Film och slötid!


Tiden går så fort, jag hinner inte riktigt med!
Om två ynka dagar så är det nytt år, 2008 har paserat snabbare än jag riktigt har hunnit fatta. Allt har gått i ett. Nog om det gångna året.
Igårkväll/natt när jag inte kunde sova så letade jag i min bokhylla efter en film som jag kunde kolla på. Då hittade jag "Idol 2004" och bestämde mig snabbt att den ska jag kolla igenom, jag var nog fast redan från första sekund!
Det kändes som om det var igår som vi satt framför tvn och höll alla tummar vi hade för att Darin skulle ta hem det hela. Än idag fyra år senare förstår jag nog inte varför Daniel vann? :S Han han någonsin varit bra?
Sedan fanns det även en kille som hette Geraldo, ojojojojoj vilken pojk. Jag undrar vart han har tagit vägen :S

Nu måste jag göra mig klar för att hinna med en massa saker under dagen!



Julen 2008



God Jul och Gott Nytt År!

Tiden kring jul!


Sådär nu är jag tillbaka på bloggen igen, mitt uppe i allt julstök. Tiden har gått fort och det är julafton om bara några få timmar.

Min fredag tillbringade jag nästan hela dagen på mitt förskolejobb, när jag väl slutat där så for jag iväg till mitt andra jobba. Där hade vi julmys och jag fick ett presentkort i julklapp, väldigt uppskattat.
Sedan var jag hemma igen lagom till klockan åtta, då stupade jag i säng. Var uppe en sväng mellan 22 och 23. Sedan kröp jag till kojs igen och sov till 11.30 på lördag förmiddag! Det blev många timmars sömn den natten och det var välbehövligt. Vaknade pigg och glad!

Min lördag tillbringade jag halva dagen i sängen, sedan tvättade jag upp alla tvätt. Passade även på att baka tillsammans med syster Sara. Pepparkakor och muffins fick det bli. På kvällen umgicks jag med tjejerna hemma hos Jenny. Vi pratade och skrattade ett par timmar! Stupade i säng tidigt och vaknade pigg dagen efter.

Söndagen började jag i Örebro,
närmare bestämt på Marieberg. Köpte klart kläderna till nyår och även lite julklappar. Åkte hem en sväng för att slänga ihop en tacopaj som skulle ätas på kvällen tillsammans med "Lärkegänget + Marie". För just den dagen gick vårt årliga julfirande av stapeln. Alla hade med sig olika saker att äta och allt var jätte gott. Åt tills jag inte klarade av få i mig mer, allt gick ner och tallriken blev tillslut tom. Vi snackade lite även denna kväll och kollade på filmen "Heartbreak hotel". Sedan var även denna kväll och vecka över.

Igår, alltså i måndags började jag precis som söndagen på Marieberg. Eftersom min mamma och min syster skulle till Erikbergsgården så följde jag med och passade på att köpa ännu lite mer julklappar.
Men när jag kom fram till Marieberg och satt mig på ett fik för att fundera ut vad som skulle inhandlas den dagen, så blev min värk värre än vanligt. Jag har nämligen haft ett hårt tryck mot vänster sida av tinningen. Nu blev värken så pass stark att jag inte äns kunde gå, tog mig snabbt till apoteket och där kunde jag köpa tabletter som lättade på trycket. Blev att må lite bättre och kunde avsluta mitt shoppande.

Under den senaste månaden har jag köpt massa julklappar, många var blev det. Ida får minst 6 stycken. Även älskade pojkarna ska få flera var. Varje år tycker jag att det är lika roligt att gå  i affärer och köpa allt jag känner för. Julen skulle bli misslyckad om jag inte skulle få köpa alla dessa klappar. Jag trivs :)

Natti..



God natt!

Hängig..


Jag mår inte som jag borde, jag mår inte alls bra.
Så nu ska jag sova så jag orkar jobba i morgon.

Livet i bilder..



