Det är lätt att älska!



Detta är det bästa som någonsin har hänt mig. <3

Älskade, älskade du!!


Goddag!
Sitter här och tar igen mig efter alla matstunder idag ;) Hon är duktig på att äta ofta min lilla tjej!
Hon gav mig en lyx-natt inatt. Först sov hon mellan 23 och 03 och sedan från 03.30 till 06.30. 7 timmar sömn skämde hon bort sin mamma med. Hur underbart var inte det? Men jag är iaf lika trött idag, haha!
Inte nog med det, oväntade pengar trillar in på mitt konto. Kunde inte ha kommit mer välkommet.


Besök på BVC.


Jag är ganska dålig på att uppdatera här. har inte så ofta så mycket att skriva.
Idag har vi besökt BVC, de vägde och mätte min prinsessa.
Nu väger hon 3330 gram och är 50,5 cm lång. Hon har gått upp 230 gram på 5 dagar, vilket betyder att min mjölk är bra. Vilket känns himla skönt för mig. Nu kan jag slappna av lite och få lite bättre rutiner på hennes ätande. För hon gillar att tutta i tid och otid, men allt för henne. <3




Denna lycka!


Tiden går alldeles för fort. När jag tänker efter så kan jag inte riktigt förstå att det är hela 10 dagar sedan min dotter Nellie kom ut till oss. Hon är det snällaste barnet som jag någonsin har träffat. Hon skriker väldigt väldigt sällan och endast när hon är väldigt hungrig.

Idag hade vi BVC på hembesök för information och vägning. Först tänkte de hoppa över att väga henne eftersom det bara var två dagar sen vi gjorde det sist. Men eftersom jag ville att vi skulle väga henne så gjorde vi det. Och hon hade gått upp hela 110 gram på bara två dagar. Nu har hon gått om sin födelsevikt och väger 3100 gram. Jag är som himla stolt!


Älskade barn!


Något underbart händer i kroppen första gången du träffar ditt egna barn. Att det skulle kännas så här hade jag aldrig trott, det är alldeles för underbart för att vara sant.
Nellie har nu varit ute hos oss i en hel vecka. Tiden har bara sprungit iväg, och jag är förmodligen världens lyckligaste människa. Hon tar mig upp bland molnen. <3

Vi kämpar på här hemma och lär oss nya saker hela tiden. Hon har blivit jätteduktig att äta, varje dag gör hon nya framsteg. Och jag är stolt över mig själv för nu har jag inte mycket kvar tills jag är nere på min ursprungsvikt. Lycka att äntligen komma i sina vanliga kläder.


Igår badade Nellie för första gången:


När bebis kom till världen!

där nu tänkte jag berätta om min förlossning.

Under lördagen började jag få känningar, lite öm i svanken och så. Inte farligt alls ungeför som lätt mensvärk. Åkte iväg och handlade med mamma, men under dagen hade jag även fått massa blodiga flytningar. Så tänkte att det var slemproppen som började ge sig.

På natten runt klockan halv två-två så vaknade jag av att den stor klump lossnade inom mig. Flög upp ur sängen och in på toan. Tänkte direkt att det var slemproppen, ringde då till förlossningen så sa åt mig att jag lika gärna kan gå och sova för det kan ta upp till två veckor, Gick iaf och la mig.

Vaknade någon halvtimme senare av att jag hade sjuktont. Ringde mamma för att fråga om det verkligen kunde göra så ont med förvärkar, vilket jag fick till svar att det där med förvärkar kunde jag glömma för jag hon var säker på att det var värkar jag hade fått.

Min sambo ringde förlossningen men de sa bara till oss att det inte var någon idé att åka in för de hade in tid med oss. Då blev jag förbannad och ringder upp dem och sa att jag visst behövde komma in annars så skulle dö. Så klart fick jag komma in direkt.

Vid den här tiden hade jag värkar som inte var av denna värld, jag kunde ha dödat för dem. Fy fan säger jag! Bad min sambo köra fortare hela tiden för jag hade panik.

När vi kommer fram till förlossningen så släpper han av mig för att sedan åka och parkera bilen. Under tiden började det trycka på och jag var helt säker på att jag var tvungen att bajsa så jag gick före min sambo.
När de kom och mötte mig så märkte de direkt att jag inte behövde bajsa, jag hade KRYSTVÄRKAR.

De kontrollerade mig och det visade sig som att det stämde, jag var helt öppen. Av med kläder, på med sjukhuskläder och sedan snabbt upp på sängen. 39 min senare var min dotter född. Med sammanlagt 3 timmar värkar och 14 min krystvärkar så kom hon till världen. Det visade sig att det inte alls var slemproppen som hade gått här hemma utan det var vattnet. :D

Hade garanterat min sambo att det inte skulle komma någon bebis än, vi skulle iaf bli hemskickade. Tji fick jag!
Vad hade jag gjort om jag lyssnat på barnmorskan? Jo jag hade fött min dotter hem och jag är överlycklig över att jag slapp det.
23 dagar förtidigt, 3060 gram och 47 cm. Älskade lilla Nellie.


Min älskade dotter!



31/1 klockan 5.24 föddes min älskade dotter.
3060 gram och 47 cm <3
Jag älskar henne mer än allt.