad och uppbokad :D

image129

EM

Det tog oss bara 34 sekunder för att ta oss till EM.

image128

Rast


Sitter här hemma på min rast och tänkte passa på att skriva ett litet inlägg. Har egentligen inte så mycke att skriva men nåt kan jag nog hitta på.

Lånade med mig Lost 3-säsongen
hem igår så de ska jag snart börja kolla på, sedan är jag fast i ett antal timmar.
Kilade in till Örebro igår efter jobbet tillsammans med Therese och Sara. Plockade även upp M inne i Örebro. Roligt att få komma bort lite.

Nej nu ska jag gå tillbaka till jobbet och sedan tänkte jag besöka min syster och vad som häder där återkommer jag med en annan gång.

<3 Mathias!

Tillbakablickar


Så var det söndag igen och i morgon är det dags för en ny arbetsvecka. Suck vad segt.
Känner mig ganska knäpp just nu. Sitter och läser en massa gamla blogginlägg på lunarstorm. Jag har skrivit så mycke konstigt genom åren. Jag förstår inte riktigt vad jag menar med allt? :S
Är iaf roligt att kolla tillbaka lite och se hur man har mått och hur mycke man har utvecklats!

Sitter och inväntar att köttfärslimpan i ugnen ska bli färdig så att jag och M kan få lite mat i magen!

Ett inlägg från 01-12-2004:


Det är lätt för vissa att uttala sig om saker de inte vet något om.
Om du ändå inte vill lyssna så ta inte upp din tid på sånt som du ändå skiter i.
Ensam står jag kvar i den djupa svarta verkligheten.
Men oroa er inte för jag kommer att klara det. Jag har gjort det förr och det är inte över än.

En vän sa til mig att jag har varit ungefär som en superhjälte, stark och kunnat ta mycket skit. Men så har det i verkligheten inte varit. Jag är en svag människa
som har lätt att såras.
Lätt för många att säga men gör som du brukar göra, ta fram din mur.
Men vilken mur.? Jag har ingen. Ni sårar och jag tar åt mig mer än vad ni någonsin kommer att få se. Även jag kan bli ledsen utan att gråta framför er.
Öppna era ögon och kolla. Jag lovar att ni kommer att se.
Jag har känslor jag med, jag blir ledsen ibland jag också.


Är precis så där man känner i bland!

Döden


När döden kommer alldeles för nära.
Mamma har suttit och vakat vid dödsbädden hela kvällen igår. Kvart i ett lämnade hon oss för världens där uppe tillsammans med sim man och hennnes dotter som bara för några månader sedan lämnade våran värld.

Varför ska allt drabba en och samma familj?

Hejdå


image127

Önskar att vi får säga hejdå till Amanda ikväll men tyvärr så får vi nog säga det till Mattias!

Helg


Så var det äntligen helg =) Var så skönt vid halv fyra idag när jag fick gå hem från jobbet och veta att jag ska vara ledig i två hela dagar! Var helt slut efter den här veckan så jag gick och la mig redan vid nio igår, somnade ganska fort och gick inte ut förräns strax innan åtta idag :D

Även fast att jag som så länge inatt så är jag redan jätte trött. Skulle jag lägga mig ned nu så skulle jag somna! Somnar säkert som en stock direkt efter Idol ikväll om jag äns håller mig vaken så länge.

Nu ska jag vila lite!



Astrid


Det är ingen vanlig dag i dag, det är 100 år sedan söta Astrid Lindgren föddes.
Idag skulle hon alltså ha fyllt 100 år. Om hon inte den 28 Januari 2002 hade lämnat livet här hos oss. Jag tror att hon nu och för alltid kommer att vara saknad. Finns ingen människa som kan skriva bäcker så som henne.

Idag på jobbet så har vi sjungit många av hennes sånger :D
Stort grattis till Astrid.

Och även ett stort grattis till min köra syster som klarade sin uppskrivining igår :D

image126

Mamma

GRATTIS MAMMA!

image92

Underbart

Alla som känner mig vet att jag avgudar grabben här nere. Han är ju trots alls Sveriges BÄSTA spelare. Och han är värd alla guldbollar i värden. Underbara älskade Zlatan!

Hur snygga är inte dessa män här nedanför??


image125

12/11


Kom just på att det är exakt fyra år sedan jag opererade mitt hjärta. Så nu ska jag alltså vara frisk. Det känner man sig ju inte alltid. Men men. Doktorn säger så, då är det bara att lyssna och vara tyst.

Har plockat upp alla mina saker ur alla dessa påsar som jag köpte i lördags, så just nu ligger det saker överallt i hela lägenheten. Och så håller jag även på att tvätta så det hänger tvätt lite överallt! Är så skönt att ha allt klart.

Klockan åtta börjar fotbollsgalan, superbra :D

Från igår.


Här kommer bilderna som jag lovade ifrån igår:




  1. Jag seg efter en snabb powernap mitt i natten
  2. Så här mycke folk var det där när vi kom fram
  3. Min shoppingvagn(vart lite mycke)
  4. Våra tre vagnar tillsammans
  5. En fullproppad bil.
image124

Så här mycke såg vi ut bakåt.

Hemma igen!


