Smärta och kärlek.


Godkväll!
Ännu en kväll tillbringar jag i sängen kollandes på fångarna på fortet. Men just det här avsnittet är inte så spännande, utklassning med 5-0 brukar inte vara spännande.

Idag har jag varit i Lindesberg och fått massage, jag fick det i present av min syster när jag fyllde förra året och det var bara gilltigt i ett år. Eftersom jag fyller år nästa vecka så var jag tvungen att använda presentkortet. Det gjorde fruktansvärt ont men var också väldigt behövligt. Nellie väger trots allt ganska mycket och man får bära runt på henne ofta.
Tack Ida.

Imorgon tänkte jag passa på att gå till BVC med Nellie. Är nyfiken på hur mycket hon väger nu och hur lång hon är. Tänkte även höra lite om mat och sådana viktiga ting.



Ca. 5 dagar innan prinsessan föddes.

Jag älskar dig.



Jag älskar dig över allt annat. Du är det bästa som hänt mig.
Mammas prinsessa <3

Den finaste som finns.


Klockan är bara halv 10 och vi har redan hunnit med en massa. Nellie har hunnit ätit välling, ätit gröt, badat, fått på sig kläder och somnat om. Jag har hunnit duschat länge, ätit frukost och gjort mig klar för dagen.
Det är så skönt att vi är en familj med rutiner för allt går så mycket lättare och smidigare då. :D

Jag försöker vänja Nellie att sova med täcke, jag gjorde det för första gången idag och der resulterade i att hon sov 11 timmar i sin säng och ville sedan komma och fortsätta sova mellan mamma och pappa. Täcket är nog ivägen för henne när hon ska snurra och ha sig som hon annars brukar kunna göra utan problem.

Jag tror minsann att vi saknar mysan här hemma. Vi måste nog höra av oss till henne och se till att vi träffas snarast. Helst innan helgen då vi iaf ska ses :D



En händelserik söndag.


Godmorgon.
Så var söndag här, det är en tråkig dag då inte så mycket händer.
Men just idag finns det saker att fylla upp hela dagen med, för om en stund ska vi gå ner till sjön och kolla på båtar. Senare ikväll är det Lars Winnerbäck på schemat, sånt gillas :D

Just nu sitter jag i soffan och kollar på sim-EM och Nellie och pappa ligger och sover sött. Det är sista dagen på EM och det ska bli tråkigt att inte få kolla lite mycket som jag och Nellie har gjort i en veckas tid.

Igår var vi på lilla Luddes dop i Nora kyrka,
det var jättetrevligt och mysigt. Vi passade även på att träffa Johan som åkte tillbaka till USA inatt. Nellie träffade honom för första gången och fick en present av hans familj. Skuttran blev glad över det :D

Mys..



Myser med sin älskade kusin Viggo. <3

STORtrivs.



Här gillar Nellie att tillbringa mycket tid, hon STORtrivs.
Hon hoppar länge och skrattar och stojar. Det var ett mycket bra köp :D

Goa du..



1.Nellie ska ut och shoppa med mamma.
2.Nellie busar med pappa.
3.Nellie gosar med pappa, det gillar hon.



Ingen får ta hennes docka ifrån henne. Håller fast både den och nappen. <3

Gåstol och starka ben.


Nu har jag blivit så där dålig igen på att blogga.
Passar på att göra det nu när jag har tid över, för sessan sover så sött i sin säng sen ett par timmar tillbaka och min köra sambo jobbar. Jag själv sitter här och väntar på att mitt godis ska bli levererat till dörren. MUMS!
Dagarna rullar på som vanligt och i måndags var vi iväg på 6 månaders-kontroll. Nellie vägde 7820 gram och var 67 cm. Hon ökar perfekt i vikt hela tiden och följer kurvan precis som hon ska. Mamma är stolt över sin tjej <3

Idag tog jag med mig Nellies gåstol hem till mamma, Nellie backade runt i den överallt. När hon fastnade så vart hon arg och ville att vi skulle komma och vända henne och så fortsatte det.
Hon har blivit mycket starkare i benen och vill stå upp nästan hela tiden. Får se hur det här kommer att sluta.