Tiden går för fort.

Godkväll.
Den sista dagen av November är inom kort över, likaså babysimmet är över för den här terminen. Både jag och Nellie tycker att det är tråkigt. Nellie trivs väldigt bra i vattnet och blir alltid glad när hon ska få bada.

I morgon blir Nellie 10 månader
så det är dags för kontroll på BVC. Vi startar dagen med ett besök där, hoppas att prinsessan har tagit igen alla vikt som hon tappade när hon var sjuk. Hennes 9 månadersvikt var 9270 g. Kan hon ha passerat den igen? Det återstår att se.



Älskar redan att spela fotboll..



Så här laddad är Nellie när bollen är på väg mot henne. <3

Trötta tidigt..


Godkväll.
Passar på att fördriva lite tid innan jag ska sova. Jag är fruktansvärt trött redan och skulle förmodligen kunna sova för natten redan nu, men tänkte kolla på efterlyst innan jag somnar.
Nellie var också jättetrött och somnade av sig själv efter att hon hade fått välling redan innan klockan 7. Jag la bara ner henne i sängen, la på henne täcket då vände hon sig om och somnade så sött. <3

Natten till idag var en jobbig natt för min lilla tjej, hon är både hostig och snorig. Hon vaknade flera gånger och var jätte tät så hon kunde inte ha nappen i munnen samtidigt som hon försökte andas. Så jag hämtade henne och la henne bredvid mig i min säng. Suppermysigt att ha henne hos mig men också jobbigt ibland. Hon vill ligga så nära det bara går. Gärna så nära att jag ramlar ner på golvet.

Imorgon ska vi hem till Malin på föräldragrupp, alltid lika trevligt att träffa alla mammor och barn. Efter det så ska jag ta med mig min kära familj för shopping i Örebro.

Dags att göra mig klar för natten.

Lyckan.



Lyckan att ha dig i mitt liv går inte att beskriva med ord.

Förlåt mig, älskade du.


Idag hände något som jag hoppas at INGEN annan förälder ska råka ut för. Jag snubblade när jag bar på min dotter. Foten fastnade i mina pyjamasbyxor och vi föll handlöst framåt. Försökte på något sätt skydda Nellie och det lyckades jag nästan med förutom att hon slog i huvudet litegrann. Både hon och jag började gråta, jag pga. räddslan av att jag hade skaddat min dotter. Som tur var gick Björn precis bakom mig och kunde ta Nellie direkt, när jag fick tillbaka henne i min famn så slutade hon gråta. Tror att även hon blev ganska rädd.
Upptäckten sedan att jag blödde på foten och hade ont i den axel som jag försökte skydda Nellie med.

Tack och lov gick det bra. Vet inte vad jag hade gjort annars. Dumma, dumma, klantiga Frida.

Sovande prinsessa.


Godmorgon!
Jag försöker fördriva lite tid tills min älskade lilla tjej hade tänkt vakna. Av någon anledning så har hon börjar sova ganska länge på morgonen, ganska skönt iofs. Men problemet är att jag oftast bara kan sova till 8. :(

Idag ska vi iväg på föräldraträff på biblioteket och det är om bara en timme. VAKNA NU NELLIE. :) Efter det ska jag på mammagympa och det ska bli väldigt skönt efterson jag missade förra veckan när Nellie var sjuk.

Dags att påbörja lite frukost åt mig och min dotter.

Så mycket kärlek till er två. <3

Godmorgon.

Har varit jättedålig på att uppdatera min blogg, men jag har enbart ägnat alla tid den senaste veckan till min älskade dotter. Jag har tom. hoppat över trännigar och promenader för att jag inte har klarat att vara ifrån henne.

Hon har varit sjuk sen förra fredagen med feber, jättejobbig hosta som har gjort att hon har kräkts massor och hon har inte ätit något alls typ inte äns fått i sig vätska. Hon har gått ner en del i vikt och många säger att hon är mycket smalare. Vi har åkt fram och tillbaka till sjukhuset utan att det har hjälpt.
Men igår släppte det lite och jag fick i henne nästan en HEL burk mat och en hel burk yougurt. Lyckan var total. Imorse åt hon en hel flaska välling på ca. 175-180 ml. Det är det mästa hittills. Hon gör framsteg och det gör mig så himla glad. Hoppas hoppas bara det fortsätter så här.

Jag gör vad som helst för min dotter, hon är mitt allt och det är henne jag lever för. <3

Idag fyller min älskade mamma 50 år och det ska så klart firas.
Ska bli spännande och se vilka som kommer, vilka som vill vara med och fira henne. Såklart kommer min kära morfar, ska bli roligt att träffa honom för det var så länge sen. Ska även blir spännande och se hur hon reagerar på prensenter och så.
Tänk att min mamma har hunnit med att bli 50 hela år. Under dessa år har hon hunnit fått 6 barn och inom det närmsta så har hon även 5 barnbarn, i åldrarna 0 till 10 år. Jag är övertygad att det kommer bli fler barnbarn än så. Lilla mamma var bara 39 år när lilla Moa kom till jorden, hennes första barnbarn. Andra mammor har knappt fått sitt första barn då.
Älskade mamma, är så glad att jag har dig. <3



När ett litet barn blir sjuk..


Min dotter har för första gången under sitt 9 månader lång liv fått feber. Min mamma var här och kollade Idol med mig, när Nellie hade gnällt många gånger gick mamma upp för att hämta henne.
Mamma hörde hur hon började låta så hon skyndade sig ut i hallen och då kräktes hon ner hela golvet. Kollade även hennes temp och den visade att hon hade feber.
Fick springa bort till Nöjesbutiken för att köpa nässpray, sedan skynda hem för att ge henne det och alvedon.
Nu ligger hon och snarkar högt i min säng. Det gör ont i mitt hjärta av att se henne må så här. Önskar att jag kunde göra vad som helst för att hon kunde bli friskt nu direkt.




Så här ser hon ut när hon sover sött i min säng. Älskade du <3