Helgis?

Sådär nu är jag tillbaka vid datorn igen och tänkte passa på att skriva lite. Det blev ju inget inlägg igår i för att jag hade brist av tid.  Ägnade hela dagen åt att vara i Örebro och avslutade dagen i Lindesberg, just där jag sitter nu. Igår var vi fulla och glada och hade trevligt.. Men våran kompis var deckad redan när vi kom dig vid halv tio- tio.Vet inte hur grabben lyckades med det, haha!

Besökte krogen här en sväng och det var faktist lite folk där. Träffade på söta Carro och en till klasskamrat från förr. Men jag kände inte igen den människan med hon kände tydligen igen mig. :S Men när hon sedan sa vem hon var så gick det upp ett litet ljus iaf. Kvällen gick snabbt och helt plötsligt skulle vi gå hem. Som vanligt somnde jag som en stock och sedan vaknade jag ALLDELES för tidigt. Som vanligt!

Våran styrka?

Att vara stark betyder inte att man kan lyfta de tyngsta sakerna.
Utan att vara stark är att leva livet som det är, gå igenom svåra perioder och acceptera det. Kanske falla till botten och slå sig hårt men sen att klara komma upp igen.

Sexigt

image193

Hela gänget som träffades i lördags förrutom Jenny.

Ta helg kanske?


Sådär nu har jag tänkt att ta helg ;D Förhoppningsvis så är jag ledig i morgon om inget oväntat uppstår och de är i akut behov av mig för då ställer jag ju alltid upp.
Just nu håller jag på att tvätta, passade på att plocka ur sängkläderna och bädade i nya, vilket är väldigt skönt. Får se i natt hur det känns att sova i helt nya sängkläder, måste sova in dem lite innan de är så skönast.

Passade även på att besäka Viggo och Wille idag och då lämnade jag Viggos presenter som kom i tisdags, mer än två veckor efter att han fyllde. Stora killen!

Min kära lillebror vill ha hjälp att plugga av sin syster och så klart ska jag hjälpa honom men inte idag. Det orkar jag inte. Men någon gång så ska jag göra det. Det lovar jag. Kanske i morgon tom. ;)
På tal om Sebastian så klippe han sig idag. Kors i taket om den saken. Han hade snart längre hår än mig. Nu har han kort hår igen, fint.

Mys hela kvällen?

God kväll :D
Nu sitter jag här i soffan och inväntar att något bra ska börja på tvn, men det är bara fotboll och Lost på tvn ikväll. Så säkerligen kommer det bli något av det.
Förövrigt så har jag lekt lite med min blogg för att ändra om lite, säkerligen så kommer jag fortsätta göra om en del till., Får se sen om jag någonsin kommer att bli nöjd. Men så länge som jag tycker att det är roligt så gör det inget!

Idag hade jag en lång arbetsdag eftersom stängning stog på dagens schema. Med andra ord slutade jag klockan sex, så där lagom skönt ;) Arbetsdagen idag var ganska seg eftersom jag har varit trött hela dagen. Så fick jag även gå till och från jobbet, men det var faktist skönt! Vi passade på att vara ute i snön och medans vi var det så lös solen med all sin styrka, vilket var underbart!
Men just nu längtar jag mer än någonsin till våren/sommaren och värmen! Jag behöver, MASSOR!

I morgon blir det nog gymmet, jag behöver det känner jag. :D

Mr & Mrs Gustafsson?

image191

ME LIKE!

Ostört?


Den här natten har inte riktigt varit min natt, jag har vakat miljoner gånger. Jag hatar att det ska behöva vara så här. :S Varför kan jag inte bara få sova ut ordentligt? Ja eller det skulle jag inte kunna ha gjort iaf med tanke på att jag börjar jobba klockan sex. Så nu sitter jag här på jobbet igen och snart kommer barnen.
Här i mina trakter så vankas det påsklov just nu! Synd att inte jag inte längre är så liten så att jag också kan få ha lov. Få sova hur länge jag vill, även fast att jag skulle vakna runt nio varje dag iaf. Det spelar ingen roll vilken tid jag går och lägger mig. Varje dag om och om igen!
Nej nu är jag i stort behov av nåt som kan hålla mig vaken, tröttheten börjar göra sig påmind, suck! Om två timmar är det frukost, det ser jag fram emot!