Sådär, då var man hemma igen. Med en massa nya saker och en massa pengar fattigare. Men det är himla roligt att handla. Ska lägga ut lite kort i morgon så ska ni få se hur vi hade det. Börjar bli seg nu efter väldigt lite sömn och efter vädigt mycke rörande av kroppen. Tyckte att vi gick hela tiden! Var så mycke som jag ville kolla på och helst allt på samma gång. Hur som helst så har jag haft en underbar och skön dag!

Nu inväntat jag M och sedan ska vi sova. om jag inte har somnat innan villsäga.

Fredag


Nu är det inte många timmar kvar innan jag åker. Shopping för hela slanten!
Och jag hoppas på att vi får bra väder så det går fort att åka!

Just nu är jag helt slut efter den här arbetsveckan, skulle behöva en massa timmar med sömn. Men det lär jag inte få förrän natten till söndag!

image64

Utslagen


Kan någon hjälpa mig?
Hur kan jag vara så trött jämt? Har somnat innan halv tio och tio hela veckan. När klockan är så mycke är jag helt slut! Men inte nog med det, jag är trött nästan hela dagarna också.? :S
Jag undrar vad jag ska ta mig till?

Nu är jag trött och ska sova. Är min tur att fixa fika på jobbet i morgon. Blir ett bageri lagom tills de öppnar tidigt i morgonbitti. Där har de alltid en massa gott.

image118

Seg


I morgon är det dags att ta kort på jobbet, ska bli mysigt. Är inte så lätt för de alldra minsta att vara stilla framför kameran så länge.  Sedan efter jobbet så ska jag äntligen få på mina vinterdäck. Vill inte så gärna glida ner i diket. Måste även fundera ut vad jag ska shoppa på lördag, men kan inte vara så svårt att komma på en massa. Pengarna brukar rulla iväg ganska snabbt av sig själv.

Lägger ut en bild ifrån i lördags. Fråga mig inte vad jag gör på bilden :S

image117

Snö


Vart kom alla snö ifrån? :S
Men snälla invänta mina fälgar till vinterdäcken.

Inte den bästa


Den här dagen har varit seg, väldigt mycke seg. Och jag har varit jätte trött. Tänkte att jag skulle lägga mig framför en film när jag äntligen hade kommit hem. Trodde jag ja. Somnade som en stock mitt i filmen och vaknade när inte speciellt mycke var kvar. Jag var/är totalt slut. Har även inte mått så bra idag. har kännt mig hängig och bara otroligt seg.

Efter jobbet åkte jag och pappa för att sätta på mina vinterdäck, trodde jag igen. En av mina fälgar är trasig och går inte att använda. Och nu är jag i akut behov av nya. Och den som kan lite om bilar vet hur många tusen sådana kostar, suck! Det här kommer inte att bli billigt med tanke på vart jag ska på lördag. Börjar känna mig urfattig.

Nu ska jag ligga i soffan och kolla på DH ;D Sedan blir det sängen!



Måndag


Hur orkar man klaga över hur människor skriver i sina bloggar??

Så var det måndag igen och har knappt hunnit något annat än jobbat hela dagen. Har iaf hunnit tvätta några maskiner och säga hej till Viggo och Wille! Ibland blir jag så sjukt glad av att se de där två grabbarna!
Inatt ska jag sova tidigt igen som de flesta senaste måndagarna. Har tidig öppning i morgon igen! Förstår inte hur ska jag överleva?? Men på något konstigt sätt gör jag det gång på gång.

Var förövrigt uppe i Värmlands skogar i lördags tillsammans med M.
Han skulle köpa en ny bil och jag följde gärna med för att få åka den fina bilen de många milen hem. Helr perfekt att åka långt i. Hur som helst den var jätte fin.

Efter att vi hade stressat hem så slängde vi i oss mat för att sedan M skulle in till Örebro på förfest. Jag inväntade att Mikaela skulle komma och förfesta med mig. Jag fick även Gutten att umgås med oss. Åkte in till Klaras för att invänta de andra två gängen. Vi hade jätte roligt och sedan var jag i säng runt kvar i fyra, efter att jag hade lagat mat mitt i natten!



Skit-Bert

Hur kan en så tjock och ful människa som Bert Karlsson äns öppna sin äckliga käft om såna här saker:

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2007/article1163506.ab (råkade länka fel adress förrut.)

Den här tjejen är jätte vacker och behöver absolut inte gå nerv i vikt.



Mathias är jätte bakis och det är roligt att se, skadeglädjen är den ända sanna glädjen.

GRATTIS till mitt kära körkort. Så var dessa år med prövotid över ;)

Mitt liv!


Nu börjar jag mer och mer förstå varför jag är helt såld i Marie Picasso. Hon sjunger som en gud. Ja hon har helt enkelt den bästa röst som jag har hört på mycke mycke länge.
Jag hoppas innerligt att hon om några veckor är i Globen som en av finalisterna!

image113

Det är vid den här fina sjön som jag har växt upp till en snart vuxen männsika!



Det är vid den här sjön som mina kära syskonbarn ska växa upp och bli stora.



Min kusin Elias och min systerdotter Moa!

Hällefors.


Är nyss hemkommen från min moster och morfar i Hällefors. Men oj så trött jag har varit i dag. Var iaf roligt att träffa alla dessa. Och det lär nog bli fler gånger. Ser fram emot besök här hemma hos mig.
Hej Kia, vet att du läser ;)

Nu ska jag gästa sängen för sedan upp tidigt och öppna upp dagiset, natt natti!