Ensamtid och kärlek.


Jag är jättedålig på att uppdatera min blogg, jag vet. Ska göra ett försök nu när jag ända har en massa ensamtid. Kära sambon jobbar och vårat älskade barn sover så sött efter dagen ståhäj. Mamma och mina yngre syskon kom hit och åt midsommar-middag med mig.

Efter det så började vi att flytta åt mamma och det var just det som vi ägnade resten av dagen åt. Nellie fick ligga i sin nya säng som hon har hos mormor och där verkade hon trivas som fisken i vattnet. Låg där i flera timmar utan att visa minsta tecken på att hon ville där ifrån.

Här om dagen när jag och Nellie körde Björn till jobbet så passade vi på att stanna på kyrkogården och skänka en tanke till min farmor och farfar. Var flera år sen jag var där sist och det kändes bra att få komma dit igen.

Igår när mamma gav Nellie gröt så somnade hon i stolen, här under kommer ett kort ifrån precis innan hon somnade. <3

Nu är det bara några dagar kvar innan vi åker på semester, det ska bli jätteskönt att få komma iväg. Våran fina älskade familj.



Älskade du..


Tiden går så fort, alldeles för fort faktiskt.
Jag hinner inte alltid riktigt med, saker och ting händer utan att man hinner reagera. Vart har tiden sen min dotter föddes tagit vägen? 4 månader och 2 veckor.

Vi har flyttar in Nellie till sittt rum nu,
hon sover där alldeles själv i sin alldeles egna säng. Första natten gick jätte bra, hon somnade i tid på kvällen och sov sedan hela natten. Jag hämtar henne sedan på morgonen, tar in henne till mig, ger henne mat och då sover hon några timmar till.
Men nätterna i helgen har inte varit lika bra, hon har vaknat några gånger och ville sedan sova tättintill mig. En av nätterna ville hon tom. äta, vilket inte har hänt sedan hon var mindre än 2 månader. Hon blev ledsen så jag gav henne mat och då somnade hon direkt igen.
Natten till idag var jätte bra, hon somnade runt 20 i 8 och sov sedan hela natten. Jag är så stolt och glad över denna snälla, underbara tjej.





Se och njut..



Har ni sett en så vacker tjej? Gillar inte att ligga på mage.



Nellie med sin första ballong. Fin va? :)



Nellie vart trött och ville mysa med mamma. Det värmer mammas hjärta. <3