Hoppas att ni får en fin dag och en bra start på nya arbetsveckan!

Sjuk resa?

Idag hade jag så tråkigt när jag vaknade så jag bestämde mig för att börja dagen på gymmet. Vilket var ett smart val och väldigt skönt. Åkte sedan hem för att ducha. Efter det besökte jag min mamma för att jag var väldigt hungrig. Hann knappt komma in innanför dörren innan min telefon ringde. Det var Henrik, han ville att jag skulle komma och jobba. Snäll som jag är så sa jag, visst jag kommer snart.

Kändes konstigt att ta på mig mina bygg-byxor igen. Alldeles för stora, det kändes ganska skönt. Sist jag använde dem tryckte dem hårt mot magen. Tach byxor för att du har vuxit över vintern ;)

Och nu måste jag berätta om min bilresa hem från jobbet, när jag kommer ut så får jag se att det ligger massa snö på marken och i samma ögonblick slår det mig att jag bara att sommardäck på min bil. Opppps. Med andra ord tog det ett tag att komma hem. Men som tur är så gick resan bra och bilen stor just nu parkerad hel och fin!

Nu kan jag sova lugnt tills det är dags att gå upp medtuppen i morgon, det vankas öppning!

Normalt funtad?


Söndag idag och jag är seg till tusen. Blev väckt i morse av lilla mamma som skickade mig till affären. Sedan åkte hem till min moster på kalas. Gott med tårta =) GRATTIS Mia på din födelsedag!

Jag tänker på familjen i Arboga som vlir utsatta för något så grymt. Hur kan en mänsklig människa göra något sådant? Vad har man innanför pannbenet då? Jag önskar så innerligt att gärningsmannen/-kvinnan åker fast snart. Lås in personen på lång lång tid. Jag är inne på Na och aftonbladet flera gånger varje dag för att läsa om det har kommit fram något mer i fallet. Men mer och mer pekar ju på att den tyskakvinnan har nåt med fallet att göra. Kan svartsjukan vara så stark att det kan leda till en sådan grej?
För mig pekar det bara att människan inte kan vara normalt funtad.
Har varit inne på styvpappans blogg några gånger och jag hoppas att han får all del hjälp han behöver och att han snart har sin sambo kontaktbar. Han har det troligtvis hur jobbigt som helst.


Nuförtiden har jag en ny sak i mittliv. ;)

Glad Påsk!

image190

GLAD PÅSK!

Lyckats?


Idag har jag lyckats med något som jag aldrig trodde att jag skulle prova på. Jag har planerat om en blomma här hemma. Den bara växte och växte så att rötterna blev fler och fler. Nu har den mer jord att frodas i. Jag blev iaf nöjd.
Igår fick jag en inflyttningspresent av en vän, en mycket fin tavla. Bild kommer nedan.


Helg?


Nu är det HELG =) Fyra dagar ledigt, det kan inte bli så mycke bättre. Och jag ska hinna med att träna och bara ta det lugnt. Få sova så länge jag vill. Inga måsten att komma upp i tid för att jobba eller göra nåt annat viktigt. Bara få vara. Långa sovmorrnar ända tills tisdag då det är dags att börja veckan med en öppning.
Jag tycker att det är underbart med ledig tid.

Och vet ni vad gott folk? Den här helgen ska jag äta godis. Och inte lite bara, godis i MASSOR.



Singelkarlar?

För vissa går det fort, för andra inte.
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2083882.ab

Ungeför samtidigt som jag blev singel så blev denna kille också det. Han gick snabbt ut i pressen och berättade att han ville vara själv ett tag som singel. Tänk vad snabbt man kan ändra sig. Men väldigt roligt för honom, men mindre roligt för hans ex.

Roligt??


Jag avslutar dagen precis så som jag började den, framför datorn med ett blogginlägg.. Dagen har erbjudit massa jobbande och lite bil-tittande. Men jag har väldigt svårt att bestämma mig vad jag vill åka runt i just nu. Det är skit svårt.

Människor brukar fråga mig ibland hur jag orkar ha så många olika jobb.. Då ställer jag en motfråga, hur orkar alla slö arbetslösa folk gå hemma hela dagarna. Utan att äns försöka skaffa sig ett jobb?? Helldre många roliga jobb än inget alls. Att försöka söka jobb har aldrig skaddat.  Man borde bli tjock utav att sitta och nötta på soffan dag in och dag ut. Men tycker man om det, så ha det så roligt!

