Jag andas för dig älskade du..



Det är väldigt mycket Nellie i den här bloggen. Men hon är en stor del av mitt liv och den viktigaste personen som jag har. Det är för henne som jag andas och det är för henne jag helt enkelt lever. <3

Hjärtat.


Vart tar tiden vägen. Den 31/4 är min dotter redan 3 månader. Det är helt sjukt, redan 3 HELA månader. Tyckte att det var igår som jag åkte in till BB och det i samma sekund var dags att trycka ut henne.
Vardagen börjar forma sig nu. Skruttan sover från ca.22 till runt 6-7. Äter sedan och somnar om igen :) De två senaste nätterna har hon vaknat klockan sju och ätit sitt första mål för dagen.
Är vaken mer och mer på dagarna, jag behöver bara visa mig för henne så blir hon jätteglad. Det är vad jag kallar lycka.
Imorgon är det dags att väga och mäta henne igen, det närmar sig 6 kilo. Tyckte hon nyss vägde 2780, vilket är vikten som hon gick ner till.


Nellie Siv Ingrid Gustafsson <3



Min fina familj.



18/4-10 döpte vi våran älskade dotter. En jättenöjd tjej som inte sa ett ljud varken i kyrkan eller under efterföljande fika.

Jag älskar dig över allt annat min fina dotter..



Denna underbara människa får mitt hjärta att slå lite extra fort. Hon får mig att vara världens lyckligaste människa. Och det bästa av allt: hon är MIN! <3

Shoppa, dop och en del annat..

Sådär, nu tänkte jag försöka blogga lite.
Just nu händer det ganska mycket i mitt och min familjs liv. Nellie växer så det knakar, tror hon växer för varje dag som går. Iaf på bredden min älskade knubbis ;)
Har även sålt våran volvo och våran BMW. Så nu har vi en annan helt ny bil, helt underbar att köra :D

Vi håller på och fixar inför Nellies dop som snart ska gå av stapeln. Lite mer än en vecka kvar bara. Många frågar vad hon önskar sig? Men vet inte riktigt vad man ska svara? Vad brukar man önska sig på ett dop?
Igår passade jag och Nellies moster på att baka bullar, vi lyckades få ihop över 100 stycken. Hoppas att det ska räcka. :) Bakade även lite andra godsaker, men de är slut för det vart så gott att jag bara var tvungen att äta upp alla ;)

Ägnar också en hel del tid åt tradera, det shoppas en del. Trodde aldrig att jag skulle bli så här beroende av att handla saker till min dotter. Man kan fynda allt möjligt och billigt är det också.

Nehe nu längtar jag efter Nellie, måste gå och krama på henne.




Jag kan inte sluta titta....



Älsklingstjejen vill vara med när jag fixar i köket :)

Skriver mer i morgon!