Vecka 20!


Dagen idag började inte så bra. Fick hastigt och lustig ont i min höft.
Tänte inte så jättemycket på det mer än att jag borde gå ur och röra lite på mig. Gick en sväng till min mammas jobb och fixade lite änrenden. Men värken försvann inte, blev lite värre på vägen hem.
Jag och mamma skulle sedan åka hem till henne, då brast allt och värken blev bara värre och värre. Jag kunde knappt gå eller ligga, allt gjorde så ont!
Mamma ville att vi skulle åka till mödravården på en gång, men jag tjatade om att de iaf inte skulle bry sig om mig. Hon provde att ringa dem utan framgång, tillslut fick hon med mig till MVC. En tjej såg hur jag mådde och sprang och hämtade barnmorskan. Hon hjälpte mig in på ett rum, kollade urinprov men allt visade bra.
Hon klämde och kände, det ända vi kom fram till var att det förmodligen kan vara foglossning.
Innan vi åkte hem så fick vi lyssna på älskade bebisens hjärta, det lär bara bra. Men bebis var vild i magen och ville inte ligga stilla. När vi kom hem så började värken att avta, kan ha varit så att bebisen låg och tryckte på en nerv och flyttade på sig när vi lyssnade på hjärtat! Men vi vet fortfarande inte vad felet är :S

Vecka 19!


Sista dagen på den här veckan är här. Idag ska jag försöka tvätta lite, sen ska jag kolla när min sambo spelar den sista avgörande matchen i fotboll. Hoppas på vinst!
Skulle också vilja åka in till Örebro och köpa ett par nya stövlar, men är så tråkigt att göra det själv :( Får nog vänta med det tills nästa århundrade typ.

Istället så sitter jag här och längtar en massor efter min bebis. Magen växer hela tiden och samtidigt växer min längtan efter att du ska vara här hos oss. Tiden kommer förhoppningsvis gå ganska fort och vi har en flytt att tänka på inom den närmast framtiden.

Trevlig söndag!

En av de speciella!



En av mina favourite pojkar. Längtar extra mycket efter mitt egna barn när jag får egen tid med honom.

<3

tihi. så kan det gå när man lämnar ut sitt lösenord! ;)
Jag är snäll och hjälper Frida med en ny och fräsch design! varsego darling!!:D
Frida, jag saknar dig, du är underbar min vän och jag vill att det ska bli Februari nu så bebisen kan titta ut!
:)

All kärlek från Tant My!

Älskade du!



Tack Sara! Superfina kort!

En ny dag!


Godmorgon!
Sådär nu gör vi om vecka 19 igen då. :( Passade på att ta ett nytt kort igår när jag ändå böt vecka. Kortet kommer här nere. Nu ska jag snart iväg till jobbet och träffa alla dessa söta små liv, UNDERBART! Efter det så är det dags för mitt första stora prov i Engelska, just nu är jag jätte nervös eftersom jag inte kan allt som jag borde. Men det får gå som det går. IG är också ett betyg även fast jag redan har det.


Min älskade "akrobat"


Här kommer en bild från ultraljudet igår.
Bebis är redan en lite akrobat.



Hur kommer det här att sluta?

Kan man verkligen längta efter någon på det här sättet?
Håller på att längta ihäl mig tills det är dags för utraljud om 5 dagar. Hoppas att tiden springer iväg och att allt visar sig vara bra med den lill* där inne. Har redan fått sett h*n en gång men ändå längtar man lika mycket tills det är dags igen. Har aldrig varit så orolig i mitt liv så jag är just nu. Tänk om det är något med mitt barn, tänk om h*n inte mår bra.  Vad ska jag då ta mig till? :S

Fick en läkartid ifrån specialmödravården idag till en special-läkare. Men vet inte riktigt varför jag ska dit? Kan det ha att göra med mitt hjärta? Finns väl ändå inget man kan se innan bebisen är född. Det är många frågar nu, men alldeles för lite med svar!

Här kommer ett av de första korten vi tog, är ifrån 6+0:



Syns ju att magen har dragit iväg i raketfart, är bara typ 15 veckor sedan vi tog det här kortet.
20100215 är ett speciellt datum :D

Längtar massor!



Älskade bebis 18+0.

Frida fyller 23 år!



Nu ska jag och min älskade bebis fira min födelsedag!

Välkommen till oss..



http://www.youtube.com/watch?v=pkzy66bY550