Nya möjligheter?


Ny dag, nya möjligheter. Jag känner mig rätt slut efter att ha cyklat i hundra hit till jobbet, det var ju faktist flera minusgrader ute. Och eftersom jag nu´för tiden har längre till jobbet så hinner jag bli ännu tröttare än vanligt! Nu inväntar jag barnen för att arbetsdagen sedan ska ticka på rasade takt ;) Sedan ska jag hem och vila lite, efter det blir det gymmet och en massa skön träning!

Ha en bra dag gött folk!

Blää för dem!


Det ända jag ville ha sagt idag är att folktandvården är f''*n inte dåliga på att ta betalt. Blää för dem! Ska jag ha råd att gå dit fler gånger så måste jag ha högre lön!

Nu ska det sovas, Natti!

Lördagsmys

image186

Melodifestivalen 2008!

Farväl älskade!


Idag har jag tagit farväl av en av mina livskamrater, min lilla älskling som har stått mig nära ett tag och varit en stor del av mitt liv. Men så är det ibland och det är bara att ta nya tag.

Nu är det melodifestivalenv som gäller!

Du är inte bättre


Jag satt och kollade lite på debatten ifrån igår, men jag tröttnade ganska snabbt. Tycker bara att alla dessa människor är alldeles för mycke. Ska såna där människor kallas förebilder?? Nej det tycker jag absolut inte.
För i såna fall ska alla människor behöva vara stenrika för att kunna shoppa för flera tusen varje dag. Och vem har råd eller tid för det? En normal människa jobbar och betalar hyra för sin lägenhet. Men andra lever på dumma människor som oss,skriver ointressanta bloggar som man sedan får betalat för.
Men varför är NI så dumma så ni lägger ner tid på att läsa om vad en människa har handlat ena sekunden för att sedan läsa vad människan handlade andra sekunden.
Jag är iof inte mycke bättre jag eftersom jag i stortsett köper allt som jag vill ha. Men jag är inte en märkessnobb som ska ha allt som har ett prislapp på flera tusen. Det vanliga från H&M , Gina Tricot och sådant duger åt mig!
Jag köper saker som min plånbok har råd med och sånt som jag är ibehov av. Eller ja oftast blir det alldeles för mycke skor och jackor. Men alla människor har väl laster, eller?

Ett par av skorna som jag köpte i Januari:



Lilla du!

image184

Så himla söt =)

Äntligen tidigt!


Sådär, första dagen på riktigt länge som jag slutar tidigt :D Redan innan klockan ett. :D Är jätte skönt att redan vara hemma i lägenheten igen. Imorgon har jag en sån där superlång dag igen, börjar till frukosten och sen jobbar jag till stängning. Med andra ord så kommer det att bli hela dagen. Mina fredagar brukar inte vara så bra, jag är oftast helt slut och orkar knappt med nåt alls. Allt från veckan brukar komma ikapp mig och orken försvinner. Får se om jag kanske somnar på jobbet i morgon ;) Nejdå så farligt är det nog inte, men jag kommer säkerligen somna tidigt på kvällen. Det behöver jag.

Nu ska jag vila middag lite.

Fråga

Kommentar av     :


Linda om Good night.

Hej, supernajs blogg. Läser den regelbundet.
Vem e du arg på?


Nu är frågan bara, Vem är du Linda?

Tröttis


Så var ännu en arbetsdag avklarad, skönt! Har även hunnit med att diska och dammsuga en del av lägenheten. Skönt att ha det gjort. Nu vet jag inte vad som händer resten av dagen. Eller jag orkar nog inte speciellt mycke. Jag vart seg och slö. Kommer säkerligen bara ligga kvar här i sängen eller som längst flytta mig till soffan ;) Är lika skönt att ligga i den.
 
Igår när jag gick en runda på stan innan föreläsningen så köpte jag en ny jacka. Det är så roligt att shoppa. Och jackor och skor hade jag inga innan. Haha, säkert inga alls ;)

Får man känna saknad och längtan?

Konsten att vara snäll.

