Godmorgon..

Godmorgon.
Usch vilken kväll och natt som jag har haft. Har varit så orolig så kunde inte somna, nu vet vi iaf vad som hänt och det känns lite bättre.

Vad tyckte ni om vagnen som jag la upp i förra inlägget?

Här nere är en bild från förra veckan, ifrån vecka 15+1.


Nya tag.


Godkväll.
Himlans vad dålig jag är att uppdatera bloggen.
Men just nu går nästan all tid till jobbet och efter det till min familj. Sedan finns det ingen tid över alls.

Den här helgen har jag varit ledig tillsammans med Nellie, pappan i hushållet har jobbat 2 dygn :(
Igår började vi dagen med att shoppa i Örebro tillsammans med tjejerna Gustafsson. Sedan lämnade jag Nellie hos farmor och farfar, där sov hon inatt. Jag var på 30-årsfest igårkväll, var riktigt trevligt :)
Efter jag hämtat min skatt imorse så åkte vi till Linde och badade tillsammans med tjejerna Gustafsson.
Har haft det planerat i flera veckor men sjukdomar har satt käppar i hjulen. Alla tjejerna uppskattade det väldigt mycket :)


Vad tycker ni? Skulle den passa min bebis? :)

Så underbar

Om allt går som det ska så blir vår tjej storasyster i September <3


Älskade du

Godkväll!
Himlans vad dagarna och tiden går fort. Man går till jobbet på måndagsmorgon och går hem på fredagkväll. Där emellan hinner man inte tänka så mkt.

Idag har jag haft min första lediga lördag på 8 veckor, har varit skönt faktiskt :) Vi har hunnit med väldigt mkt saker idag.

Först städade vi hela huset, sedan firade vi syrran som fyller, efter det så fick vi besök från Göteborg, seden åkte vi alla ut i skogen och grillade tillsammans. :)

Imorse när Nellie kom upp till mig så hade hon blod runt hela munnen. Vet inte om hon ramlat ur sängen och gått in i dörren när hon skulle gå till mig. Mitt älskade hjärta.