Natti


Tryck på
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1740438.ab
och läs någe roligt.

TV


Kolla på TV4+ klockan 20.00.

Onsdag.


Ibland blir jag bara så himla arg och ledsen.. Varför måste man göra situtionen svårare än den redan är?? Jag förstår inte riktigt det. Men det är väl tänkte att jag inte ska förstå..

Idag fick jag iaf reda på något riktigt roligt. Något som i mitt mörker, lysser upp dagen lite.



Oss..


Nu vaknar blommorna på marken
nu smälter isarna till slut
nu sjunger fåglarna i parken
och vintern rinner ut

och om du undrar mår jag bättre
jag blivit van jag klarar mig
men jag har tänkt så många nätter
om hur det går för dig
hur det går för dig

du har förlorat mer än jag
jag har alla minnen kvar du är med mig varje dag
å du ska jag tro på allt jag hör
så är det du som är förstörd
du har förlorat mer än jag

just när jag trodde att vi landat
när livet bara rullar på
och när jag kunde börja andas
var det du som ville gå åå
å så en dag så var det över
och regnet föll och det blev kväll
å vad det var som du behövde det vet du inte själv
det vet du inte själv

du har förlorat mer än jag
jag har alla minnen kvar du är med mig varje dag
å du ska jag tro på allt jag hör
så är det du som är förstörd
du har förlorat mer än jag

men du om du lyssnar på min sång
du kan väl ringa mig någon gång
för jag vill veta hur du har det
å du jag kanske missförstod en del
så tala om om jag har fel
allt som vi hade har vi kvar det än

å
å du
å
du
har förlorat mer än jag
hååå
å du

har förlorat mer än jag
jag har alla minnen kvar du är med mig varje dag
å du ska jag tro på allt jag hör
så är det du som är förstörd
du har förlorat mer än jag


Det finns så många tankar, det finns så mycket som stämmer in på det riktiga livet..

Igår..


Min sömn är absolut inte som den ska. Var på krogen igår. Var hemma och i säng efter tre.. Men att få sova ut, GLÖM DET! Redan runt kvart i nio vaknade jag. Då var det bara att gå upp och se glad ut.. Har varit nere i tv'ättstugan och slängt i två maskiner. Behöver rena kläder till den nästa jobbvecka.

Igår var vi på förfest hemma hos Ivar. Vi hade det jätte trevligt. Mycke trevliga tjejer hade Karin med sig. Sedan tog vi taxin upp till Klaras.. Var där lagom i tid så att vi skulle slippa stå i kö. Sedan skulle vi gå till bussen försökte säga hej och hejdå till mitt ex. Men han vägrade. Förstörde lite av min kväll.. Men det är som det är. Somnade iaf på bussen hem och Marie väckte mig av att vi redan var vid konsum. Tog bussen upp till Berra Burra, där ifrån gick jag hem till min egen säng.
Har sovit jätte dåligt och oroligt i natt.
Men så har det iof varit hela veckan.. Det förstör lite av min kraft att jobba. Önskar att allt kunde bli som vanligt, att jag ska kunna somna hur tidigt som helst och sedan vakna när jag är helt utvilad. Men glöm det Frida!!

usch


Nu får det fan vara nog. Orkar inte mer........

Vad lite stöd skulle göra mycke... Svårt för folk att bry sig....

Klarar det inte..


Vad gör man om man varken kan sova, äta eller jobba??
När man är så långt ner på botten så det knappt finns något sätt att ta sig upp?
Är det då ett stort rop på hjälp. I sånt fall är folk väldigt döva........

Jag vet inte om jag klarar så mycket mer!

Fuck


ALLT är skit, skit, skit, Varför just jag??

Ingen kan ta ifrån mig mina känslor...

SKIT!


ÅT HELVETE MED ALLT!

Natti dags..


Sådär, nu har jag hunnit med att både kolla på handbollen, gå till affären för att köpa vatten och kolla på en film. Älskade M åkte nyss till Örebro för att hämta sin bror. Så jag tänkte passa på att krypa ner i sängen så jag orkar upp och jobba i morgon. M är väl snart tillbaka så jag ska föröska sova nu.

Synd att vi förlorade på handbollen idag, bättre lycka imorgon. Och jätte roligt att Anja Pärsson tog hem en fin andraplats idag. Det är så det sks se ut. Och Björn Ferri sköt sig till en otrolig vinst. Ja ni fattar vilken sport-tjej jag är. ;D Vad vore livet utan sport??



Lördag.


Så var jag hemma igen efter ha jobbat två kvällar på raken. Fina pengar att jobba lördagkväll och hela söndagarna ;) 100 % i OB för att jobba lite.
Nu har jag slagit på tvn för att kolla på Sverige-Frankrike-matchen. Hoppas på en vinst till. Även fast det inte har börjat så bra för Sverige.

Återkommer..

Snart helg!


Nu var det ett tag sen jag skrev sist.
Just nu sitter jag på jobbet och inväntar att Sveriges första EM-match i handboll. Hoppas på en vinst, skulle vara skönt att börja så. men vi får se.

Idag var vi ute och gick i två timmar,
har aldrig någonsin tagit en sån skön promenad. Var inte äns trött när vi var framme hos Linda igen. Men jag höll på att försova mig. Jag vaknade av att My ropade hallå i min dörröppning samtidigt som min klocka på telefonen ringde. Jag var helt säker hela natten att jag hade ställt om den för att gå upp tidigare. Men icke. Hoppade i promenadkläder och kilade iväg för att möta upp Lida och Wille, sedan började våran lååånga promenad. Jag längtar redan tills det är dags för nästa. Men det lär inte bli förräns nästa vecka för innan dess så ska jag jobba.

Har börjar lära mig att äta. haha låter så roligt när jag säger det. Vem har inte alltid kunnat äta? Men jag menar inte så. Men iaf, det är så det ligger till. Mat är gott.

Nu börjar handbollen så ni kilar jag!

Den årliga..


image162


Så där nu var det dags för den årliga idrottsgalan! :D

Idag!

image161 


Zlatan är i ruskigt bra form just nu. Och jag ser fram emot sommarens EM-slutspel med stora förväntningar. Och jag längtar så jag nästan spricker. Men innan dess ska han få ett till barn, en liten dotter kanske ;)


Läste här om dagen att Nicole Richie har fått en dotter. Får se hur det ska gå.  Som en ansvarande förälder så kan man ju inte direkt springa runt och knarka. Men förhoppningsvis så går det bra. Harlow Winter Kate Madden fick iaf en till jämnårig kompis en liten stund efter hennes egen föddelse då  Christina Aguilera födde sin som strax efter.
Roligt för dem :D

Idag ska jag på kalas. :)


Ta tag i..


Så var det helg igen och halva lördagen har snart sprungit förbi redan. Vaknade tidigt imorse, redan innan nio. För att fördriva tiden tills Mathias skulle vakna så tog jag mig en skön promenad i regnet. Var alldeles slut när jag kom hem. Skönt!
Dagen igår var seg, jag frös mest hela dagen och var jätte trött hela tiden. Somnade för natten redan innan elva. Mathias kom in och frågade om jag ville kolla på film med honom och Marcus, jag orkade knappt svara honom. Så efter det som jag för resten av natten. Vaknade inte ens av sms, vilket är väldigt ovanligt.

Roligt att Let´s Dance har börjat nu igen. Finns så många bra par, så som Carin, Danny, Matte, Petter ;)
Det kommer säkerligen bli fler sådana program för mig.

Men nu har hag börjat med något viktigt som jag på allvar ska ta tag i. Hoppas bara på att inte bli motarbetad hela tiden.



Jag älskar dig.