 Föreläsning med Sissela Kyle & Stefan Einhorn.
Tisdag 11 Mars 2008, 18-20.45
Hjalmar Bergman Teater, Örebro

Det var riktigt bra föreläsning som jag var på idag!  Den var rolig och givande.

Jag lärde mig bla.

  • Ingen kan göra allt men alla kan göra mycket.
  • Tanken räknas inte, det är handligen som räknas.
  • Ibland kräver svåra beslut mod.
  • Och vi ska inte ljuga.
  • Människan får alldeles förlite uppmärksamhet.
  • Lyckan går inte att köpa.
Snällhet är inte mesigt och larvigt otch inte bara gulligt.
Snällhet är en väg mot framgång.

Varför är vi inte alltid goda?

Tidsbrist, offermentaliteten, nånannanismen och rädsla.

Saker att tänka på:

  1. Var generös, med: beröm, uppmuntran, ge äran till andra, Idéer.
  2. Välj bort konflikter.
  3. Se din medmänniska.
  4. Var ett föredöme.

Ta lära av det gott folk!

Nya chanser.


Nu vecka här igen, nu är det redan vecka 11. Sitter här hemma och har nyss ätit middag och innan det så var jag på gymmet. Det är väldigt skönt att få ta i lite. Har inte så mycket att göra om dagarna förrutom att jobba så då kan jag lika gärna träna lite. Fördriva tiden lite tills något bättre händer. Det gäller att vara positiv, haha ;)

Annars idag så ska jag inte göra så mycke, jag ska upp och jobba tidigt i morgon! Men börjar man jobba tidigt så slutar man tidigt också, det är väldigt skönt :)


Speciell?


Så var dagen snart över och jag har hunnit med mycket idag. Dagen började med att jag vaknade och åkte hem till Viggo på kalas. Jätte mysigt ;) Sedan åkte jag hem för att byta om för att fortsätta till gymmet. Efter det så åkte jag hem och åt. Och sedan blev det jobbet. Nu är jag hemma igen och ligger här i sängen och bloggar. Snart får jag samtal och efter det ska jag sova.

Här nere kommer Viggos tårta. Vad tycker ni om den?

åimage182

Älskade du!

image171

GRATTIS ÄLSKADE VIGGO PÅ DIN 3-ÅRSDAG.

Lycka


Ingen är lyckligare än mig när den där Carola misslyckas. YES! Nordman och Ola vi ses i globen! :D
Nu ska jag tralla vidare här med mina söta vänner.

Du är söt!

Sivan


Idag är det internationella kvinnodagen, alltså är det min dag. Inte nog med det jag har namnsdag idag också ;) Vad det är för namn får ni lista ut själva. Ikväll ska det lagas och ätas middag och efter det så blir det melodifestivalen. Myspys får våran del. Guld!

Imorgn ska jag på kalas, min älskade lilla pojk fyller 3 år :)


Redan här..


Så var helgen här och fredagen är inom det närmaste över. Jag jobbade till nio ikväll så nu är jag seg och jätte trött. Men det är inte så konstigt efter att jag knappt har sovit på nätterna den senaste veckan. Men jag får helt enkelt skylla mig själv. Men kan man göra roligare saker än att sova så duger det bra för mig.
Idag på jobbet så bjöds det på tårta, jag var duktig och avstog. Då vart jag stolt över mig själv. Så dålig karaktär har jag nog ändå inte.

Nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn och vila lite. Får se när jag vaknar bara!
Imorgon ska jag iaf sova tills min kropp säger att det är dags att vakna.

Totalt slutkörd!


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN (ALVA)!

Sådär nu var jag hemma efter ett träningspass och jag är totalt slut och har ont i hela kroppen. Det är lite skillnad mot när jag är på gymmet och tränar själv, där bestämmer man tyngd och tid själv. Det här var annorlunda, men väldigt roligt och jobbigt. Mina ben skakar för att dem är så trötta. haha! Önskar att jag slipper vakna upp i morgon och ha ont i alla muskler i hela kroppen, hahaha! Mysis varför slår du mig så hårt? :S

Har också hunnit med att tv'ätta i min nya tvättstuga. Är skönt att äntligen ha ett torkrum som är VARMT. Äntligen kan kläderna torka inom ett dygn, haha.

Nej nu ska jag msn:a lite och telefon:a innan det blir att sova.

