Ullared!!


Nu har jag varit jättedålig på att uppdatera min blogg. Har fullt upp hela dagarna med massa annat.
Hela måndagen spenderade jag i Ullared med 3 tokiga människor. Vi hade jättetrevligt och shoppade masssor. Hela bilen var proppad med saker.
Över 20 julklappar är redan inslagna och väntar nu på julafton för att öppnas igen. MYSIGT!



2 personer som jag tycker om masssor.

Nu ska det sovas. Nattinatti.

Tårta och jobb..


Goddagens.

Just nu sitter vi hemma hos min mamma. Min bror fyller 21 år idag och vi har blivit bjudna på massa gott och lite mat.
Mamma ska även få låna min gamla dator så vi har passat på att flytta över massa kort till den nya datorn. Alla bilder ifrån min graviditet vill jag absolut inte förlora, likaså massa bilder på min Nellie.

Nu är helgen här och den ska jag och Nellie spendera ensamma efterson Björn jobbar och kommer hem igen på söndagmorgon. När han kommer hem så åker jag iväg och jobbar istället.
Natten till måndag så åker vi till ULLARED, jag är så lycklig!!!! Nellie ska få stanna hemma och mysa med sin mormor, det kommer att gå jättebra. :)

Livet <3



Dessa 2 människor gillar varandra väldigt mycket. När de träffas så blir det jätteglada, och Wille frågar ALLTID efter Nellie när han ser mig :)



Han vill alltid klappa henne och kramas med henne. Nellie blev glad över att få mysa lite med Wille i hans säng, Hon fick tom. låna hans snutte som inte var så fräsch ;)



Nellie och pappa badar, vilket är något som Nellie verkligen älskar. :)

Mitt hjärta.



Här går det undan i svängarna, bäst att hålla koll på henne. Efter bara några sekunder så låg hon så här. FARLIGT!!



Nellie älskar sin nya tandborste :)

Tidiga kvällar.


Godkväll.
Dagarna går alldeles för fort och vi fyller dagarna med så mycket som möjligt. Det blir inte så mycket kvar till att skriva av mig.
När kvällen börjar närma sig så är alltid både jag och Nellie väldigt trötta. Sessan somnar alltid någon gång mellan 18.15 och 18.30 och jag försöker lägga mig senast 22. Jag behöver så mycket sömn som det bara går att få.
Min älskade sambo är mer en kvällsmänniska och brukar lägga sig och kolla på tv här i sovrummet sent på kvällarna, men som tur är så är jag oftast så trött att jag somnar med ljuset och ljudet på tvn på.

Igår var vi på babysim. Det märks hur mycket Nellie älskar att vara där. När vi kom in i rummet och Nellie fick syn på bassängen så blev hon så glad att hon började sparka med benen och visade med hela kroppen att hon ville ner i vattnet. Väl där började hon leta med hela kroppen efter sin pappa, när hon fick syn på honom så blev hon jätteglad.
Likadant med ledaren hällde vatten på Nellies huvud, hon kollade hela tiden på sin pappa. Tror hon känner sig trygg när hon både har mig och Björn med sig.

Idag har jag och Nellie varit iväg på mammgympa på gymmet, det var länge sen som jag kände mig nöjd efter att passet är klart. Idag kändes det så bra, jag hade sån kraft som jag tidigare aldrig har visat. Hoppas att andra pass kommer kännas lika bra som just dagens.

Nu ska det sovas. Natti natti.