Älskade du, vecka 33!


Goddagens!
Idag har jag varit hos BM på rutinkontroll, det visade sig att magen hade vuxit 2 cm på bara en vecka. Det kunde jag absolut inte tro, känns som om magen inte har vuxit nåt alls :S Men ligger strax över medel så det är inte så farligt :)
Här kommer nya bilder för vecka 33 :)



Älskade mage är himla söt :D


Tuppen och tvättstugan!


Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen men borde egentligen ligga och sova några timmar till.
Bäst att vänja sig tills den nya människan kommer ut till världen, då lär det inte bli så mycket sömn som jag är van vid ;)
Passade på att gå upp när min sambos väckarklocka ringde, för jag skulle till tvättstugan. Har så mycket tvätt så jag även fick starta en maskin här hemma. För när jag är klar med tvätten så ska jag iväg in till Örebro för att shoppa lite till mig och kolla om det finns nåt fint till bebisen. <3
Igår gjorde jag nåt som min mor inte skulle ha gillat. Det var så varmt här inne så jag gick ut en stund. Då kom jag på att jag kanske skulle skotta lite snö. Sakt och gjort. Men en ond rygg och onda revben kröp jag sedan upp för trappen och ner i sängen. Idag mår jag bra :D

Nej nu ska jag bädda rent i sängen så kan jag kanske sova några minuter till!

Frida och bebis önskar......






Frida och bebis önskar alla en riktigt God Jul och Gott nytt år!!

Vecka 32.


Tiden går så fort och det är bara två dagar kvar till julafton. Men jag ska jobba både idag och imorgon. Men skulle göra vad sim helst för att få vara ledig imorgon, har massor som jag måste göra. Hadla och fixa det sista. Så morgondagen kommer att bli en stressigdag, precis så jag inte vill ha det!!

Men innan det är dags att jobba så ska vi iväg till MVC och kolla så att allt är bra med våran älskade skatt :) Se om h*n har vuxit som h*n ska. Men det tror jag.
Nu vill jag bara att det här året ska passera så att bebisen kan komma ut, jag vill absolut inte ha ett December-barn även fast att det inte är jag som bestämmer det. Januari eller Februari  får den välja på.

Nu blir det frukost.

Besviken!


Var det så här lätt att ge upp? Och ska det verkligen vara så här lätt att ge upp något man vill? Har aldrig varit så nära ett MVG i mattematik som jag är nu, men för att jag ska få det i slutbetyg så måste jag göra ett nationellt prov. Men jag sumpade chansen genom att inte plugga så myket som jag borde. Är över en månad sedan jag avslutade kursen och har hunnit glömt en del. Och nu känner jag att 1,5 dygn inte är tillräckligt för att jag ska prestera ett MVG på ett nationelltprov.

Jag är feg och besviken på mig själv.

Vecka 31.


Godmorgon!
Är alldeles strax dags att bege sig till jobbet, jag ska ut i snön och leka med barnen.
Efter jobber så ska jag till skolan. Förhoppningsvis så får jag mina slutbetyg, är lite spänd över vad jag kommer få i matten. Förmodligen kommer jag inte bli riktigt nöjd.
Passar på att lägga ut nya mag-kort, nu för vecka 31. Se och njut över att jag inte direkt blir smalare. ;)




Segt och sakta!


Dagarna går segt och jag är trött dynget runt. Skulle vara skönt om jag fick sova tills slutet av Januari. Sedan kan jag vakna igen och då är våran bebis välkommen att komma ut!
Men det kommer aldrig att ske så istället får jag leva i nuet. Fixa klart inför julafton, alla julklappar är så gott som inköpta. Alla utom de till Björn? Vet inte alls vad jag ska köpa.
Lägenheten håller på att renoveras, hallen, barnrummet och snart vardagsrummet är inom det närmsta klart. Jag är supernöjd :)

Ny bilder vecka 30!

Idag skulle vi ta nya kort, men det blev inte mer än ett. Batterierna i kameran tog slut. Så här kommer ett kort som är några dagar gammalt och ett kort som vi tog idag.



Ifrån i helgen :)



Ett dagsförskt kort :)

Vecka 30!


Nu var ännu en ny vecka här och det är min bebis 30onde.
Tiden går fort och det är jag glad för.
Igår var jag och B för ett bildspel om förlossningen, Usch visa saker vill man verkligen inte höra fast att man vet att det kommer förmodligen hända mig med. Men det får hända när det händer och inget jag vill tänka på nu. Ut ska mitt älskade barn och det får bli som det blir. Förhoppningsvis helt underbart.

Idag är det dags att ta nya kort på magen men det får bli lite senare idag för nu kommer snart målaren och ska börja fixa här hemma hos oss. Nya tapeter i alla rum :)

Vecka 29.



Älskade bebis börjar röra sig mer och mer. Trycker sina kroppsdelar ut mot min mage hela tiden.




Nu är jag så tjock så att navel är inte som vanligt. Den är borta.