Fina sjukling.



Myser med den stora, söta huden som hon har fått av farbror Janne.





Världens finaste sjukling myser på golvet.

Vi har varit på vårdcentralen idag och undersökt lilltjejen eftersom hennes feberfria dagar är få. Det gick iaf bra :)
Nu ska vi fortsätta mysa på golvet.

Lilla du.



Mammas älskade skatt är sjuk igen :(

Fina du.


Söndag! Imorgon börjar dagis PÅ allvar igen. Hoppas att det fortsätter gå lika bra som det har gjort hittills. Men när det är sånt här väder så är både jag och Nelle glada. :D



Min dotter är väldigt envis och vill testa nya saker. Här testar hon om man kan klättra in mellan soffan och väggen. Hon är arg för att hon har fastnat.



Klättrar man in här så kanske man kan nå mammas datorn. Tokunge. <3

Gå är grejer.


Godkväll.
Nellie hann gå på dagis 1,5 vecka innan hon blev sjuk.  Nu har det gått en vecka och hän är inte helt hundra än. Hon var på dagis igår eftersom hon var bättre i tisdags, men det resulterade i att hon sov middag 3 timmar på dagis. Det har inte hänt sen hon var bebis. Hade även hög tempt på kvällen, idag är hon bättre. Har ingen feber men lite hög tempt, som högst 37,4. Det tycker iaf inte jag är feber.

Nellie har börjat gått mer och mer. Hon tog sina första steg för någon månad sen, runt 11 Februari. Hon blir bara stadigare och stadigare, är så himla kul att se.
Nu gäller det bara att hon inser hur duktig hon är och att hon väljer att gå framför att krypa.




Mammas älskade prinsessa.

Vandrande prinsessa.



Nellie är ute och vandrar och äter på såpbubblorna samtidigt.
Nu hoppas jag att min älsklings unge ska bli helt frisk så vi kan göra klart inskolningen på dagis.

Dagis och jobb!


Goddag.
6 dagar av inskolningen är nu avklarade, nu är det bara 4 kvar. Än så länge verkar det gå bra, idag lämnade jag henne själv där. Hon lekte och sedan käkade de lunch och efter det kom jag dit och hämtade henne. Imorgon ska hon även få sova middag där, hoppas att det kommer gå bra.

Jag har även börjat jobba lite och även det känns bra. Skönt att ha nåt att göra ibland. Kommer att jobba de flesta lördagarna, men det gör inte så mycket :)

Nu ska jag snart på kalas, dags att sätta lite fart!