SNART

Nu börjar jag bli trött på det här jäkla vädret. Regn, regn och åter regn. Var har den fina hösten tagit vägen. Jag vill ha sol. Det är mycke man vill ha som man ändå inte får.

Jag tycker att jag är dålig på att skriva här i min blogg.. Tar mig aldrig tid att skriva av mig vad jag tycker och tänker. Känns som jag iaf bara sitter och skriver det för mig själv. Har börjat längta till julen nu, den är så fin och mysig. När vi gick där på den nya blomsteraffären i Örebro och fick syn på så mycke fint som har med julen att göra så började jag längta ännu mer. Massa mat, massa ledigt och och en massa bara vara :D
När vi sedan fortsatte till Ikea så längtade jag ännu mer. Mindre än 2 månader kvar till självaste julafton och ett år av kärlek.

Nu ska jag snart iväg och jobba. Tänk om man fick vara ledig jämt ;)

Sjuk släkt.


Den där delen av släkten är en sjuk del. Och jag vet att herr mini M läser mina bloggar och jag vet att du förstår vad jag menar. Man kan skratta konstant åt herr tandlös. Var på besök hos en viss mormor igår och vi skratta från att vi satt oss i bilen tills vi var hemma igen. Herre jesus.  Alkohol kan blandas med tårta ;)

Trodde inte att det kunde bli sämre men tyvärr är det på väg åt det hållet, stackars stackars lilla du.

Du är så där alldeles för söt, sötnöt.



SLUTA


Nya tider, nya minnen, ny saknad, nya helvete-saker. Ja det känns hårt ibland att erkänna att man känner saknad. Men ibland gör man faktist det. Sitter och väntar på att min mamma ska få ännu en sjukdom. Allting drabbar min söta mamma. Tycker så synd om henne, att hon ska behöva ha så ont jämt. Känner att nu är det inte långt kvar tills jag för ta över den här sjukdomen också. Jag var inte gammal när doktorerna opererade mig för WPW, en hjärtsjukdom.
Kan inte den här jävla skiten drabba någon annan famij. Varför just min?

Om några veckor är det exakt tre år sedan jag låg på operationsbordet och de lagade mitt hjärta, i vaket tillstånd bökade de omkring i mitt hjärta i över 5-6 timmar. 12/11. Dagen förre min kära mammas födelsedag.

NU FÅR DET VARA SLUT PÅ DET HÄR.


Nya tider


Ännu en helg är över, är så synd att det inte alltid kan vara helg.
Finns för övrigt en film på mig när jag bowlar, ja för det var precis det jag har gjort i helgen! Ni skrattar så gott åt den, ni tycker att jag ser så rolig ut. Jag tackar och bugar för att ni kan ha roligt åt mig iaf. Fan min lilla karl vann, så var det ju inte tänkt att det skulle sluta men med tanke på min andra omgång så får jag skylla mig själv. Haha! Men ni alla andra var duktiga också. Var så roligt att träffa alla dessa söta människor.
Idag kände jag att hösten är här på riktigt. Tog på mig vantar när jag gick till jobbet i morse, för första gången på den här hösten så behövdes det. När vi var ute i skogen och det flög löv överallt kändes det ännu värre. Usch, ge mig mera sommar, TACK! I morgon tror jag att jag tar vinterjackan på mig. Jag vet det låter dumt men vad fasiken det är ju så jäkla kallt. Är man inte redan deppig så blir man!

Nu för tiden är det lätt att få tag på mig och jag uppskattar när folk försöker iaf!


Vad är det som gör att man säger saker, man säger saker man inte förstår
där vi gick på berg som högar av löv med länga jackor och längre hår
Och vad är det som gör att man glömmer saker
Man glömmar att man trivs med livet ibland
När vi flydde från sanning, tid och besvär
för att ta måsten i andra hand



Svårt

Flickan är skyldig, det kan man aldrig ändra på.
Lag är lag, det kan man aldrig ändra på.
Brott är brott det kan man aldrig ändra på.
Men flickan har drömmar, det kan man ändra på.


Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot.
Det är så lätt att kasta kärlek där den så vackert tas emot.
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå.
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå.

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för dig.
Jag räcker inte fram.
Men, Du har så svårt att vara ensam,
så Du går till "lilla mig".
Men en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej.

Jag kan känna mig bekväm i dina ögon, när Du ler.
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner.
Jag tror inte Du förstår allt som du säger om det vackra i misär.
Du har fått sol i dina ögon och har aldrig varit där.


