Trevlig kväll!


Sådär då var det 30 April vilket med andra ord är valborg. För mig är det här en ganska tråkig dag, men för de flesta förknippad med ledighet. Vilket det inte är för mig!
Men hur som helst så tänkte vi slå till med lite festande ikväll, vilket oftast brukar vara ganska skoj. Det hoppas jag att vi får ikväll iaf!

Tänkte bara önska er en trevlig valborg och en trevlig ledighet :)


Fridas sätt att ta tag i livet..


11 Januari 2008 bestämde jag mig för att försöka ta tag i livet. Jag hade börjat gå upp en del i vikt och kläderna satt alldeles för tajt.
Det jag hade att välja på var att besegra kilona eller behöva köpa en helt ny garderob.
Valet var enkelt, jag ville inte vara tjock längre. Jag hade bestämt mig för att besegra kilona!
From, den fredagen så slutade jag äta all den skräp som jag dagligen hävde i mig.
Godis och färdigmat var inte längre min vardag. Kilona började rasa och min kropp blev bara piggare och piggare,

Men redan efter en vecka kom första bakslaget,
jag och min dåvarande pojkvän Mathias gick skilda vägar efter ett par år tillsammans. Vilket då kändes som om jag lika gärna kunde ge upp allt.
Jag slutade äta helt ett tag, kilona fortsatte rasa. Men en dag slog det mig att jag bara mådde ännu sämre av att fortsätta i den stilen. Det sista Mathias sa till mig var att inte ge upp det jag höll på med för han visste att jag skulle klara det. Även min mamma var lika envis med att jag skulle fortsätta kämpa!

Jag började äta igen och gick upp i vikt igen. Men jag fortsätta i den goda stilen att äta rätt och röra mig samtidigt. Med hjälp av min syster Linda och min kompis My så orkade jag röra mig långa sträckor, åsbosjön runt var en vardag för mig. Jag fick motion samtidigt som jag kunde tänka fritt!
Mitt första mål var att komma under 60 kilo, väl där fortsatte jag till nästa mål, vilket var att tappa några kilo till.
Efter bara mindre än 8 veckor så hade jag tappat runt 7-8 kilo.
Min kropp hade blivit mycket snyggare och jag mådde mycket bättre. Jag fortsatte sedan äta rätt och satt igång med gymmandet.
Jag bestämde mig för att få kroppen att stanna på den vikten, jag började äta onytikt igen men fortfarande inte varje dag. Sen dess har jag tappat ett kilo till och trivs jätte bra på den vikten som jag har nu.

Men fortfarande på hela det här året, på fyra månader
så har jag inte så mycke som äns smakat på en pizza, det är inget som jag saknar eller kommer att sakna. Men en dag när jag känner mig värd det eller är sugen på det så kommer jag äta det. Inte idag och inte imorgon men en vacker dag i framtiden!

Jag fortsätter kämpa med gymmet och tränandet,
jag mår bättre av det och min kropp går inte upp i vikt igen. Jag fuskar annars väldigt mycket med att gå ut och gå. Även fast att jag tycker att det är jätte skönt så tar det emot att ta steget. Men jag rör mig tillräckligt mycket för att jag ska må bra. Det är faktist huvudsaken.

Tack vare en blogg och en tjej
http://mindottervera.webblogg.se , så tog jag tag i livet. Utan att jag äns kände henne så gav hon mig styrka genom sitt eget kämpande. Tack snälla du!

Tack underbara ni som har hjälpt mig att komma dit jag är idag!
Jag älskar er!

En helt vanlig söndag


Goddag.
Jag sitter fortfarande här på jobbet, men får nog gå hem om typ 3 timmar :D Det här dygnet har gått jätte fort och det har snart gått 25,5 timmar av mitt arbetsdygn.
När jag väl slutar jobbar så är det inte långt kvar av söndagen, sedan vaknas det ny vecka med mera arbete. Men som alla vet så är det valborg på osndag, vilket betyder att jag säkert är ledig på torsdag och fredag. Plus helgen så klart ;)


    Idag blir det fotboll med söta My.