En promenad i det okända.

image180

Vi har det trevligt på våran promenad. ;)




Mich

En helt vanlig dag!?

image179

En helt vanlig dag på gymmet ;)

Så much more.


Sådär nu var jag här igen.
Kom nyss hem efter en dagen utanför mina väggar. Dagen började med att jag jobbade till klockan halv fyra. Mötte sedan upp Mysan. Vi gick en sväng på stan och kollade lite. Då kom M på att vi borde åka in till Örebro oxh besöka den affären som jag har köpt alla mina gardiner på. Sagt och gjort. Kom sedan därifrån med nya fina gardiner. När vi ändå var i Örebro så besökte vi också Ikea. Shoppade där också.
Efter det så åkte vi hem till Nora och gjorde jätte fint i Ms fönster =) Efter det åkte jag hem, och nu sitter jag här och väntar på telefonsamtal. När jag är färdig med så ska jag sova.

Godnatt på er.

A new one?


Så var det redan vecka 10 och måndagen är snart över. Men det är inte vilken måndag som helst, det är faktist Saras födelsedag. Min söta syster fyller år. Hela 17 år har hon hunnit att skrapa ihop. GRATTIS lilla du!

http://www.family.se/vi/1057246.htm?ca=8_a   (Hur söt är inte den här då? ;) )

Det där med inflyttningsfest får jag nog fundera ett tag på. :D

Dagen idag gick till störe delen åt att jobba, efter jobbet åkte jag förbi min syster och efter det så blev det gymmet. Jag tycker att det är jätte skönt att träna. Jag borde göra det oftare.

Nu blir det msn och sen ska jag sova!


The last one.


För sista gången den här veckan så ska jag snart gästa min säng, eller jag ligger faktist redan i den. Men för sista gången så ska jag somna i den. Sedan när jag vaknar så är det en ny vecka med massa arbete och liknande.

Är nyss hemkommen från M. Han och L följde med mig hem och ville kolla på min lägenhet. Min lägenhet är finare är Ms ;) Roligt att fler än jag tycker att den är fin. Nu väntas de bara på inflyttningsfest, vilket jag inte alls har planerat. Det är bara jobbigt, haha!

Till Karin:
Min lägenhet upplevs bara på plats ;) Så du är jätte välkommen hit på fika!

Good night.


Godkväll. Dagen är snart slut och jag har hunnit kollat på Melodifestivalen idag igen :) Det var roligt att Linda gick direkt till finalen och att Nordman gick till andra chansen. Synd bara att han ska behöva mötta den där Carola. Blää för henne! Men det ska ju inte behöva vara så svårt att slå ut henne, haha!
Var tänkt att jag kanske skulle gå på krogen ikväll men jag orkade inte, vart alldeles för trött och behöver nog sova i tid ikväll. Så jag blev kvar här hemma istället. Det får duga det med. Krogen brukar inte vara så rolig heller. Och speciellt inte som jag mår nu. Men men!
För den som inte fattar det så mår jag fortfarande fruktansvärt dåligt.

Du är en jävla idiot. Får man verkligen bete sig hur som helst?

image178

My saturday.

Godmorgon. Nyss hemkommen från Ica och Thomas kläder. De hade beställt hem ett par jeans från Hällefors till mig. Men tyvärr var även dem förstora, tråkigt :/ Hann även med att köpa med mig frukost hem och lite fikabröd som jag ska bjuda på när jag får besök snart. Sedan ska jag åka och hämta min syster i Lindesberg.
Sent igårkväll så fick jag besök, vi bestämde oss för att gå ner i källaren för att leta efter tvättstuga, min elcentral och mitt förråd. Det förråd som vi hittade var låst, mycke konstigt tycker jag. Och elcentralen den hittade jag inte. Jag får ringa hyresvärden på måndag för att kolla vart den verkligen sitter. Men vi virrade iaf run där nere ett bra tag. Vi kollade vart alla dörrarna gick, och det fanns massa dörrar. Tillslut hittade jag iaf till tvättstugan, men det tog ett tag ;) Passade på att boka en tvättid till veckan. Nu är bara nästa problem att hitta dit när det väl är dags att tvätta.

Vad som händer resten av dagen återstår ju att se, blir väl att sitta i soffan hela kvällen. Ska iaf kolla på Melodifestivalen var det tänkt.