Mysigt


Det här är en väldigt seg söndag, händer verkligen inget alls. Sitter här och segar samtidigt som jag lagar lite mat. Medans Mathias är och fixar med sen bil. Jag är bara trött och seg.
Igår sålde jag min bokhylla så att jag kunde få lite plats med alla mina nyinköpta saker. Så just nu är det saker överallt i hela min lägenhet. Har aldrig haft det så stökit som det är nu. Ska göra i ordning lite mer när jag kommer hem till Nora efter jobbet i morgon. Ska bli skönt att få lite fint.

Igår hade jag det himla mysigt hämtade upp Linda och Wille på morgonen, lämnade av syster på bytardagarna , tog med mig Wille in en stund. Kollade runt lite innan jag tog med mig lillen hem. Vi mös för fulla muggar. Han hade svårt att äta med tanke på att han skulle prata och skratta mellan varje tugga. Och så var han glad hela tiden. Kändes väldigt skönt. Tur att han trivs hos sin moster också.
Sedan var det inte lika roligt när jag var tvungen att åka och jobba. Men som sagt, fina pengar på helgerna. :D

Måste tänka lite på Viggo också som fick stanna hemma igår med en massa feber, den stackaren.
Har kort från i går på kameran men har glömt sladden till kameran hemma, så lägger nog upp dem i morgon istället
.
Nu ska jag kolla klart på VM-finalen.

Shoppat


Saker står överallt i hela min lägenhet. Var på Ikea igår och shoppade. Och kan inte flytta på alla saker innan de kommer och hämtar min bokhylla i helgen. Vore skönt om de kunde göra det snart =)
När jag kom till jobbet igår så frågade min arbetskamrat om jag hade handlat nåt igår. Kändes tugnt att erkänna att jag hade gjort av med 11.000 kronor, *skäms*.
Men ska man ha fint så får man punga ut för det också..
Några av alla köp ser ni här nedanför..


Kärlek


Nu sitter jag här och väntar på att Idol ska börja så att jag får redan på vem av pojkarna som går vidare. Hoppas skarpt på Andreas. Men den som väntar får se.
I morgon ska jag nog besöka Ikea och handla för många tusenlappar, fin fint! Så är det iaf tänkt men jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska köpa.

Nu måste jag skynda vidare till tvn. Hoppas på de bästa nu men sorgligt att söta Björn har åkt ut. Bllläää.


Såld


Nu sitter jag här framför datorn och har pecis blivit väckt av min syster på min lediga dag. Har börjat tidigt alla dagar i veckan, var på jobbet 05.50 i måndags och sedan halv åtta resten av veckan. Så idag var det tänkt att jag skulle få sova ut, men nej nej det tyckte inte Sara.
Så nu är jag iaf vaken och sitter här och funderar över vad man ska göra nu. Skulle vakna ordentligen av en dusch så det får det snart bli.

Förövrigt har jag redan blvit helt såld i två personer  i Idol, Polis-Björn Nagander och Marie Picasso.
Vilka människor. Varför har det tagit Marie 28 år för att visa upp sin röst.?? Jag är helt såld!

image93

Pia Kvarnström


Halv två inatt klev mamma upp ur sängen och körde hem till mig för att lämna väldigt starka tabletter. Det räddade min natt och runt halv tre-tre kunde jag somna in utan panik-värken. Vad skulle jag göra utan henne. Satt hos mig en hel timme och pratade medans tabletterna skulle börja värka. När jag sedan bara några få timmar senare skulle cykla till jobbet var jag yr i huvudet till tusen och mådde illa. Så har min dag sedan varit.



Nog!


Nu får ni ursäkta mig, men nu får det tamefan vara nog.

Vad fan tror de att de är för ett jävla sorts speciella människor.?? Komma och tro att de äger världen. Komma och hota folk till döden, sätta en summa på våra huvuden för den som dödar oss. Ja iaf Lars och en man på Nerikes Allehandas del. I Sverige har vi tryckfrihet och vi får utrycka oss precis hur vi vill. Passar det inte folket i Sverige så är det upp till folket själva att lämna detta land.
Klarar Muslimerna inte av de liv vi lever med tryckfrihet  och liknanade saker så kan de hålla sig till sina länder.

I Sverige har vi också rätten till religonsfrihet,
men det betyder inte att vi kan döda folk som inte gör och tycker precis som oss själva.

Låt folket tycka och tänka precis vad man vill. Det är inget som säger att du måste tycka och tänka precis lika!

21 år


Sådär numera är jag 21 år. Har gått några dagar sedan jag fyllde men har inte satt mig ner framför bloggen och skrivit något förräns nu. Tänkte passa på att skriva lite.
Fira min födelsedag med att gå ut och äta på dyr god testurang tillsammans med Mathias, Niklas och Sandra. Var jätte gott. Sedan träffade vi lite folk.,
Fick även att konstigt brev på posten på självaste födelsedagen, där i låg det några lotter. Mitt under fikandet så skrapade jag dem. Började med att skrapa fram 10 kronor, vilket var ett framstet i mitt vanliga lottskrapande. På sista lotten skrapade jag fram 75 kronor, vilket måste ha varit rekord för mig. Skrapade sedan X-rutan. Visade sig att det stog X2. Vilet betydde att jag hade ju vunnit 150 kronor på den lotten. Tack Karin :)
Så var jag glad resten av den dagen, fint!

Har även fått väskor till min dator och till min nya kamera i present, fin fint. Tack så mycke!
Idag när jag var iväg och hämtade min telefon så parkerade jag på en parkering. Konstigt va? ;) När jag hade hoppat in i bilen och skulle åka iväg så kom en securitas-bil och parkerade brevid mig, när han skulle ta ut pengarna så slog han upp dörren rakt på min backspegel. Medans hans samtidigt skämdes och flörtade lite. Jag satt där i bilen och kunde inte hålla mig för skratt. Himla roligt!



Mer bilder från min födelsedag finns på: Http://sivans.bilddagboken.se
Kolla in dem.

Kort

Så där nu går det äntligen att lägga upp lite kort. Så jag passar på medans den ändå funkar.
  1. Första kortet jag tog med min kamera.
  2. Jag och Markus framför tvn.
  3. Underbara Viggo springer för att slippa kameran.
  4. Lilla Wille sover så gott.
  5. Tvätten hänger på tork här hemma i köket.
  6. Mitt köksfönster. Mamma har varit här och hängt upp gardiner.
  7. Min älsk lagar mat :)





Förövrigt är det 7:e September idag. Inte nog med att det är Brasiliens nationaldag, det är också min födelsedag. GRATTIS till mig!

Jobb

Försökte blogg igår men det gick inte. Här kommer iaf det inlägget:

Så var jag äntligen hemma efter två dygns jobbande. Är väldigt trött just nu. Slutade jobbade vid halv fem idag. Då passade jag på att direkt gå ner till tvättstugan för att få lite ren tvätt. Passade även på att åka ner på Nora för att köpa nytt batteri till klockan. Det gav upp redan i söndags, men jag har haft den på mig iaf för annars känner jag mig alldeles handikappad. Nu är det fixat iaf och jag är inte längre lika handikappad.
Om jag nu är trött just nu?? Hur ska jag då vara i morgon när jag ska öppna klockan sex??? Jag kommer säkert försova mig.. Säg mig hur ska jag lyckas.

Tänkte passa på att lägga upp lite kort från min nya kamera!

Eftersom bloggen-jäveln vägrar lägga upp mina kort så kommer de en annan dag!

I morgon 7/9 är det dags för min dag!



September


Så var September här. Är andra September idag och syrran Therese fyller 26 år just idag. Börjar bli väldigt gammal ;) Om fem dagar 7/9 ska även jag fylla år. En helt onödig ålder, men men. GRATTIS syrran!

Varje dag när man ska uppdatera sig bland bloggarna så har Karin och Mikaela uppdaterat deras liv. Skönt att kunna läsa vad alla gör och hur de mår. Är väldigt dålig på att blogga själv.
Har iaf betalat färdigt min bil nu och så har jag köpt min kamera som jag så länge har tänkt köpa. Så nu kan jag lägga ut lite nya bilder.
Ser inte fram emot min tisdag och onsdag, börjar jobba 07.30 på tisdag och jobbar till 14.00. Börjar sedan jobba 14.30 igen och jobbar sedan till klockan 08.00 på onsdagmorgon. Börjar jobba igen 09.00 och jobba fram till 16.30. Och då är det dags att tvätta. Fullt upp i början av veckan.
Sedan tänkte jag ta lite ledigt med tanken på att jag fyller år och så.