Helg, jobb, trötthet


Dagen idag började inte på bästa möjliga sätt, jag vaknade alldeles för tidigt och var fortfarande jätte trött. Kände inte för att ligga/sitta kvar "innanför mina väggar" så jag tog mig en promenad. Hamnade hemma hos mammi. Men var så trött så jag knappt kunde hålla mig vaken., Bad henne köra hem mig så syrran fixade det.
Så nu ligger jag här igen hemma på min säng och är fortfarande trött, har tänkt att jag ska försöka sova innan jag åker till jobbet.

Om några timmar ska jag åka till jobbet och stanna där i 25,5 timmar. Tiden går säkert fort men jag har ingen lust att jobba alls. Men behöver skrapa ihop lite pengar att leva för.

Varför spelar de min låt de första de gör när jag sätter på radin? Ren mobbning mot mig eller?

Tankar och funderingar..


Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can?t even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday


I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Mysigt?


Sådär nu var jag nyss hemkommen ifrån Öret. Åkte dit för att käka god mat och umgås. Vi har en förmåga att alltid hamna på samma resturang och alltid äta samma sak. Alla utom jag tycker att det är jobbigt, jag tycker bara att det är gött och mysigt.
Vid det här laget så har personalen på resturangen förstått att vi tycker om deras mat. Förmodligen så kommer vi besöka stället ett antal gånger till.



Inte nog med det, efter vårat resturangbesök så besökte vi ica, det handlades en del godis. När vi kom ut från affären så stod det en äldre dam utanför och sålde majblommor, tyvärr var min plånbok helt tog. Så pass tom att det inte äns fanns 50 öre i den.
Min söta vän var då så snäll att personen köpte en åt mig. TACK!

image204

När vi satt i bilen på väg hem idag så spelade de en speciell låt på radion, det är väldigt jobbigt att lyssna på den för den får mig att tänka ALLDELES för mycket. Jag borde aldrig ha lyssnat så noga på texten. :(



När skatten börjar bli dryg..


Sådär nu var restskatten betald.
Det känns både bra och dåligt. Tråkigt att lägga så pass många tusen på en sån skit sak. Men tyvärr så måste det göras. Sagt och gjort.

Hur som helst, på tisdag är det dags igen. Ännu en gång ska jag behöva träffa nya människor och försöka få den att tro att jag är bättre än jag egentligen är. Höhö! 50 % chans. Vi får se hur det hela slutar!

Nu tänkte jag iaf ta helg,
fast i helgen har jag ett arbetspass på 25,5 timmar framför mig. Men det är på så sätt som man får pengar. Då är det bara att stå ut.

Babyboy

Godkväll.
Mitt ansikte börjar känna av att solen är här på besök. Det börjar bli brunt och jag är inte längre det bleka liket. Det känns faktist väldigt skönt :) Jag har de senaste tre dagarna ägnat nästan all min jobbtid ute i solen och jag har märkt att alla verkar må bättre av det. Vi är gladare och piggare.
I morgon kommer en ny dag med mera sol, jag längtar! Då ska jag sola lite på syrrans balkong ;)

Inte nog med det min lägenhet börjar må bra också, temperaturen har gått från ynka 17 grader till över 22 grader. Jag behöver inte längre sova i tjocka kläder, jag kan sova i endast trosor och naken om jag känner för det. Det bästa av allt då är att jag har en normal kroppstemperatur när jag vaknar ;)

Naturligtvis DH..


Jag har just kommit på att jag är lite besviken. Och det är endast på mig själv, detta pga att jag lovade mig själv att kolla på reprisen som var av DH i helgen. Tror ni att jag kom ihåg det eller? Naturligtvis inte, suck! Men nu sitter jag iaf och kollar på nästa avsnitt av DH. Det känns lite bättre. Är svårt att missa en sån bra serie ;)

I morgon ska jag lunch-dejta, trevligt kommer det att bli =)

Nya tider..


