Slut för i år.

Godkväll!
Nu börjar denna påsk närma sig slutet med stormsteg. Vädret och humöret har varit på topp och man kan inte annat än vara lycklig.
Nellie är pigg och glad igen och hennes matlust verkar ha kommit tillbaka ordentligt. Leker och busar som aldrig förr :)
Imorgon är det dags för henne att gå till dagis och Björn ska iväg och jobba. Jag själv kommer säkert på något att fördriva tiden med. På kvällen är det dags för babysim och det älskar våran lilla prinsessa. Hoppas hon slipper svälja hela bassängen bara ;)

Nu är det dags att plugga på massa mat och alkohol, spännade :)

Vi saknar dig.

Goddag!
Jag har inte bloggat på ett tag för jag har försökt göra det från telefonen, men det funkar inte riktigt. Dumma Iphone :( Det går bara att skriva rubriken men inte någon text, vet inte vad det är för fel!

Hur som haver så spenderar vi ganska mycket tid ute just nu. Vädret är helt fantiskt underbart :) Nellie har även nyss varit sjuk, antinge kräktes hon för att hon hade magsjuka eller så var det va att hon svalde halva bassängen på babysimmet sist. Vilket av det vet vi inte, ingen annan än hon har iaf blivit sjuk. Skönt det :)

Min bror är borta en tid just nu och igår fick Björn och Nellie tillfälle att träffa honom. Tror att det var 2 människor som var väldigt glada att se varandra. Nellie verkar sakna honom, när vi är hemma hos mamma och hälsar på så går hon till hans rum och kollar efter honom. Söthönan :)

Duschen kallar.

Stolt



Jag är stolt över dig min älskade bror <3

Gym, vår och värme.

Godkväll.
Har gjort mitt första gympass sen jag blev sjuk för några veckor sen. Har inte haft någon ork tidigare, men idag kändes det bra :)
Annars händer inte så mycket just nu. Nellie är på dagis och under den tiden så jobbar jag eller söker jobb. Försöker få tiden att gå tills skruttan kommer hem till mig igen.

Nu är våren här på rikitgt och det gör mig väldigt lycklig!

Separationsångest..

Tycker så synd om min dotter som har sån svår separationsångest ifrån mig så hon gråter hela tiden jag försvinner. Värst är det när jag ska lägga henne för natten, då gråter hon tills jag kommer tillbaka. Igår kväll fick jag vycha henne i min famns tills hon somnade, tredje gången jag gjorde det så sov hon vidare.
Får se hur långe det ska hålla på så här och hur det kommer gå att lämna henne på dagis.
Imorse började hon gråta direkt när vi kom innanför dörren på dagis, vägrade släppa taget om mig. Jag tycker så himla synd om henne så det gör ont i mitt hjärta.

Sjukdomar avlöser varandra.


Godkväll!
Nu är det väldigt länge sen jag skrev sist.
Men just nu avlöser sjukdomarna varandra här hemma. När febern äntligen hade släppt på min dotter hoppade den över på mig och min temp hoppade snabbt upp till 39,5. Men hade bara så hög i en dag sen gick den ner lite, men jag är fortfarande helt slut i kroppen och orkar knappt med nåt alls.
Björn har varit borta hela dagen så Nellie har fått vara med sin mormor större delen av dagen. Hon var nöjd och glad när hon kom hem, hon älskar att vara med sin mormor. Hon fick vara själv med mig i 1,5 timme innan jag la henne för natten. Bara den korta studen vart en utmaning för min sjuka kropp.
Nu har hon sovit i snart en timme och jag har bäddat ner mig i sängen och tänker ligga kvar här ända till imorgonbitti.