Ibland är föräldrar bra att ha!


Jag är inte särskilt snabb på att uppdatera min blogg, men jag gör ett försök nu. Anledningen till att jag inte kunde skriva nåt igår var att när jag väl satt mig vid datorn så gick sladden till laddaren sönder. Så jag gömde datorn för kvällen och brydde mig inte mer om det.
Syrran ville låna min bil igår och eftersom jag jobbade hela dagen så var ju inte det nåt problem. Men när hon kom och hämtade mig på jobbet på eftermiddagen så hade den gått sönder igen.

Idag hade jag planerat med mamma och Sara om att vi skulle ta en vända till Örebro, då fick jag en mycket bra idé. Medans vi är där inne så kan jag lämna laddaren och bilen till min pappa så fixar han det.
Så blev det och när jag var i Nora igen så var bilen hel och min dator har fått nytt liv. Pappa hade lagat allt på bilen som behövde fixas, kan man ha det så mycket bättre? Skönt att ha en pappa som inte har tummen mitt i handen.
Pappa tyckte att det var bra att jag har honom men tyckte samtidigt att jag skulle skappa mig en karl som kan fixa allt i stället. Men vad ska det vara bra för?

Att få tiden att räcka till?


Godmorgon!
Nu är jag på jobbet igen, lite senare än vanligt. Men det var jag verkligen i behov av!
Hela den här veckan består av att enbart jobba. Så jag försöker hinna med att träna lite också, annars finns det inte så mycke tid över till att göra nåt annat.
Dagar som jag ska upp redan innan klockan åtta är inte att leka med, jag är alldeles förstörd då och är helt slut redan innan klockan tio. Att då vara på jobbet vid sex eller sju är inget jag är speciellt nöjd över. Jag tycker dagarna är sega och står stilla, man står och trampar på samma plats hela tiden. Den ända stund på dagen som går fort är den ynka halvtimmen som jag har som rast! Att sedan göra resterande timmar går bara segt.
Men på något sätt så får jag dagarna att gå iaf.

Tiden går så fort!


Godmorgon!
Sådär nu börjar helgen att ta slut Och min helg har ägnats åt:

Fredags: Viggo fick umgås med mig hela kvällen och vi kollade på Idol och sedan somnade den lilla skatten. Jag kollade klart på Idol och på utröstningen. Sedan njöt jag ganska länge över att Anna ÄNTLIGEN fick lämna Idol. Sedan somnade även jag!

Lördag: Vi gick till ica för att köpa frukost, mysigt :) Sedan gick vi hem till mig och packade Viggos alla saker. Åkte hem till mamma (Viggos mormor), där fortsatte han att även äte lite mer frukost. Sebbe ville att vi skulle åka till Örebro, så jag funderade ett tag på om jag kanske skulle gå med på det! Men sa att jag först och främst ville åka till Lågprismagasinet, sagt och gjort. Hittade inget där och samntidigt bad Viggo att han ville åka till det där stället med "Stora rulltrappor", vi funderade ett tag och kom på att han menade Marieberg. Så vi åkte dit och till Ica MAXI och gick runt ett bra tag! Sedan gick bilen till Nora för att först lämna Viggo hos pappa, men han bad om att få följa med hem till mig igen. Lovade att det skulle bli fler gånger. Sedan lämnade jag Sebbe och Sara, åkte hem till mitt och började städa lite. Julen börjar komma till mig nu.

Söndag: Idag ska jag ägna hela förmiddagen åt skidor, sedan blir det att kolla reprisen av Idol. Efter det ska jag laga iordning mat, köttfärslimpa. Ikväll vankas det två pass träning, det ser jag fram emot. Sängen lär få besök tidigt!

Sötast i världen!



Vi myser hela kvällen. <3

Ett slängande hit och dit!


Godmorgon!
Så sitter jag här igen och har 12 timmars arbete framför mig, känns som om dagen kommer att bli låååång!
Men jag kommer att få en himla skön kväll iaf,
när jag bara får ligga på soffan och inte tänka på något annat. Fint va?
Nu börjar jag längta till helgen, lagom när onsdagen är här så känns det som om helgen är på god väg. Det gör bara så att allting känns så mycket lättare!
Nu ska jag jobba på, då kommer troligen dessa tolv timmar gå snabbt och jag kommer förmodligen somna som ett litet barn i min soffa.

Zlatan??