Spår


Visst var det bra när man var liten, då skitsnack inte existerade, då
kärlek var en puss på kinden, då det värsta som kunde hända var att
tappa bort sin nalle.



Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Det är varning för ras





Helgens slut..

Måndag igen och jag har sovit ett tag efter att jag åkte hem ifrån min karl. Oj så bra man sover när man har honom brevid sig :) I helgen har vi passat på att fira min karl som har fyllt år. Han är stor nu! Festade lite hemma hos honom och sen åkte vi vidare till krogen med tåget. Sånt som vi inte har i Nora, haha!

I lördags tjatade jag så mycke på min karl att han till slut gick med på att åka och kolla på rally. Åhh vad det är skoj. Så roligt när de kör åt helvete men det fick ju minnsan inte vi se.  När vi stod där och kollade så ringde telefonen hos någon som Mathias "kände" och han blev så arg för att han inte fick se när de körde åt helvete så han skrev rakt ut bland att folk :-Jag ska rövknulla dig din djävul.  Ett gott skratt spred sig bland folket. Och han blev så arg för att han missade allt det roliga, så han tog sina ben och gick hem. HAHA!

I söndags gjorde vi väl inte så mycke, fixade lite med Mathias vinterbil så att han ska kunna poppppa en massa musik och sen blev det pizza. Åhh vad gott det var. Vi passade även på att hyra en film. Och ojojoj så dålig den var. Jag, Mathias och Erik satt där i soffan och fattade inte ett skit av hel filmen. En svensk skit-film. Men hade iaf roligt åt att den var så himla dålig.

Nu vidare från datorn för att inom de närmaste timmarna kila iväg till jobbet för att kunna få ut lite pengar sen. Och pengar det måste man ha om man ska överleva i dagen samhälle.

Visa människor gör mig lycklig.

Berg-o-dalbana..

Ja ännu en ny dag i mitt otroligt roliga liv. Har väl inte hänt så mycket mer än det brukar göra. Alltså inge alls. Åkte in till Örebro igår, själv för att jag ingen som verkar vilja umgås med mig. Men men. Nu blir det väl skitsnack om att jag bara tycker synd om mig själv. Och kan ärligt säga att jag gör faktist det ibland. Finns dem som förstår mig. Ensamheten är det värsta jag vet, klarar knappt av dem.

Blir att sova tidigt idag om jag ska orka upp till jobbet och öppna för de små barnen mitt i natten när deras kära föräldrar ska iväg och jobba! Ja när klockan är innan sju på morgonen så kallar jag det faktist för mitt i natten.

Ibland längtar jag tillbaka till ungdomen då man fortfarande gick i skolan och träffade folk, den här ensamheten gör mig tokig. Riktigt tokig och galen. Jag skulle vilja be den dra åt helvete. Men livet funkar ju inte riktigt så och det är bara att acceptera läget. Jag vet, det är svårare sagt än gjort. Men jag försöker iaf och bara det är ett framsteg. Önskar jag hade någon som jag kunde prata med, någon som bryr sig och kan förstå min situation och hur jag mår. Men även det är ett hinder på vägen eftersom jag inte har någon. Inte en ända person. Jag önskar inte en ända människa att hamna i den sitsen som jag sitter i nu för det är få människor som klarar av det och INGEN är värd att ha det så. Snacka skit om ni vill men det gör inte situationen några bättre alls.

Det är få människor som vet att tårarna är en stor del av min dag och mitt liv. En alldeles för stor.



Helg och Idol


Helgen börjar närma sig sitt slut och det är snart dags att gå tillbaka till allt jobbande.
Hade en rolig kväll i fredags. Jag, Sara och Nathalie åkte in till Örebro för att vänta på Jossan. Och  då var både de små flickorna dyngraka ;) När Jossan kom så gick vi väg till en förfest som jag inte hade förväntat mig så mycket av. Men oj så trevliga människor det var där :) Jag hade hoppats på att få kolla på Idol men det gick inte för sig men när vi väl kom hem till David och jag fick syn på hans tv, Ja om man kan kalla det tv för ojoj så stor den var :D Så då fick jag kolla på utröstningen där, då var kvällen räddad ;)
Sedan gick vi till Klaras och stod där i kö över en timme. När vi hade tröttnat så gick vi vidare till Frimis.
Hade riktigt kul där tillsammans med Yoosen för alla andra var försvunna. Körde sedan hem henne och sen vidare hem till min säng, väl hemma runt halv 4 så kunde jag sova gott :D