  1. Min nyaste.
  2. Julen har kommit även till mig.(v-rum)
  3. min fina julklapp från någon på jobbet.
  4. En början av shoppingen av mina klappar.
  5. Närbild på alla klappar.

Lucia, vart är du?


Goddagens!
Lördag idag och idag firar vi lucia. Men ska jag vara ärlig så har jag inte sett en ända lucia under dessa 16 timmar som snart har gått av det här dynget..
Förmiddagen ägnade jag idag åt att tvätta, så nu är jag klar med det. Har även hunnit med att stå ute i Noras kyla och kolla på bandy. Nora förlorade stort och det var tråkigt. Förmodligen så var det här min första och sista match som jag kommer att kolla på, det var alldeles för kallt för min smak.

Nu ska det lagas lite mat, korven på bandyn räckte inte så länge.







Stor längtan!


Just nu sittern jag här hemma i min lägenhet och väntar på att få åka till mitt nästa jobb.
Just nu är mim längtan efer julledig jäkligt stor. Jag har så mycket att göra här hemma som det inte finns tid till.
Men ska försöka mig på ett ryck ikväll när jag väl kommer hem ifrån jobbet.

Nu måste jag iväg till jobbet, skriver mer ikväll!

Mysiga stunder!


Nu är jag hemma från en mysig fika tillsammans med min mamma på ett av stadens café. Jag uppskattar sådan stunder av avkoppling.
Jag har så mycke i huvudet att som jag hela tiden tänker på och behöver ibland komma bort och tänka på annat. Hur bra är det inte med en bulle då?
Något som mer göra helgerna underbara i soffan är att de oftast visar skidor av något slag. Det är helt sjukt roligt att kolla på och jag skulle kunna spengdera hela helgerna med att bevaka alla lopp som går. Heja Sverige!!

Nu måste jag laga mat innan jag ska iväg på årets sista träning. Hur ska jag överleva? :S

Fint sällskap.


Godkväll.
Ligger här på soffan och känner mig helt slut, finns ingen ork över till så mycket annat. Jag kan inte riktigt förstå hur fredagar kan vara så pass jobbiga som de verkligen är? Lördagarna är inte alls på gränsen till att vara så här jobbigt, även fast jag ibland jobbar helger. Bra är väl det kanske!
Så ikväll kryper jag i säng tidigt och vaknar förhoppningsvis utvilad och glad i morgon. Julmarknad och allt :D
Kanske passar på att plocka fram mina nybakade bullar också. Så är ni sugna på bullar så är det bara att komma förbi!

Nu återstår bara att se vem som får göra min älskling Kevin sällskap i final.  Robin/Alice??

Jobb och träning!


Godmorgon!
En ny onsdag är nu här och jag är vaken onormalt tidigt ännu en gång!
Dagen idag har att erbjuda mig 12 timmars jobb och efter det tänkte jag passa på att träna lite. Känner att jag behöver det just nu, så det ska bli himla skönt. Lite bönder ska jag nog även hinna med ikväll innan jag somnar som ett litet barn på soffan! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter, men där är vi inte än på ett tag!

Nu ska jag ta tag i nuet och göra det bästa av situationen! Önska mig lycka till!

Tid?


Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren
Allting blir precis som man förväntar sig
Du är ett glashus, och jag är en sten
Men det är du som försöker se igenom mig

Du frågar "Älskade dom dig ikväll?"
Jag svarar "Dom älskar mej bara nu,
Den enda som verkligen älskar mej är du"
Du frågar "Tog du dom med storm ikväll?"
Jag kommer faktiskt inte ihåg
Men mina fingrar säger att det var ett segertåg

Du säger "Det har varit rätt så tomt här,
Det är verkligen skönt att se dig"
Du säger "Jag kan bära väskan, ge den till mig"
Och du betalar taxin och jag kan bara hänga med
Och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt
Om hur det är

Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

Livlinan är av..


Min dator mår inte som den borde just nu och sladden till laddaren är av, ÄNNU en gång.
Därför kan jag inte blogga just nu.
Så jag får passa på att önska er en trevlig vecka!