Sådär!
Nu sitter jag äntligen i soffan igen med tvn och kanal 5 framför mig. På just den kanalen rullar just nu "fotbollsgalan", vilket är en program som jag längtar efter varje år.
Synd bara att träningen gjorde att jag missade halva programet, men det gör inget. För nu är kroppen nöjd och jag har fått slå bort lite ilska på stackars söta Maja!

Nej nu ska jag kolla lite på fotbollsgalan och Zlatan, sedan blir det duschen och efter det krypa ner i min mjuka säng! Sådär ni fick Zlatan ett pris och man kan inget annat än njuta och glädjas åt Sveriges bästa spelare.

Besvikelse..


Sådär då var jag tillbaka igen! Har inte bloggat på hela helgen för att jag har varit ganska arg och besviken på svenska folket. och framförallt på mig själv. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag valde innebandy och Nora ibk framför självaste Robin E och Idol.
Besvikelsen över att han fick lämna Idol med tanke på att flera av de andra borde ha åkt ut långt innan Robin är sjut stor. Men nu behöver jag inte kolla på Idol längre och det är ju bra!

Fest igår och det var trevligt. Mycke fylla, mycke snack och trevligt folk.

Mammis dag!



GRATTIS mamma på din födelsedag!

GRATTIS!


GRATTIS LINDA TILL KÖRKORTET!



Sanningen om tjejen Frida!

Efter att ha läst många bloggar så insåg jag att även jag borde berätta sanningar för er. Så här kommer dem:

Sanning nummer 1
Jag är coca cola-missbrukare. Dricker oftast det varje dag.

Sanning nummer 2
Jag drömmer om att en dag bilda familj. Barn är en del av min framtid.

Sanning nummer 3
Jag tränar åtminstonde 2 gånger i veckan. Oftast blir det 4 gånger.

Sanning nummer 4
Jag har ett starkt psykt som har klarat av att ta mycke skit under mina 22 år.

Sanning nummer 5
Jag berättar vädligt sällan för folk hur jag egentligen känner. Håller de mästa för mig själv.

Sanning nummer 6
Mina syskonbarn och mamma är bland de viktigaste personerna i mitt liv. De dagar jag inte träffar mamma så pratar vi i telefonen.

Sanning nummer 7
Jag stressar för det mesta och kan aldrig sitta still. Jag är värdelös på att koppla av. Och jag blir lätt ledsen!

NU ÄR DET DIN TUR!


GBG tur och retur.


Goddagens!
Nu sitter jag på tåget igen, fast denna gång tar tåget mig hemmåt. Hem till Nora igen.
Jag längtar hem, inte för att jag inte har haft det bra. För det har jag verkligen men jag vill hem till min bil. Jag har saknat att inte få köra bil på en hel helg. I vanliga fall så kör jag bill varje dag. Och det är dagar som dessa som jag inser hur vädefullt dert är att ha ett körkort.
Det första jag ska göra när jag kommer hem är att sätta mig i bilen och åka hem till min mamma. Hoppas på att hon har lite mat att bjuda mig på innan jag ska iväg och träna ikväll! Jag har ännu inte ätit något alls denna dag och börjar blir lite smått hungrig. Så länge får det duga med lite godis ;)
På det här tåget finns ingen värmen och jag kommer förmodligen inte leva när vi kommer hem!

Här kommer en bild som påminner mig om barndomen ;) :



Göteborg och ledighet!


Gdkväll!
Sådär nu sitter jag här igen efter en hel dag med shopping på Göteborgs gator. Det var skönt och skoj att få komma ut lite och bara handla det jag ville. Har jag någonsin sagt hur underbar staden Göteborg är? Iså fall vet ni det nu.
Inget är sig likt hur jag har det hemma i min lägenhet i Nora, även trivs jag bra här också.
Biljetterna är nu hämtade och i morgon far vi hem igen, är hemma lagom så att jag hinner till min träning. Bra timing va? ;)

Men hur vi ska få med oss alla dess väskor hem är morgondagens fråga, helt omöjligt kan det väl inte vara? Med min hjälp ska det nog gå vägen.
Nej nu ska vi nog snart ta oss ner till köpcentret för att hämta lite mat till kvällen! Sedan blir det att ta det lugnt och umgås lite.


Ett försök att koppla av!


Goddag/Godkväll!
Sådär nu sitter jag här på tåget och kopplar av lite, är lite mer än en och en halv timme kvar innan jag är framme men så länge räcker inte batteriet på min kära dator. Men passar på att sitta här så länge jag kan.
Men jag längtar fram för jag börjar bli riktigt hungirg nu och vill ha nåt gott i magen. Smset som jag fick nyss talade om att de var sugna på Thai. Men är Frida det?

Idag var jag inne och valde fram två glasögonbågar som jag ska köpa på måndag,
men innan dess så ska jag göra en ny syndundersökning, förmodligen så har jag en bit kvar innan jag blir blind. ;)

Helgen ska spenderas med shopping och koppla av en del. Förhoppningsvis så åker jag hem med lite nya kläder, ska göra ett gott försök!


Att ha svårt för lätta saker!

Okej att jag inte bryr mig alls om valet i USA är väl kanske att överdriva. Men jag har väldigt svårt för allt som har med politik att göra. Och det pratas och skrivs som det över allt och hela tiden! Jag läser mycke, mycke helldre om sport i alla dess former. Ja ni som känner mig förstår nog!

Hur som helst känns det lite overkligt att jag ska åka bort en hel helg,
alldeles själv. Jag är väldigt bekväm av mig och trivs mycke bra här hemma i mitt Nora. Men nu är tågbiljetten bokad och mina väskor är packade, det finns inter återvändo. =) Inte nog med att jag ska göra tågresan själv, när jag jag väl är där så ska jag försöka hoppa på en buss och lyckas gå av på rätt plats.
Ska någon misslyckas så är det jag! Det är skrivet i sten att det ska gå åt helvet. Jag har två timmar på mig att lyckas ta mig den 15 minuter långa bussresan till rätt plats. Önska mig lycka till!


Nu ska jag göra klart det sista här hemma innan jag kan slappna av lite! Trevlig helg!

Nu börjar jag bli nöjd!


Godkväll!
Nu ligger jag här på soffan igen och är klar med allt som skulle göras idag. 11 timmars arbete är gjorda, ett besök på apoteket är gjort, jag har bakat en kladdkaka och jag har lagat iordning en köttfärslimpa. Så nu är jag ganska nöjd.
Det bästa av allt är att jag bara har en arbetsdag kvar den här veckan, sedan packar jag mina väskor och åker bort ett tag. Jag ska äntigen få känna av ledig tid, ingen kan ringa och be mig jobba i helgen. Eller visst kan dem göra det men de lär få ett negativt svar. Det gillar jag!
Så några timmar på ett tåg ska faktist bli gött, riktigt gött!

Är det någon mer än jag som skiter fullständigt i valet i USA?

Dagarna kommer alldeles för fort!


Godmorgon!
Nu är det dags att jobba igen, tiden går alldeles för fort och onsdagarna kommer oftare än jag vill. Det ända som är bra med de här dagarna är att när man väl får gå hem så är det snart helg och klockan åtta så är det dags för "Bonde söker fru". Vilket är ett ganska roligt program.

Annars är just den här dagen den längsta av alla mina arbetsdagar och det är segt att vara hemma förräns efter halv åtta. Men underbart att äntlígen vara hemma när jag väl har gjort klart min arbetsdag!

Dags att jobba! Ha en bra dag!

Det är över nu!


Jobbet är nu över, träningen är nu över, dagen är nu över. Allt som är kvar är lite tv-tittande innan jag kryper i säng.  Upp mycke tidigt i morgon och sedan rullar dagarna på som vanligt.

Slö och utan ork!


Jag vet inte vad som har tagit åt mig, jag har legat här i soffan med datorn i knät i över två timmar. Har ingen lust att göra något annat, eller jag orkar inte det. Men snart måste jag ta tag i mig själv för jag ska iväg och jobba och ikväll är det dags för träning!
Äntligen sätter träningen igång på riktigt igen och jag kommer att kämpa på fram till jul nu! Hann bara med gymmet ett par gånger veckan som var, även fast jag lovade mig själv att träna mycke mer!

Men det löser sig, för det gör det alltid!


En gång..


En känsla så verklig när ingen förstod.
Då allting va fel och hoppet dog.    

En önskan, så hoppfull innan allt försvann
med viljan att leva som faktiskt va sann.

Ett minne, så ensamt är allt som finns kvar
Till minne av tiden som en gång var 


Alkohol eller lugnt?


Lördagkvällen är nu kommen och jag har hunnit med att jobba idag och få på vinterdäcken på min kärra. Bra jobbat Frida.
Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska ägna resten av kvällen åt, alkohol eller lugnt?

Bara en arbetsdag kvar hem här veckan, sedan bara 4 stycken nästa vecka. Jag längtar!