Vädret igår och idag har varit underbart. Solen har äntligen visat sig :) Även om mitt humör inte har varit det bästa så har jag iaf kunnat lé lite, allt pga det underbara vädret.
Förhoppningsvis så kommer det fortsätta så här ett tag till, skulle kännas fint om det kunde vara sånt här väder ända fram tills i höst ;) Trolligtvis så kommer det inte bli så men jag hoppas iaf.
Jag har hunnit med att grilla lite och spela lite kubb, det är så skönt att kunna göra såna där saker nu när vädret äntligen tillåter det.

Hoppas på att något spännande snart händer.

Lördag som vanligt!


Godkväll gott folk!
Så var det kväll och jag sitter här i soffan och kollar lite på körslaget. Har inte så mkt annat att göra just nu. Jag är seg idag och kanske inte riktigt på det bästa humöret. Alltså inte min dag, men det är bara att försöka se glad ut. Ingen annan lär göra det åt mig. Just nu längtar jag efter lite sällskap här i soffan, någon att prata med och ha tråkigt ihop med. Det får helt enkelt bli en tidig kväll ikväll, kanske få sova länge och vakna pigg. :D
Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis en mkt bättre dag. Den som lever får se.

Idag när jag hämtade en kompis efter jobbet, så stod det en hel del poliser utanför. De hade tagit en bil och tagit med alla passagerare till polishuset. Det handlade troligtvis om knark skulle jag tro. Måste ha avrit nåt allvarligt när det kommer tre polisbilar och en buss för att stoppa en liten bil.

Fina helg..


Ibland så bara älskar jag helger. Det är fin fint!
Ledig tid att bara få vara!

Nu ska det fortsätta..

Min gud.

image202

Det är svårt att bara inte älska dn här killen, Sebastian Rajalasko!

Söta du!

Godkväll!
Dags att skriva lite igen. Jag kom nyss hem ifrån Örebro när jag umgicks tillsammans med Karin, Marie och Emilie. Vi åt god mat och snacka massa skit.. Allt var precis som vanligt ;) Men Karin ska upp tidigt i morgon så vi åkte hem ganska tidigt.
Träningen går bra och det är skönt att få anstränga sig lite. Roligt att jag har fått med några träningskompisar, de gör träningen lite roligare. :D Hoppas på att de inte ska bli slö och tröttna. Tack S, E och U!

Imorgon vankas det fotboll, underbart! Vi ses där!


Gött mos..

image201

En av bilderna från våran sjuka helg =)

Helt sjukt


Besök: Blondinens blogg
Där kommer ni få läsa om vad vi fördriver våra sjuka dagar med. Läs inlägget om Övningköra, jag har INGET att säga till om vad som skrivs och händer. Förmodligen kommer ni få läsa mycke strunt och snack om just mig i den bloggen, men ta det med en nypa salt.

Ännu en söndag i mitt liv.


Godmorgon!
Inatt fick jag inte sova riktigt lika länge, men skrapade ihop 9 timmar iaf. Det känns alldeles lagom =) Nu har jag nyss käkat frukost och bortstat tänderna, så nu tänkte jag passa på att gå ut. Synd att det inte är fint väder ute :S Då hade jag haft större lust att göra saker, nu blir det säkert bara att ta bilen någonstans.

Ikväll blir det träning med S och U,
det ser jag fram emot efter att ha haft en ledig dag igår. Under den lediga dagen passade jag och ems på att kolla på fotboll, men tyvärr så var det svinkallt ute.
Nora förlorade med 2-3 mot ett div. 4-lag. Men borde ha gjort tredje målet istället för andra laget.

Jag är inte alls lycklig att behöva falla tillbaka till mina 25 % på jobbet. Jag vill jobba mycket mycket mer. Blää. Får se om jag kan få ihop lite mer än så iaf.