Ensam


Så var snart andra dagen i Nora avklarad. Andra dagen själv utan M. Åkte hem i söndagskväll från Frövi efter hela ledigheten tilsammans med honom. Men som tur var följde han med mig hem i söndags och sov en sista att tillsammans med mig.  Det behövde jag. Tycker verkligen inte om att vara själv. Men i morgon kommer han nog igen och ska sova en natt till med mig :D Det blir nog bra. Håller på att sakna ihjäl mig efter honom!

Var förresten barnvakt halva dagen igår åt mina söta syskonbarn, Viggo och Wille. Allt gick jätte bra och de var glada och spralliga. När Wille skulle sova så spottade han ut nappen och började gråta. När jag gick in till honom igen och han fick syn på mig så log han och skrattade. Vilken skitunge ;) Och Viggo ville att jag skulle kolla på film tillsammans med honom *mysigt*. Var lagom trött när jag väl var hemma igen.

Idag upptäckte jag något väldigt roligt, lilla Willes första tand. Linda som hade kollat tidigare på dagen och då hade den inte kommit. Men fanns där när jag kollade. Killen börjar bli stor nu :) Tänkte lägga ut bilder från i dag men nu är sladden till kameran borta.

Konstiga mejl.


Ibland får man verkligen sjuka mejl, fick det här idag:

Hej sötis,

Längsen vi sågs. Har du tröttnat på mig? Hoppas inte.

Jag ville bara säga att jag saknar dig, och att jag gärna vill att du kommer hem till mig igen. Kärleken för dig är obeskrivbar, men det vet du säkert om.

Känslorna för dig är fortfarande lika starka, och jag tror verkligen det kan bli något om du ger mig en pyttechans till. Jag vet att jag kan vara långsam, men jag jobbar verkligen på att förbättra det.

Här är dina uppgifter till mitt hjärta:

Nej nu ska jag göra något vettigt.

Söndag!


Uppe med tuppen idag, bäst att vänja sig med tanke på att jag ska börja jobba i morgon. Så det passade bra att gå upp och kolla på lite slalom.
Igår kollade jag på JVM-finalen. Jag blev väldigt arg när Canada gjorde mål i förlängningen. Fuck åt dem. Men fint att dem fick med sig silver-medaljer hem tiil oss i Sverige. Tror att det var typ 12 år sedan dem tog medalj så det var ÄNTLIGEN på tiden :D

Måste även berätta att jag kokade av ilska i fredags. Jag och Mathias satt oss i bilen för att åka iväg, då startar inte bilfan, Jag hotade med allt jag kom på, men INGET hjälpte. Så nu står den på lagning hemma i Nora. Hoppas på att få tillbaka den idag så att jag kan ta mig till jobbet i morgonbitti! Annars blir det lagom surt.

Lägger upp lite fler bilder från nyår.


Lindas dag!


GRATTIS syrran på din 28-årsdag!



1&2: Linda och henns son Viggo öppnar paket. 3:Andra sonen, älskade Wille!

Året 2007


Så var det dags att funderar ut vad jag har gjort under 2007.
Först när jag började tänka efter stog det helt still. Har jag verkligen gjort någe alls? :S
Men sedan kom jag iaf på:


  • Börjar jobba extra på Coop Forum.
  • Bivit moster för tredje gången, Älskade Wille.
  • Köpt en alldeles egen bil.
  • Fått ett bassboll-trä rakt i bröstet.
  • Fyllt 21 år.
  • Köpt ny tv och massa nya möbler till hela lägenheten.
  • Blivit av med prövotiden på körkortet ;)
  • (Syster T har skilt sig och försöker bli människa igen :D)
  • Har varit på LARS WINNERBÄCK-konsert.
  • Firat 2 år tillsammans med min älskade M.
  • Firat det tredje nyåret tillsammans med M.

Egentligern har väl inte det här året varit så jätte speciellt. Inte så där bra som man alltid önskar. Men jag överlever iaf.

Bjuder på kort från igår: