Me..


Fina ni

Godkväll.

Hoppsan, en hel vecka har passerat sen jag skrev här sist. Men nu är det iaf bara 3 arbetsdagar kvar på detta år, sedan kommer allt lugna ner sig lite.
Nellie har lov från dagis och ska ha det i nästan 2 veckor till. Hon verkar gilla att få vara hemma och leka med alla nya saker som hon fick i julklapp, dammsugaren är den absoluta favouriten. :)

Ska bli skönt att få ha Björn hemma i några dagar nu, han jobbar inatt men sedan är han ledig i några dagar.
Jag är lycklig som har fått ha honom hemma både på julafton och nyårsafton :D
Sedan vad vi ska hitta på, på nyårsafton är en annan fråga. Jag skulle vilja äta gott, umgås med lite andra människor och bara ha det trevligt. Hoppas det blir så.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen, för nu är jag riktigt trött.

Jobbigt och långt.

Godkväll!
Ännu en stressig dag börjar lida mot sitt slut. Jag är trött och borde sova för länge sen, men körde igång en tvättmaskin som jag var tvungen att vänta på.

Imorgon väntar en låång dag, först ska jag jobba i 10,5 timme sedan fara till Örebro för att gå ut och äta. Risk är att jag somnar men det är smällar man får ta.
Nellie och pappa får nog trevligt tillsammans iaf :)

God natt.

Nellie fick sin första julklapp idag:


Alkohol och övertid.


Godkväll.

Jag hade visst glömt bort hur stressig och snabb julen är.  :)

Dagarna passerar i en väldig fart och jag hinner inte med att göra allt som jag har tänk. Och då kommer bloggandet vädligt mycket på efterhand.

Det ska även hinnas med att jobbas en hel del så här nära in på julen, idag fick jag gå hem strax innan 21 och brukar annars sluta starx efter 18. Men vad gör väl det, affären måste vara full med alkohol så här nära inpå julen :) Och jag trivs på jobbet, så då gör det inte så mycket att man spenderar mycket tid där.

 

Dags att sova, imorgon ska vi fixa det sista i lägenheten.


Med i matchen.


Godkväll.
Har varit dålig på att uppdatera min blogg sen senaste veckan, då vi har ägnat den åt flytten och vårt nya hus.
Och så tog det ett par dagar innan internet började funka här ute.
Men nu är jag med i matchen igen, det ända jag saknar är att tvn ska börja funka. Men förhoppningsvis så kommer den göra det imorgon, men det var de iofs sagt i i några dagar nu.

Dags för film nu och sedan sängen. Det vankas jobb imorgon. Uppdatera under morgondagen.

Vilken dag..


Godkväll.
Vilken dag det har varit.!! Först jobbade jag till 14.20, var en väldigt intensiv dag då ALLT hände samtidigt. Allt från att kunde tappade flaskor, till beställningar som inte gick att genomföra, till personal till hade lunch samtidigt och kö som räckte lååångt. Och ALLT PRECIS SAMTIDIGT.
Efter det så sprang jag till gymmet för att hjälpa till att flytta det till nya lokaler. 3 timmar senare så var det så gott som tomt och någelunda städat.
Sedan snabbt iväg till vårt hus för att hämta kläder till mig, jag hade så klart tagit med det mesta dit. Min planering är inte alltid den bästa.
Sedan hem och slänga sig i duschen för att hinna bli klar innan vårat besök kommer.
Senare ska alla samlas igen för att åka in till Örebro och ha det trevligt. Kommer bli super :D

Vår prinsessa är hos sin farmor och farfar och ska vara där tills imorgon. Vi ringde till henne för att höra så hon hade det bra, men hon hade absolut inte tid att prata med oss.
Tvivlar inte en sekund på att hon kommer ha det jättebra.

Trevlig kväll.

Gnälliga barn.


Godkväll.
Idag hade jag min lediga dag, då passade jag på att fixa massa i huset. Så skönt att slippa göra allt samtidigt, tänkte försöka vara klar med allt tills det är dags att köra möblerna nästa vecka.
Imorgon slutar jag klockan 4 så då tänkte jag försöka fixa lite till. Förhoppningsvis så får jag lite hjälp och då kommer det gå mycket fortare.

Ikväll tog jag med mig Nellie till gymmet för att träna lite, det gick så där. Efter 30 minuter fick vi vända och gå hem, hon var så trött så hon bara gjorde massssa dumheter och vart jätteledsen.
Men på vägen hem så kom hennes favvo Battis och då blev hon helt plötsligt pigg och glad. :)
Väl hemma blev det välling och ner i sängen och sedan somnade hon gott.

Och nu är jkag lika trött så ska hoppa in i duschen och sedan ner i sängen, upp tidigt imorgon.

Rosa moln

Idag har jag varit mycket gladare :)
Jobbade på förmiddagen och direkt när jag slutade så åkte jag till dagis för att hämta hem min prinsessa.

Väl där möttes jag av en sovande tjej, men när jag hade parkerat henne på hennes vagnparkering och plockat upp henne ur vagnen så vaknade hon till.
När hon sedan fick se att det var jag så vaknade hon till ännu mer och så det vackraste hon kunde: heeej.

Just i den sekunden så var jag uppe på de rosa molnen och hoppade.

Så söt hon var när jag kom till dagis:


SUCK..


Godkväll.
Detta är en sån här kväll som jag gärna kan hoppa över i mitt liv. Jag är sur, grinig och har en jäkla huvudvärk.
ALLT är bara så fel och jobbigt. Buuu
Skulle behöva lägga mig ner och dö.!! Nejdå inte så farligt kanske men iaf gräva ner mig tills allt är bättre. SUCK!!

Hoppas på att vakna pigg och glad imorgon..

Vintersverige.


Godmorgon i vintersverige :)
Lite mysigt är det allt med snön som kom igår, innerst inne så blev jag glad så passade på att ta en promenad på 1 timme och 20 minuter. Superskönt :)

Idg blev jag väckt av Nellie strax innan 7 för att hon ville ha välling, så gck upp istället för att försöka somna om. Nellie gjorde precis som jag och följde efter mig in i badrummet, hon satt sig på toasitsen medans jag duschade. Efter en stund ramlade hon rakt in i duschen, så vi fick oss ett litet skratt på morgonkvisten.

Nu ska jag snart åka in till Örebro för ett viktigt möte, ska nli lite spännande. Är dock noll förberedd så det kan gå precis hur som helst. Efter det hoppas jag hinna in på Intersport lite snabbt innan jag skyndar mig tillbaka till Nora för att börja jobba. Mycket stress idag men vad gör väl det så här nära kul :D

Föresten om någon av er inte ser min header, så testa att uppdatera en gång. Om ni fortfarande inte kan se den så vill jag att ni skriver det i en kommentar här på blogggen, tack på förhand!

Tack :)



Tack Sofie för hjälpen med min blogg. Blev så fint :D
sofiekleist.blogg.se

Andra advent.

Godmorgon i stugorna!
Idag är det andra advent, så vid frukosten så passade vi på att tända andra ljuset. Supermysigt.
Passade även på att spela massa julmusik högt på datorn. :)

Nu har vi lagt oss i sängen igen för att invänta att staden ska vakna till liv för just den här helgen är det julmarknad i vår lilla, mysiga stad :)

På eftermiddag hade jag och nellie tänkt följa med och kolla när Björn spelar match i en behålla bara ett par mil bort.

Lillhönan tänder ljusstaken i fönstret: