Detta är Frida Siv Regina:

Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 

Utåtriktad Planläggande Konkret Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

  |  
Inåtvänd Utåtriktad
Planläggande Upplevande
Konkret Abstrakt
Tänkare Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Återhämtning


Har inte skrivit här på över en vecka, känns som om det är på tiden att jag skriver lite nu.   
Har börjat återhämta mig efter mitt akut-besök förra veckan! Det har börjat ge med sig nu och jag uppskattar verkligen att vissa har frågat mig hur jag mår eller hur det står till! Sådant blir man glad över.

Åkte iaf iväg till Göteborg och Liseberg i måndags. Åkte redan strax efter sex på morgonen, plockade sedan upp Niklas och Sandra. Sedan bar det av till underbara götet. Var framme strax innan öppning och var kvar till strax innan stägning. Med andra ord var vi kvar ett antal timmar! Hade det skit kul och njöt hela dagen ;) Vädret var det där underbart bra som det aldrig annars är i Sverige! Lagom skit trött satt jag mig i bilen för att köra hem, för så var det bestämt ALLA skulle köra. Även om det inte blev så.
Vi såg även en del kändisar. Två kända från tv stod bakom mig och Mathias till Lisebergbanan!

Har även hunnit med att ha två spel-kvällar tillsammans med roliga människor. "Med andra ord"  är ju ett spel man kan ha mycke roligt åt! Även om vissa blev lite sura nära andra inte förstod, haha!

Var ute på sjön idag och då passade jag på att filma Mathias när han åkte skida, gick ju bra. Men mindra lyckat när båten skulle sakta in och jag flög omkull med kameran i högstahugg.( Lugn och fin nu.) Det gjorde ont, men i samma sekund hade man lika roligt åt det!

Akuten


Legat på akuten halv natten, men vad hjälper det?? Vem har råd att stanna hemma från jobbet för det??
Nu ska jag åka och jobba med den här värken!!
Gör ett försök iaf, annars får jag fega ur och åka hem.. Tar med mig tabletter som jag får knappra under tiden!!

Kändis på språng


I lördags när jag gick på stan tillsammans med Viggo, så mötte vi en kändis.
Namnet är Andreas Johnsson och ack vad kort han är! Blev väldigt förvånad..
På kvällen när jag såg honom igen så var han superbra, hade en extra scen tills sig själv som var högre än den andra. Säkert för att han är så kort. Haha ;) Han ville nog inte att vi skulle se det..

På dagen i lördags så kollade vi även på lilla Mojje (från tv4:s barnprogam). Barnen och föräldrarna(måster tilläggas) uppskattade honom väldigt mycke! Alla diggade till hans lustigheter, tom jag!
Synd att det där jäkla regnet inte ville ge med sig bara!