Vill inte :S


Jag blir ledsen när det är så här,
jag vill inte ha det så,
Jag bryr mig om dig!


Helnöjd ;)


Nu är jag mer än nöjd, jag vaknade precis.
Och varför jag är nöjd är för att jag har fått sova ut. Jag gick och la mig runt halv tolv igår och vaknade precis efter elva nu på förmiddagen.
Nu kanske jag kan orka lite mer i dag. ;) Tänkte börja med att klä på mig och sedan gå och köpa frukost. Sedan får vi se.




Hur orkar man?

Godmorgon alla ni.
Nu är jag seg till tusen och sitter här på jobbet ännu en gång. Klockan har redan hunnit slå sex och om ett par timmar så ska jag ta helg. Dagen kommer att gå fort känns det som. Vi ska ju hinna ta oss lite fredagsfika och äta frukost. Det är ungefär så mycket som jag ska göra på jobbet idag!

Igår försköte jag mig att spela kort med U och S men eftersom S fuskade hela tiden så gav vi upp. Och innan vi satt igång och spelade kort så besökte vi gymmet. De blev så taggade att vi bokade upp en ny tid, idag redan ;)

Imorse när klockan ringde så önskade jag att jag hade fått ligga kvar i sängen ett par timmar till. Det är inte mänskligt att gå upp långt innan sex. Då ska man sova skönt i sängen.

Trevlig dag!

Glad för din skull!


GRATTIS syrran till jobbet,
Det förtjänar du!

Motarbetad?


Den här dagen har inte riktigt varit min dag. Allt har gått emot mig. Jag har inte kunnat sova inatt, började jobba skit tidigt och dagen på jobbet har varit jobbig. Mycket att göra och ledsna barn som bara kan trösta sig hos mig. :S Inget går smärtfritt. Och så har jag mått dåligt. Har varit tung och seg ikroppen och inte riktigt haft någon matlust! Och så kunde jag inte sova på rasten som jag alltid annars brukar göra! Vad har hänt med mig?

Jag tänker på dig vännen!

Jag, Karin och en okänd kille?

Värme :S


Så var det färdigjobbat för den här dagen! Skönt :D Jag har varit jätte seg hela dagen och kommer säkert hamna tidigt i säng ikväll igen. Men jag behöver få sova så mycket som möjligt.

Just nu sitter jag hemma hos My, jag kom inte längre än så här efter jobbet. Ska snart överge henne igen och kolla hur mitt lilla hem mår! Men det har varit svinkallt där i ett par dagar, så pga. det så har jag åkt på en liten förkylning. Skulle behöva ha någon som kan värma mig, höhö!

Återkommer säkert senare!

Att ge upp..


Efter att redan ha lyckats somna i soffan så bestämde jag mig för att gästa sängen istället. Och där ligger jag nu. Inom det närmaste så ska jag stänga av datorn och sova. Jag behöver få en ordentlig natt i kroppen. Och i natt skulle det passa perfekt. Så vi får se när jag slår ihop mina blå.

Är det i morgon som det gäller? :S


Måndagmorgon kommer alldeles för fort?


God morgon världen!
Sitter här på jobbet igen, måndagmorgon! Jag är jätte seg och önskar att jag fick sova några timmar till. Men det kommer bara fortsätta vara en dröm med tanke på att jag ska jobba HELA dagen! Men känner jag det här stället rätt så är det snart kväll och jag är hemma igen ;)
Men jag blir inte särskilt glad av att komma ut och få se att det regnar, dagen kunde ju ha fått starta lite bättre.
Hoppas att ni får en fin dag!

Kanske idag, kanske i morgon? :S Vi får se!

Redan över?


Nu har jag lyckats haft en sån där natt igen, har knappt sovit något alls och jag vet inte vad jag heter längre. Okej, nu överdrev jag nog lite ;) Lyckades somna en stund nu på morgonen. Och då fanns det ingen ork kvar så kroppen bestämde sig för att den behövde få sova lite. Sagt och gjort, nu sitter jag här igen och är fortftande trött men jag kan inte sova mer. För om jag skulle somna så somnar jag inte ikväll och hur ska jag då lyckas vara på jobbet redan innan sex i morgonbitiit?

Jag ser lite bakom min rullgardin att solen lyser, jag borde gå ut lite men tror inte att jag orkar resa mig ur sängen. Känner mig som världens segaste.

image196

Helt borta?


Jag vet inte om det är mänskligt att sova så här lite, jag är redan vaken :S Somnade vid 5 imorse och blev väckt ungefär halv 9. Snart kommer pojkarna hit :) Men det ska nig gå fint att hålla sig vaken i ett par timmar!

Drygt det är att sitta och förklar för alla på msn vad jag menade med allt som J skrev till dem igår. Låt ingen annan röra din msn, det hela kan sluta mycket illa ;) Men skrattar bäst som skrattar sist.

Krams


Hallå där igen.
Nyss kommit hem ifrån vännerna. Kom på för en liten stund sen att min syster kommer om typ 5 timmar och lämnar barnen så jag skulle behöva sova lite innan dess. Men jag känner mig inte så jätte trött.
Vi har haft en myskväll ikväll med massa mat och godis. Och en hel del kramar, det är sådant man behöver ibland :D
Det funkar iaf med 4-inte-särskilt-små människor i en 120-säng.

NATTI!

Mys


Godkväll alla ni.
Sitter hemma hos vännen J. Vi ska laga lite mat och ha det mysigt. :D  Nyss var vi nere på Nora och kollade på lite fotboll, det är alltid roligt. Men det var ALLDELES för kallt. Tur att vi bara kollade på en halvlek, ananrs hade vi dött!

Och en sak till: Deklarationen kan dra åt helvete. jag hatar!

Bara vara?


Tänkte passa på att skriva ett till inlägg innan jag lägger mig och sover. Dagen är över och jag har hunnit med en del idag, allt från jobb till möte. Och när jag var klar med allt så var det underbart väder ute. Satt mig i bilen och åkte hem igen, tog ett stop hos mamma och sa hej! Råkade somna på soffan i en timme när jag väl kom hem., Och efter det så åkte jag och Sebastian och tvättade min kära bil. Men blev den ren och fin igen, det var behövligt. Känns mycket bättre att köra den när den är fin!

Nu är alldeles strax helgen här och jag ska få vila och bara vara! Det ska bli skönt. Ska träffa grabbarna också :D

Nya möjligheter?


Sådär nu var jag på jobbet igen. Inom det närmaste så kommer de första barnen inklampandes ;)
Och efter jobbet så gäller det, jag håller tummarna för mig själv. Även om jag solade igår och är röd som en tomat i ansiktet och bröstet. Skit läckert eller inte ;)

Håll tumarna för mig senare idag och även lite för syster Linda. Men det där ska säkert gå fint.

Sov gott Mys om du läser det här nu, När du kommer hem ifrån jobbet så börjar jag. Vi delar fint på dygnet.

Just då..

Wish me luck tomorrow!
Det är då det gäller..

Bara Frida?

image195

Helt slut efter en dags arbete.

i morgon gäller det ;)

Slutspel på olika sätt..


Så där nu var det igång igen, det vi så länge har väntat på. Allsvenskan :D

image194

Vi började säsongen fint, så klart med en vinst. Jag talar om vårat älskade Djurgårdens IF.
Inte nog med det Linköping slog ut Färjestad i hockeyn, Glädjen var total runt om i Sverige, enligt en kompis så fanns det inge viktigare än att Färjestad till varje pris skulle bort från slutspelet. Han fick som han ville.

Men tråkigt att Lindesberg åkte ut slutspelet i handboll.